הזמן הוורוד...

DJNYC

New member
הזמן הוורוד...

קיבלתי לידי עכשיו את עיתון "הזמן הוורוד" גיליון 55, אמנם רק התחלתי לדפדף אבל יש כמה רשמים שרצים בראש, ואני אשתף עם תום הקריאה... ראוי לציון המדור "היפים והאמיצים" לפחות של גליון זה

זורבבל

New member
יש לו גם גירסה אינטרנטית ?

למי שלא מוכן ל"תרגיל בהומוסקסואליות" ?

Flicker

New member
בקרוב

בקרוב תעלה שוב גירסא אינטרנטית של הזמן הוורוד, במסגרת רשת GoGay.

MARMELAD

New member
ואנחנו מחכים לו כדי להוסיף קישור...

דרך אגב, לידיעת הארוניסטים בינינו, את הזמן הוורוד ניתן להשיג בהמון פיצוציות בת"א. ולא צריך לבקש את זה מאף אחד כי בדרך כלל זה נמצא בכניסה בערימה. אז אל תפחדו, קחו אחד, זרקו לתיק... וקריאה נעימה. הזמן הורוד מלווה אותי עוד ימים ימימה... מאז שהייתי קטן ותמים וישבתי בהישי - וואו! היה עיתון להומואים!! איזה כיף..

pomelit

New member
גם באניברסיטת תל אביב

בבניין מיצ´ל, הדלפק של אגודת הסטודנטים. יש שם ערימה שמתכלה לאט לאט עד ליציאת המהדורה החדשה. אפשר להגיע בשמונה ו בבוקר, כי פותחים רק בתשע, אין הרבה אנשים.

טל קר

New member
לי לא אכפת לקחת, אבל אני לא מצליחה

להשיג. כל פעם שאני באה למיצ´ל, ריק! (כלומר פרסומות לחברות ביטוח, בנקים ותאטרון, אבל זה לא נקרא). ועל קשת בחיים עוד לא הצלחתי לשים יד, אפילו שאני עובדת בתל אביב. אז זה משהו אישי נגדי?

טאצי

New member
אממ...

בבוגרשוב פינת פינסקר יש מין קיוסק שתמיד (תמיד תמיד) יש בו את הזמן הורוד. עוד לא קרה לי אפילו פעם אחת שלא היה. גם שבועיים ויותר אחרי שהוא יצא...

**Blue-Lagoon**

New member
../images/Emo32.gif נוראי....

העלת בי זכרונות... I USED TO LIVE שתי מטר משם... אויש איזה הודעה לא קשורה לכלום..

rumple

New member
תשמעי טל קר...עכשיו שאת שואלת...

אישי נגדך...אולי לכי תדעי... סתם, יש מלא בדרך כלל או ב"קפקא" או ב"אאוט".

MARMELAD

New member
סבבה. אז הנה אני מבטיח רשמית :

להניח ידי על חמישה זמן ורודים וחמישה קשתים. ומי שירצה מוזמן ליצור איתי קשר.

דרור22

New member
אני מזמין אחד ורוד...

יש משלוח גם לגליל המערבי? כי פה בכלל לא שמעו על העיתונים האלו הייתתי בכל אחד משלושת דוכני העיתונים שיש פה ואין להם ....

תנסה לבדוק... ../images/Emo120.gif

אם יש לעיתון גם רשימת דיוור. אני יודע שהבית הפתוח למשל עושה את זה - שולח את דפהבית כל חודש לרשימת תפוצה, במעטפות אנונימיות.

MARMELAD

New member
מחר אני בודק את כל רשימות התפוצה

ומעדכן. לגבי הזמן הורוד אני יודע שאפשר לעשות עליו מינוי בתשלום ואז המגזין מגיע אליך עד הבית... אבל בטח יש איזה מקום בסביבה שהוא נמצא בו בחינם. מחר - עדכונים. גיא.

MARMELAD

New member
עדכנונים לגבי ה"זמן" וה"קשת"...

כדי לקבל את הקשת עד הבית יש לשלוח צ´ק ע"ס 35 ש"ח לחצי שנה או 70 ש"ח לשנה (כאילו שזה משנה), לת.ד. 64 סביון. או ליצור קשר בטלפון 035335877 לגבי מנוי לזמן הורוד - לא מצאתי אבל בטלפון 035167234 ישמחו לעזור לכם בזה. למצוא את המגזינים אפשר כמעט בכל חור בת"א. פיצוציות, דוכני עיתונים, בתי קפה, בארים... לא בעיה. הנה רשימה לחלק מהמקומות: בת"א אפשר למצוא את שני המגזינים, בשאר הארץ תמצאו בד"כ רק את הזמן הורוד. הרשימה מתייחסת לנקודות החלוקה של הזמן הוורוד בארץ: ת"א בית האגודה- נחלת בנימין 18 לחם ארז- אבן גבירול 52 קפקא- יבנה 21 פיצה מטר- אבן גבירול 137 טאואר רקורדס - הירקון 81 וכן בקניון עזריאלי OUT- נחלת בנימין 45 מינרווה- אלנבי 98 תרצה 17- תרצה 17 סינמטק - רח´ הארבעה אוניברסיטת תל אביב - בניינים גילמן, נפתלי, שרת, משפטים, מכסיקו (טל, אם זה לא נכון תגידי) גזוז- פרישמן 88 ירושלים העשירון האחר- באוניברסיטה העברית, בית הלל 306 הבית הפתוח- בן יהודה 7 תמול שלשום- יואל משה סלומון 5 החגיה של באבט- שמאי 16 האוזן השלישית- עמק רפאים 8 חיפה האגודה- נורדאו 6, הדר טאואר רקורדס- קניון חוצות המפרץ, וכן בגראנד קניון נתנזון- נתזנון 10 לחם ארז- שדרות מוריה סינמטק חיפה נתניה ארוס- סמילנסקי 10 כפר סבא בלו סקס- עמרמי 11 קרית שמונה לבריאות, בית טבע- מול המשטרה מנשה עיתונים- מרכז מסחרי הפוך על הפוך- מרכז רסקו צומת הומא- סופר אלונית ראש פינה פאב וילה רוסה רחובות ארוס- בילו סנטר באר שבע בית האגודה- הצל 72 Q- פארק אופיר 1 צומת ספרים פתח תקווה טאואר רקורדס- מרכז ירקונים יריד הספרים- ז´בוטינסקי 72 אילת אילת און ליין- חזית מלון בל קפה נטו- קניון מול הים עפולה סטודיו דורין- שרת 2

למעלה