הזמן לא עובר לי...

רונית 294

New member
הזמן לא עובר לי...

עם כל זה שאני עסוקה מאוד בעבודה וגם בבית ובכלל הזמן לא עובר לי. שבוע 34+ וכל יום שעובר זה כמו נצח. רוצה כבר לפגוש אותו/ה לדעת שהכל עבר בשלום, שהוא/היא בריאים וגם לגלות את המין. נהייתי ממש סקרנית כבר. בהריון הקודם אומנם גם לא ידענו אבל הייתה תחושה חזקה וגם מושג כלשהו בגלל כל מיני דברים קטנים. כאן ממש אין לי מושג. כל פעם נראה לי משהו אחר. ורק בזה הראש שלי מתעסק. נראה לי מפגר לגלות בשלב כזה אחרי שכבר חיכיתי כל כך הרבה זמן. קשה לי, כבד לי וכואב לי הגב. רוצה להיות אחרי זה אבל כמובן ללדת בזמן. התחילו חששות של איך אקום שוב בלילות. איזה אמצעי מניעה לקחת אחר כך. האם אוכל לסיים את הילודה או לקחת פסק זמן ארוך וכולי. איך ארגיש? חשש גם מהלידה עצמה. בכל זאת זה כואב. שיספיקו לתת לי אפידורל וגם אנטיביוטיקה פעמיים כי יש לי gbs. קיצר, אין סוף לחששות ולפחדים. עדיין בודקת תנועות באובססיביות. אז מה עושים?

שירהד1

Member
מנהל
מבינה היטב, ומבטיחה- הזמן עובר-

בסוף- הוא עובר. איכשהו. באיטיות מעצבנת ובציפיה מתוחה- אבל הוא עובר.
המחשבות על הלידה והקימה בלילות (ובכלל- ההתמודדות עם שלושה...) נשמעות לי מאוד בריאות. המשיכי כך!
את האנטיביוטיקה נותנים כאשר מתחילה הלידה? תזכירי לי בבקשה מתי עשית את הבדיקה ואיך ידעת שכדאי לך לעשות אותה?

את ערוכה מבחינת סיוע ליום שאחרי? מי יהיה עם הבנות כאשר תהיי בבית חולים? סיוע בשבועות הראשונים, וכן הלאה?

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

רונית 294

New member
את תמיד עוזרת!

Gbs זה חיידק שנמצא בוגינה או בשתן. סתם ככה הוא לא מסוכן וגם לא מטפלים בו לפי מה שהבנתי אך העובר יכול להידבק בתעלת הלידה ולעובר זה מסוכן. לכן צריכים לתת אנטיביוטיקה פעמיים במרווח של 4 שעות. בלידה לפניי שנה וחצי לא הספיקו לתת לי פעמיים כי היא הייתה מהירה וכמובן שהתינוקת ב"ה לא נדבקה. בודקים את זה במשטח ובבדיקת שתן רגילה סביב שבוע 36. העניין הוא שברגע שהיה לך את זה פעם אחת את תמיד תצטרכי לקבל אנטיביוטיקה בלידה גם אם בבדיקות של אותו הריון לא נמצא החיידק. כי הוא בא והולך ואם בשבוע 36 אין אז עדיין יכול לחזור עד שבוע 39. ובכל מקרה עשיתי משטח וגם הפעם הוא קיים. לגביי הערכות בעלי יהיה עם הבנות רוב הזמן כשהן לא בגנים. הוא לא יהיה איתי הרבה אני מאמינה. אין לנו עזרה בעיקרון כי ההורים לא גרים ממש לידנו או לא ניידים.

amuna100

New member
ככ מזדהה איתך, הזמן עומד!!

(שבוע 37..)
אבל לגבי החששות והפחדים בסוף זה משהו שאנחנו מייצרים אצלנו לא?!(וכולנו עושים את זה..) תנסי לחשוב על הרגע שבו הוא/היא יהיו בידייך...
וזה קרוב!!!!!
ולגבי האפידורל וgbs מאמינה ובטוחה שבזמן אמת הכל יסתדר! מאחלת שיעבור מהר בטוב בקלות ובמחשבות טובות!

למעלה