'הזמן שלך'

HyperMe

New member
'הזמן שלך'

שלום (= מישהו כאן יודע איפה אני יכולה למצוא תווים (לא אקורדים) לשיר הזמן שלך(של היהודים..) תודה!!

שחוררר

New member
קודם כל

אם אתה מדבר על גיטרה, אז אומרים טאבים, לא תווים. והנה: הזמן שלך. הסוף קצת לא מדוייק, אם אתה רוצה אותו דבר איתי.

../images/Emo121.gifהרשה לי לתקן אותך, ידידי

אם הוא מדבר על גיטרה, אז אומרים תווים אם מדברים על פסנתר, אז אומרים תווים אם מדברים על כל כלי נגינה, אז אומרים תווים. תווים זאת שפת מוסיקה בינלאומית שתקפה לכל כלי וכלי <אמנם יש כלים במפתחות שונים בהתאם למנעד, אבל בכל זאת> נכון, יש גם טאבים, אבל טאבים זו צורת רישום נוספת שיחודית לגיטרה בניגוד לתווים שתקפים לכל הכלים.

HiPpiE Boy

New member
חחח פסטרמה מה את עושה פה?!?!?!?

חחחחח מה קרה פסטרמה התחילה לשמוע היהודים?... חחח ראית איזה פסטרמה טוב אני איך חינכתי אותך? דברי איתי:) ביי פסטרמוש:)

HyperMe

New member
פסטרמוש!!

מה קורה?? יש לך דש ממרגול D: ואמ, מי זו (?) mooshki? חחח אני סלב D= והתכוונתי לתווים, לפסנתר.

bazmaster

New member
סבבי...

אם יש לך גיטר פרו אני יכול לשלוח לך תווים ... תתחבר אלי לאיציק 345099652 אה ושחוררר, תווים זה לאו דווקא לכלי מסויים...תווים זה לכל כלי ...

mooshki

New member
"נעמה? זו נעמה!"

נעמה מנצרת עילית. לא דיברנו די הרבה זמן... אולי את כבר לא זוכרת. עדיין אוהבתותך:]

../images/Emo207.gif../images/Emo124.gif צ'אט../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

חתיכים, נא להגיע
צ'אט
צ'אט
צ'אט
צ'אט
צ'אט
צ'אט
צ'אט
צ'אט
צ'אט
צ'אט
צ'אט
צ'אט
צ'אט
צ'אט
צ'אט
צ'אט
צ'אט
צ'אט
צ'אט
צ'אט
צ'אט
צ'אט
צ'אט
צ'אט
צ'אט
צ'אט
צ'אט
צ'אט
צ'אט
צ'אט
צ'אט
צ'אט
צ'אט
צ'אט

Z A M i

New member
בית ספר!?

אוחנה!! נא להגיע
ביצפר
ביצפר
ביצפר
ביצפר
ביצפר
ביצפר
ביצפר
ביצפר

Dug E

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!!!!!!!!

באמת הצחקת ../images/Emo6.gif

בואנה איזה השקעה! באתי היום מ-8 [אז איחרתי קצת, אז מה?] עד 14:30 !!!!!11111 אלוהים שבשמים זה היה ק-ש-ה חזרתי הבייתה ישנתי עד רבע ל-9 בערב! [עכשיו אני מבינה למה זמי תמיד הולכת לישון
]

למעלה