הזמן מתקתק

zoeid

New member
הזמן מתקתק

הימים חולפים, השבועות עוברים, הפרקים חולפים והנה אנחנו מתקרבים אל סוף פרק אחד, שכלל המון פרקים , שליווה את חלקנו תקופה ארוכה ארוכה. ועכשיו זה הפך רשמי, כשעל מסך הטלויזיה הופיעה תזכורת והפרומו לפרק האחרון, שאליו אנחנו כה קרובים, ה22.8 המון תמונות ושוטים קצרים וברקע הקריין תוהה איתנו, ''תארו לכם את החיים בלי שבתות וחגים''. תארו לכם.

qt1

New member
../images/Emo58.gif אתה לא אוהב מתנות?../images/Emo77.gif../images/Emo35.gif

היתה לי שאלה יותר שנונה אבל התאפקתי...-בקשר למתנה למומולדת שלך,נברך אותך , אל תשכח לכתוב יפה תודה טוב?
סוף סוף מישהו כאן כותב שיש לו יום הולדת
. זו רק אני ששמעה חלק מהשיר וחושבת שהיא יודעת למי רפי שר את השיר והסוף ברור לה? לפחות של חלק מהשחקנים? או שיש לי שותפים בתחושה? מאוד דביק כזה אם זהזה................

just me2

New member
את לא לבד

זה היה ברור למי השיר מיועד עוד כששידרו את הקליפ ב24 כשהוא עוד היה עם עדיה.. זה היה מוזר לי

Shalon7

New member
../images/Emo58.gif|ספוי../images/Emo58.gifזה היה די ברור

שהוא שר את זה על ה-אחת, לפחות לי, בטח אחרי שנגמר עם עדיה... אולי בגלל שיצא הקליפ לפני מלא זמן והראו אותו אצל גיא פינס. בכל מקרה, לפני מלא זמן היה אצל גיא פינס כתבה על מסיבה כלשהיא/הקרנה של שבתות וחגים, וראיינו את רני בלייר, שהוא כמובן במאי ויוצר הסדרה, והוא אמר שהוא לא רוצה שיהיה סוף טוב ושכולם יהיו שמחים בסוף. זאת אומרת שלא בטוח שאם רפי אומר שמישהי תבוא אליו, היא בהכרח תגיע... וגם מי אומר שאם הזוג יתאחד בסופו של דבר, זה יהיה בהכרח סוף שמח?

L a d Y R e D

New member
../images/Emo7.gif לא לא לא לאאאאאאאאא ../images/Emo12.gif

לא יכולה! לא עוד שבוע
תעשו שהם ימשיכו עוד קצת!!!!

zoeid

New member
'חברה

מבינה את כאבך, אבל אנא תשרשרי! 'חברה כאן מתעקשים לא לשרשר, יש לך כמה הודעות מתחת שרשור שבו עוסקים בסוף הסידרה.

למעלה