הזלדה שלי כותב הודעת שגיאה...

XplowBoy

New member
הזלדה שלי כותב הודעת שגיאה...

רשמתי את זה למטה אבל זה ממש ממש דחוף! אני רוצה להמשיך לשחק, אני כבר גדלתי השתמש בשרשרת הזאת כדי לעלות למעלה על העץ(איפה ששריה יושב עם האוקרנית) עכשיו פתחתי שם איזה דלת שהייתה שם גולגולת עם כנפיים אז לא הרגתי אותה דילגתי עליה ואיך שאני פותח את הזלדה המשחק נתקע =\ לרום שלי קוראים zelda64.rom ובתפריט רשום שזה (U) גירסה 1.0... אקסבאטלר מאיפה הורדת את הרום שלך? הבנתי שאין בו בכלל בעיות

phoenix2000

New member
אני הורדתי מפה

http://home.wanadoo.nl/wvsanten אבל אני הורדתי את המאסטר קווסט למרות שבאתר הזה יש את הרגיל אבל לא שיחקתי בו.

XplowBoy

New member
גם אני הורדתי מפה =\

ואני לא רוצה את מאסטר קווסט אני רוצה לגמור את המשחק לא להתקע =\\

phoenix2000

New member
אני גמרתי את המסטר קווסט

הוא באמת קשה ויש קטעים שצריך עין ממש חדה בשביל לשים לב לכל מני דברים ולפעמים הוא אפילו נראה בלתי אפשרי, אבל בסופו של דבר סיימתי אותו והוא לא נתקע לי. בקשר לרגיל, יכול להיות שיש בעיה ברום, אף פעם לא שיחקתי בו אז אין לי מושג, תנסה להוריד מאת אחר, אתה יכול להשתמש באותה שמירה וכך להמשיך לשחק מאותה נקודה רק ברום אחר.

AxBattler

New member
תנסה את שאר האתרים

בפורטל הרומים. אם אני לא טועה, את שלי הורדתי מקוליצ'קי (אתר האמולציה הרוסי).

XplowBoy

New member
יש!!! הסתדרתי! אבל... שוב נתקעתי...

איזה מזל היה לי הורדתי רום שהוא גירסת EUR של המשחק וקראתי דרכו את השמירה שלי בזלדה אבל זה עשה בעיות... היום החלטי להתחיל מחדש אז איך שאני פותח את המשחק אני רואה את השמירות שלי :)))))) ישר טענתי את השמירה שלי והמשכתי מאותו מקום :))) טוב עכשיו אני צריך עזרה, הדעתי למזדרון כזה שכזה מסובב ובסוף יש מקום כזה שיש טיבה על בקיר וסולם על הצד... לא הבנתי מה אני אמור לעשות שם =\

XplowBoy

New member
אה סליחה פשוט הייתי עייף...

טוב תראה עשיתי מה שאמרת לי בהתחלה והשתמש בשרשרת הזאת כדי להתפס על העץ איפה שהיתה עומדת שריה אז המשכתי פנימה פתחתי שתי דלתות עם מפתחות ואז עברתי דרך מזדרון מסובב כזה והגעתי למקום שהכל הפוך בו, יש תיבה על הקיר וגם סולם על הקיר ודלת עם מפתח... אז איפה נמצא המפתח? לא מצאתי אותו שם ומה הקטע של התיבה על הקיר איך אני פותח אותה?

phoenix2000

New member
צריך להיות כפתור בהתחלה

איפה שמתחיל כל המבוך יש כל מני מטרות וכאלה, תחפש שם איזה קריסטל כזה שפועל כמו כפתור שאם אתה מרביץ לו הוא נדלק, הקריסטל הזה מסובב את כל החדר. (לפחות ככה זה במאסטר קווסט).

XplowBoy

New member
=\ לא מצאתי כלום

אין כאן קריסטל יש מקום שיש בו שתי גולגולות עם כנפיים אני פותח שם את הדלת יש מזדרון אני ממשיך בו עד הסוף כל החדר הפוך איפה הקריסטלים האלה נמצאים?

phoenix2000

New member
אני שיחקתי במאסטר קווסט

כך שבמבוכים אני לא ממש יודע לעזור לך. מה שאני יודע זה שאתה צריך למצוא איזשהו כפתור שמסובב את החדר הזה.

AxBattler

New member
ניסית לכוון את השרשרת לתיבה?

התיבות עשויות גם מעץ ולכן ניתן להשתמש בהן כדי להגיע עם השרשרת למקומות רחוקים.

XplowBoy

New member
=\ מה זה השאלה הזאת?

אתה גמרת את המשחק לא? אתה צריך לדעת את זה! ומה נראה לך? ברור שניסיתי אבל התיבה מבררזל היא לא רגילה נראה לי שיש בפנים חפץ טוב

phoenix2000

New member
אם אני לא טועה יש שם את המפתח

לחדר של המאסטר. בכל אופן התיבה נמצאת על התיקרה ואם תשים לב תראה שיש איזה סולם שנמצא בצדו על הקיר, בכל אופן אתה צריך למצוא איזשהו כפתור שיסובב את החדר כך שהתיבה תהיה על הרצפה.

XplowBoy

New member
אוווו אני לא מוצא...

איפה הכפתור היה אצלך? אבל איפה בידיוק? אני רוצה כבר להכנס לטירה של זלדה =\...

למעלה