צליליתה1
Well-known member
אני לא נעשית צעירה יותר, אבל כנראה הופכת,לפחות בעיינים מסוימות, לשקופה.
פעם הייתי מבוקשת ומחוזרת, כמעט יום יום פנה אלי נסיך ניגרי. (או אחר. בטח היו גם ממקומות אחרים)
כל זה היה ונגמר, ואני מקבלת את זה בהשלמה.
יכולה רק להאשים את עצמי ששיחקתי אותה קשה להשגה, ולא עניתי לאף אחד.
חשבתי שיש לי את כל הזמן שבעולם.
אתמול פנה אלי מישהו, לא יודעת מאיזו עדה, בטוח לא בן אצילים, והודיע לי שהוא פרץ לי למחשב והשתלט לי על כל התכנים, ועל המצלמה ועל המיקרופון.
למרבה זעזועו התברר לו שאני מבלה (המכתב כתוב באנגלית, כך שהפניה נייטרלית, זכר, נקבה או אחר) הרבה בצפיה בתכנים מאתרים למבוגרים
ובעקבות זאת, יש ברשותו סרטונים רבים בהם אני נראית מאוננת מול אתרים אלה.
אם לא אעביר לו עד (לא זוכרת, היום בחצות?) ביטקוין אחד, הוא יפיץ את הסרטונים לכל חברי ומכרי והקולגות בעבודה.
אם איני יודעת איך להעביר ביטקוין, שאתכבד ואחפש בגוגל.
טוב. אז רק שתדעו. אני ממש לא כל הדברים שהוא אומר עלי, אבל במקרה ותקבלו סרטונים, מתנצלת, לא שילמתי ואין דרך שאשלם.
פעם הייתי מבוקשת ומחוזרת, כמעט יום יום פנה אלי נסיך ניגרי. (או אחר. בטח היו גם ממקומות אחרים)
כל זה היה ונגמר, ואני מקבלת את זה בהשלמה.
יכולה רק להאשים את עצמי ששיחקתי אותה קשה להשגה, ולא עניתי לאף אחד.
חשבתי שיש לי את כל הזמן שבעולם.
אתמול פנה אלי מישהו, לא יודעת מאיזו עדה, בטוח לא בן אצילים, והודיע לי שהוא פרץ לי למחשב והשתלט לי על כל התכנים, ועל המצלמה ועל המיקרופון.
למרבה זעזועו התברר לו שאני מבלה (המכתב כתוב באנגלית, כך שהפניה נייטרלית, זכר, נקבה או אחר) הרבה בצפיה בתכנים מאתרים למבוגרים
ובעקבות זאת, יש ברשותו סרטונים רבים בהם אני נראית מאוננת מול אתרים אלה.
אם לא אעביר לו עד (לא זוכרת, היום בחצות?) ביטקוין אחד, הוא יפיץ את הסרטונים לכל חברי ומכרי והקולגות בעבודה.
אם איני יודעת איך להעביר ביטקוין, שאתכבד ואחפש בגוגל.
טוב. אז רק שתדעו. אני ממש לא כל הדברים שהוא אומר עלי, אבל במקרה ותקבלו סרטונים, מתנצלת, לא שילמתי ואין דרך שאשלם.