הזמנה אישית לשתף בפורום אוטופיה

• פותח הנושא utp
  • פורסם בתאריך

utp

New member
הזמנה אישית לשתף בפורום אוטופיה

הלו אנשים. בקרוב הפריצה הגדולה של מהפכת אוטופיה (ממש בקרוב נחשוף אותה...). פרוש המושג אוטופיה למי שלא מכיר = עולם של ביחד, של הרמוניה, של שלום ואהבה. זהו הטוב מבין כל העולמות האפשריים, מקום שלא נמצא (עדיין) בשום מקום. החגיגות, האמנות, החושניות, האהבה והכיף מחליפים את המלחמות, המצוקה והייאוש. זה אולי נראה חזון רחוק לאללה מכאן, ובעולם סבל רב ופחד ואכזריות. אבל זה אפשרי וזה העיקר, בדיוק כמו חזונם של הרצל ולותר קינג וגנדי ועוד אנשים מעוררי השראה. ויכול להיות שחלק מכם חושבים שאנחנו בכלל משוגעים ולא מציאותיים. אז לאלו אנחנו אומרים - תחשבו מה שתחשבו העיקר שתאהבו אחד את השני, תתעוררו ותעזרו להציל את העולם ולהגשים את אוטופיה מדמיון למציאות. כי אנחנו לא רק מאמינים שהחלום אפשרי, אלא אנחנו נספר לכם גם מה נעשה בעבר, בהווה ובעתיד בארץ ובעולם כדי להגשים את החלום. זוהי מהפכה עולמית של אנשים שהתעוררו מהטרוף להבין שהגיע הזמן, שהמהפכה כבר התחילה. אז רגע לפני שהאדישות תכרסם בכולם כוחות האור מבקיעים שער. ופתחנו פורום שנכתוב בו כל פעילות אוטופית שמתרחשת במסגרות המהפכה. ובינתיים אתם מוזמנים לשתף את ליבכם. משורשרות כמה נקודות כרעיונות לשיתוף. שתפו, עוררו השראה, תחגגו, תתרגשו. באהבה.

utp

New member
../images/Emo187.gifרעיון לשיתוף

* שתפו את מה שאתם עושים בשביל להציל את העולם. אין אוטופיה בלעדייך.

באבד1

New member
זן... כותב שירים ../images/Emo24.gif

איש זן. לכל הבעיות יש פיתרון. איש זן. שומע ומדבר. תנסו. 046770116 . ועל תעשה לאחר את מה שאינך-רוצה שיעשו לך . בהרים הקרים יערות הסבוכים נס קטן מתרחש שמו ציף-ציף ציף-ציף כשקר ציף-ציף כשחם ציף-ציף והוא שם. איך אפשר בלי ציף-ציף בהרים הקרים יערות הסבוכים לחמם את הלב וחיים

קודם כל ברכות על הפורום

לעיתים רחוקות אני נכנסת בכלל לבדוק פורומים חדשים, אבל פורום אוטופיה זה משהו שתופס אותי. אני חיה במקום שהתכוון בכל הרצינות להיות אוטופיה חברתית וכלכלית - ועכשיו אנחנו חיים את הריאקציה של החלום של המייסדים. לא נעים בכלל!!! אני באופן אישי עושה במיטב יכולתי מבחינת מחזור חומרים (עיתונים, בקבוקים, ממעטת בצריכת שקיות ניילון בסופר), ומשתדלת כמיטב יכולתי לנהוג בכבישים באדיבות - לתת למישהו "להשתחל" לפני בתנועה גם אם לא "מגיע לו", להאט ולסמן להולכי רגל תקועים לעבור וכולי. נשמע קטן, אבל אם כל אחד בדלת אמותיו עושה מספיק דברים קטנים כאלה זה מצטבר בסוף למאסה משמעותית. הייתי צורכת גם ירקות אורגניים אם זה לא היה יקר בצורה כזאת מטורפת. זה פשוט לא לכיסי.

utp

New member
../images/Emo82.gifרעיון לשיתוף 2

* מכירים שירים אוטופים? סרטים אוטופים? סיפורים? הצגות? ציורים? אנשים? מעשים? דברים מעוררי השראה? ספרו לנו!

../images/Emo45.gifוגר זאב עם כבש ונמר עם גדי ירבץ

ועגל וכפיר ומרייחדיו ונער קטון נהג בם 0ישעיהו יא ן)וחתתו חרבותם לאתים וחניתותיהם למרזמירותלא ישא גוי אל גוי חרב ולא ילמדו עוד מלחמה (ישעיהו א' ד) מתבקש
לא

../images/Emo51.gifצריכה עזרה בתיקון העולם.

וכדי לשפרו ואפילו קצת כדאי ללכת עם
חיוך על הפרצוף ו
שיר בלב.

באבד1

New member
אור חבצלות, את כבר שיפרת אותו...

החיך והשיר מקסימים, תודה, אשר

utp

New member
../images/Emo65.gifרעיון לשיתוף 3

* מרוב תשומת לב לבעיות בטחון, דת, וזהות לאומית, שכחנו כבני אדם את מה שחשוב באמת, את תכלית קיומנו – אהבה, כיף, מסיבה, חושניות, אמנות, משחקים, מוסיקה - החיים עצמם. לא נמאס כבר? לא הגיע הזמן להתחיל לחגוג? מה עוצר אותנו?

utp

New member
רעיון לשיתוף 4

* אבטלה, מצוקה, אלימות, מלחמה, חורבן אקולוגי, פערים חברתיים, חוסר יציבות בטחונית וכלכלית, תחושות ויתור, חוסר אמון, ציניות, ניכור ובדידות, עוני, פשיעה..... וגם חלאס עם התויות של יהודי, ערבי, לבן, שחור, מזרחי, דתי, חילוני, הומוסקסואל, קפיטליסט, שמאלני, ימני... מה הפתרון לסחף הקיים? שלב ראשון - להתעורר. מה זה אומר?

מזל טוב לפורום החדש../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

מעניין מאד , אשמח אם יהיו פה רשימות של סרטים וספרים שמתאמים לנושא. הרבה

למעלה