הזמן עשה את שלו ויש חנויות חדשות זולות יותר מהישנות

הזמן עשה את שלו ויש חנויות חדשות זולות יותר מהישנות

כל החנויות המוכרות מחיריהם התייקרו או פשוט יקרים ביחס לחנויות אחרות.

יש חנויות שמצאתי מרפרוף בנט חלק משתלם יותר לקנות משחקים מאשר קונסולות ולהיפך, לגבי אביזרים בכל מקרה עדיף מחול ובעיקר מ vgp הכי זולים באביזרים בדרכ, אבל במשחקים כבר לא כל כך הבדל לארץ.

מצאתי שבksp / אייבורי / ד״ר ציפ׳ (חדש עבורי��)/ אנג׳ויסטיק(השתפרה במחיר מאוד) מחירים הזולים ביותר בארץ בעיקר דר ציפ לפי מה שראיתי, כמובן יש לבדוק כל פעם פר מוצר באתרים אילו ובמחיר הכולל מי שהכי זול להעדיף אותו כולל משלוח וכיוצא בזה.

באג נשאר הכי יקר חיים בסרט מצויר! המחיר יעני צנח ביחס לדור הקודם אבל בהשוואה למה שמוכרים אחרים המחיר זהה לדור הקודם ככה שדבר לא השתנה בבאג!

אם יש עוד אתרים בארץ מומלצים וממש זולים פרסמו פה!

לפעמים ב - psn יש מחירים שוברים את כולם מחירי רצפה כמו עכשיו בדיל האדיר שיש שם.

evilplate

New member
אני לפעמים מתפתה לקנות בארץ

אבל העצלנות מתגברת עלי ואני בסוף קונה דיגיטלי וזהו.
&nbsp
תודה אבל על העדכון, אולי באמת ננסה פעם באחת מהחנויות האלה, סכ״ה אם הם הוגנים במחיר זה יכול להיות נחמד גם לקבל עותק פיזי וגם לעזור קצת לישראלי להתפרנס.
&nbsp
ובאג תמיד היו הכי יקרים בהכל ותמיד גם יהיו, רשת גרועה מאוד אבל מה שמשחק לטובתם זה כמובן הלוקיישן, יש להם את הלוקיישנים הכי טובים בארץ וכל מרכז קניות רציני תמיד כולל חנות של באג, בגלל שהלוקיישן כל כך טוב אז הם נופלים על קהל ענק של חסרי מושג שסכ״ה רוצים לקנות מתנה לנכד / בן / אחיין וכו׳ והם לא מבינים מספיק או אין להם כח לבדוק עוד אופציות.
&nbsp
מה שכן צריך לציין שבגלל שהלוקיישנים שלהם מעולים אז גם השכירות שלהם מן הסתם הכי יקרה אבל לדעתי זה ממש לא מצדיק את המחירים המנופחים ובתחושה שלי הם בונים על זה שהקהל שלהם קז׳ואלי ברמות יותר מהכל.
&nbsp

למעלה