הזמינו אנשי מקצוע לכנס בקשה חוזרת

y u l i y

New member
הזמינו אנשי מקצוע לכנס בקשה חוזרת

חוזרת שוב על ההודעה המשמחת שבסוף החודש מתקיים כנס בנושא גישת DAN אותו תעביר דר' גקלין מק'קנדלס, Jaquelyn McCandless פסיכיאטרית ונוירולוגית, מעל שלושים וחמש שנים, שמקדישה את זמנה בשנים האחרונות, לתחום הביו-רפואי הטיפולי בילדים אוטיסטים. ראו הודעה קודמת בנושא הכנס יתקיים ב - בירושלים, באולם של קמפוס בית הספר לאומנויות ולמדעים בירושלים, רחוב קוליץ. ליד גן החיות התנ"כי. מטרתו, חשיפה של רופאים ודיאטניות לגישה חדשה זו והקניית מידע וידע להורים ומטפלים בתחום. שאיפתנו היא שבעקבות הכנס יתחילו כמה רופאים לטפל בגישה זו בארץ, ובכך ייענה המחסור בזמינות טיפולים מסוג זה. תכנית: 28.9 יום הרצאות להורים 29.9 יום הרצאות לצוות רפואי (בלבד) ובנוסף קליניקה מודרכת, שבה היא תדריך ותדגים לרופאים חדשים, את עקרונות השיטה הטיפולית. אני פונה אליכם בבקשה לעניין כל איש צוות רפואי או מקצועי רלוונטי: רופא ילדים, רופא משפחה, רופא מטבולי, נוירולוג ילדים, רופא התפתחות הילד, רופאי גסטרו ילדים, דיאטניות, ועוד ועוד על מנת שהפנייה לאיש המקצוע תהייה רצינית חשוב מאוד לתת חומר רלוונטי ולכך אני מציעה 2 דרכים: 1. העבירו אלי ל – [email protected] את שם הרופא, התמחותו והמייל שלו ואני אשלח בשמכם מייל מסודר עם כמה מילות הקדמה בגוף המייל וחומר מצורף בקבצים. 2. כתבו לי בקשה [email protected] , אני אעביר לכם את החומר, ותוכלו לשלוח אותו בעצמכם או להדפיס ולתת ביד. בברכה יעל יגיל

הכנס והבדיקות הרפואיות

האם אי מי מקבוצות ההורים שעשו את הבדיקות באמריקן מדיקל סנטר קיבל כבר תוצאות? האם אי מי רוצה להצטרף לקבוצה כזאת לביצוע שלוש הבדיקות- שתן, צואה ודם?

nissan41

New member
מה הכוונה בקבוצה לבדיקות?????

את הבדיקות עושה כל אחד לילדיו ושולח לחו"ל, מה היתרון בהתהוות קבוצה????

יתרונות

בעיקר חסכון בהתחלקות בעלות משלוח הבדיקות (כ- $100 לכל מעבדה). גם היעזרות בחבר בקבוצה שכבר שלח בדיקות בעבר היא יתרון.

כן ועוד משהו

עשרת ההורים שמארגנים את הכנס כבר קיבלו תוצאות (ואני ביניהם). אם את רוצה להתארגן למחזור בדיקות נוסף, יש לי שתי הצעות: - חכי עד אחרי הכנס. זה רק בעוד שבועיים ואת עשויה לרצות להוסיף עוד בדיקה או שתיים (או לוותר על חלק) אחריו. - אם את רוצה לעבוד עם אמריקן מדיקל סנטר, דברי איתי מראש כי אנחנו הגענו להסדר נוח למדי איתם ששוה לך לשחזר. גם העלנו את הסטנדרטים שלהם למשלוח. עמית

נו...

האם התוצאות פתחו בפנייך את ההבנה למצבו של הילד? מי סייע לך לפענח? ענווה? ד"ר גבעוני? אחר? בקיצור, האם שווה לנסות? זה לא מעט כסף...

תשובה

התוצאות שחזרו מכילות כמות עצומה של אינפורמציה, עם לא מעט חריגות, שאת מיעוטן אני מבין. התוצאות עדיין לא נותחו לעומק. כחלק מהכנס תתקיים קליניקה שבה ינותחו התוצאות של הילדים המשתתפים ויבנה פרוטוקול טיפולי. התקוה היא שהרופאים שישתתפו בקליניקה יוכלו להמשיך מנקודה זו. ד"ר גבעוני הוא אחד המשתתפים ואני מקווה שהוא יטפל בילדים נוספים. לא הייתי עושה בדיקות לפני שאדע כי יש רופא שידע לפענח ולטפל. חשוב להבין ששפע המידע הזה נועד לרופא רחב אופקים - אימנולוגיה, מטבוליזם, נוירולוגיה, גסטרואנטרולוגיה. זה לא משהו שמפענחים בטלפון (שבור) דרך איש ביניים... גם אחרי שיזוהו החריגות שמומלץ לטפל בהן, אין ערבות שזהו האקדח המעשן. רק עם מספיק מזל...

Alizaslu

New member
בדיקות מעבדה

האם ניתן להשתתף בקליניקה שתתקיים כחלק מהכנס ומה העלויות? (לכנס עצמו כבר נרשמנו) שלחנו בדיקות צואה ושיער לארה"ב ובנוסף עשינו בדיקות דם בארץ דרך קופת חולים. בנתיים קיבלנו את תוצאות השיער ויש חריגויות בעיקר בתחום העופרת. הינו מעוניינים למצוא רופא טוב שידע לנתח את התוצאות ולהרכיב פרוטוקול טיפולי מתאים.

תשובה

הקליניקה בכנס מלאה. אני יודע שיש הרבה יותר מעוניינים ממקומות. עם זאת, המטרה של הרופאה היא לסייע לרופאים ללמוד את הפרוטוקול ולכן אם תענייני רופא בעל אופקים רחבים כדי שיבוא לכנס ולקליניקה ללמוד, זו הדרך. נוסף על כך, אנו נפרסם את רשימת הרופאים שהשתתפו בהדרכת הרופאים וכך אלו מביניהם שיהיהו מעוניינים לעבוד בתחום יהיו נגישים. עמית

למעלה