הזמינו אנשי מקצוע לכנס

y u l i y

New member
הזמינו אנשי מקצוע לכנס

אני חוזרת שוב על ההודעה המשמחת שבסוף החודש מתקיים כנס בנושא גישת DAN אותו תעביר דר' גקלין מק'קנדלס, Jaquelyn McCandless פסיכיאטרית ונוירולוגית, מעל שלושים וחמש שנים, שמקדישה את זמנה בשנים האחרונות, לתחום הביו-רפואי הטיפולי בילדים אוטיסטים. ראו גם הודעה קודמת בנושא ועוד הודעה בנושא הכנס יתקיים ב - בירושלים, באולם של קמפוס בית הספר לאומנויות ולמדעים בירושלים, רחוב קוליץ. ליד גן החיות התנ"כי. מטרתו, חשיפה של רופאים ודיאטניות לגישה חדשה זו והקניית מידע וידע להורים ומטפלים בתחום. שאיפתנו היא שבעקבות הכנס יתחילו כמה רופאים לטפל בגישה זו בארץ, ובכך ייענה המחסור בזמינות טיפולים מסוג זה. תכנית: 28.9 יום הרצאות להורים 29.9 יום הרצאות לצוות רפואי (בלבד) ובנוסף קליניקה מודרכת, שבה היא תדריך ותדגים לרופאים חדשים, את עקרונות השיטה הטיפולית. אני פונה אליכם בבקשה לעניין כל איש צוות רפואי או מקצועי רלוונטי: רופא ילדים, רופא משפחה, רופא מטבולי, נוירולוג ילדים, רופא התפתחות הילד, רופאי גסטרו ילדים, דיאטניות, ועוד ועוד על מנת שהפנייה לאיש המקצוע תהייה רצינית חשוב מאוד לתת חומר רלוונטי ולכך אני מציעה 2 דרכים: 1. העבירו אלי ל – [email protected] את שם הרופא, התמחותו והמייל שלו ואני אשלח בשמכם מייל מסודר עם כמה מילות הקדמה בגוף המייל וחומר מצורף בקבצים. 2. כתבו לי בקשה [email protected] , אני אעביר לכם את החומר, ותוכלו לשלוח אותו בעצמכם או להדפיס ולתת ביד. בברכה יעל יגיל

למעלה