הזמנה אישית (קלאסית) לחברי הפורום !

mahler

New member
הזמנה אישית (קלאסית) לחברי הפורום !

שלום לכם, אני מעוניין להזמינכם לבקר ולכתוב בפורמט החדש של הפורום הקלאסי החדש ... הפורום הקלאסי החדש הינו ה"מקום" לדיונים, שאלות ותשובות, מאמרים וכתבות צבעוניים ומרתקים, לינקים ישירים והמלצות על האתרים המשובחים ביותר, הכל בהקשר של המוסיקה הנפלאה המכונה קלאסית... כדי להסיר צל של ספק : הפורום רק מכונה הפורום של מאהלר אבל זהו פורום קלאסי שבו דנים וחברים חובבי קלאסי מכל הסוגים הגוונים והמלחינים !! הייתי שמח לקבל ממכם ביקורת חיובית שלילית והכי חשוב: בונה .... כל זאת על מנת לתת לחובבי ומקצועני המוסיקה הקלאסית בישראל עוד אפשרות ובית לבטא את עצמם, להרחיב ידע ולגלות עולמות חדשים ... הכתובת היא : http://start.at/mahler ברכות קלאסיות ממני, גוסטב !

The Exorcist

New member
אני זוכר את האתר הזה...

לא הצלחתי להכנס ממנו פעם ובסוף הפסקתי... אבל עכשיו הוא עובד טוב וזה מה שחשוב. המגרש, הולך לישון.

mahler

New member
אני שמח שהעניין הסתדר .... ../images/Emo13.gif

כולם מוזמנים לבקר אצלינו .... חדש להורדה אצלינו (מהתקופה האחרונה) : קטעים משובחים בשירתה של האגדית מריה קאלאס וקטעים מסרטים מפורסמים שהולחנו על ידי נינו רוטה ... עוד ועוד ועוד כי אצלינו זה קלאסי נטו ... שלכם, גוסטב .

שלום לך מאסטרו. גם אני התייאשתי

מהקשיים באתר שלך. כאן בתפוז הממשק למשתמש פשוט יוצא מהכלל. למה לא תופיע כאן מפעם לפעם, ותתרום מהידע והעומק היוצאים מכלל שיש לך? חג שמח.

mahler

New member
למר יוסי הרי הנכבד ... ../images/Emo127.gif

שמתי לב שנרשמת בפורום שלנו, אז היכן ממוקמים אותם קשיים עליהם כתבת ?? אם תזדקק (אי פעם או עכשיו) לאיזו שהיא שאלה או תמיכה "טכנית" אשמח לסייע, כתובת האי מייל שלי פתוחה לכולם : [email protected] מבדיקה שערכתי עם חברי פורום , אף אחד מהם לא נתקל בקשיים כל שהם בכניסה או כתיבה בפורום הקלאסי שלנו, השרת זמין ומהיר ... כמו כן, הפורום הקלאסי החדש הינו בלעדי באפשרויות ההורדה שהוא מציע לחבריו - קטעי קלאסי (כולל סימפוניות מלאות) משובחים בנגינת התזמורות המובילות בעולם ובניצוח המנצחים האגדיים והטובים ביותר ... מה צריך יותר מזה ?? חג שמח, גוסטב .

למעלה