הזכרות של זינה בתוכניות טלוויזיה.

X-na GIRL

New member
הזכרות של זינה בתוכניות טלוויזיה.

אני עושה רשימה של כל התוכניות שהזכירו את זינה בדרך זו או אחרת והייתי רוצה שמי שזוכר עוד תוכניות שיכתוב בבקשה. -ריבוט -רוזאן -קלולס -ערוץ הקופים -דריה -מלקולם ואדי -באפי -אבא חורג אמא חורגת -משפחת סימפסון -ביוויס ובטהד -חוק וסדר -רפואה שלמה -ג´ורדן -משפחת אובלונג -וולסטריט זוכרים עוד?

ענבר1

New member
באיזה הקשר חוק וסדר הזכירו את זינה?

ואלעד.....לא יזיק כאן אייקון של זינה....

LLRO

New member
היא הוזכרה גם

ב"נני". אני לא זוכרת בדיוק אבל אחת השחקניות אמרה שהיא לא יכולה להשתתף בהפקה של ברודווי כי היא קבלה תפקיד ב"זינה".

אוי באב חורג אמא חורגת זה פשוט גדול

זה ממש מצחיק, שג´יי.טי והחבר שלו רואים זינה ומתרגשים מזה זה ממש מצחיק. ויש להם בחד גם תמונה שלה מקרטון.- גם אני רוצה! זו אותה תמונה שהייתה בפרק- דהג´וו.
שירן

hilabg

New member
גם בסדרה הזו שיש לפעמים בערוץ 3

אני לא זוכרת איך קוראים לה, אבל זה על ילד מתגבר שגר רק עם בנות בבית שלו, עם אמא שלו ואחותו המקובלת, ועם אחותו הקטנה. נו... איך קוראים לתוכנית הזאת? טוב, לא משנה. היה שם שהיה לילד הזה לוח שנה של זינה שהוא קיבל מתנה, ושהיה במיטה שלו, ואחותו הרימה את זנ, ואז אמא שלה אמרה לה: "אל תגעי בזה..." וגם פעם באיזה תוכנית שגם הפלא ופלא אני לא זוכרת את שמה היה פעם פרק שזה היה האלווין או משהו, ואחת התחפשה לזינה, ואמרה לאמא שלה: "למה את לא יכולה לקבל אותי כזינה?".

למעלה