הזמנה חגיגית....

Reshefgarcia

New member
הזמנה חגיגית....

רובכם בוודאי לא ידעתם...אז הנה,עכשיו תדעו... היום עלה אתר ספורט חדש בשם ספורט נטו. ואני כתב הפוטבול האמריקאי של האתר הנ"ל... אני מזמין אותכם לקרוא את הכבה הראשונה שלי,שנמצאת עכשיו באתר...ולהגיב או באתר עצמו,או כאן... וכמובן,יהיו עוד כתבות ועידכונים עד תחילת העונה ובמהלכה

yBm555

New member
משובח

רק הגביר את החשק למשחקי טרום עונה... תביא עוד לינקים כשיש כתבות חדשות בבקשה

Yo-man

New member
כל הכבוד ומזל טוב על התפקיד

אני מאחל לך שתוך כמה שבועות יפול האסימון לאיזה עיתון שיתחיל לקחת את הפוטבול ברצינות ויחטוף אותך אליו. אין ספק ש"יש לך את זה". תן לנו לינק כל פעם שאתה כותב משהו. הכבוד הוא שלנו.

Reshefgarcia

New member
אצלי...

הוא עובד בסדר גמור,כמו אני מניח,אתל כל אלו שהגיבו וקראו...לא יודע למה אצלך לא...

ofribecker

New member
רשף כל הכבוד!!! you are for real

כל הכבוד על הכתבה. הגבתי גם שם. יפה שהתחלת מההרגשות של כולנו, ולא כמו שתמיד מנסים כאן בארץ, להתחיל כאילו צריך עכשיו עשרה שעורים על חוקים. תמשיך בסגנון הזה ותוסיף מהידע הרב שיש לך וזה יתפוש!!! יישר כח.

gadotmi

New member
יפה מאוד!

סחטיין על המינוי החדש, בכרות גם על הכתבה שהוכנה עם הרבה טעם וכשרון. הייתי ממליץ לשים את הכתובות של הפוטבול תחת כותרות יותר מתאימה מאשר "ספורט אחר", אבל כנזאה שזה יקרה רק לאחר שהאנשים היקרים באתר הזה יבינו שאוהדי הפוטבול בארץ יותר קנאים ומתעניינים מאשר אוהדי הפינג-פונג ולכן אולי מגיע להם סיווג קצת יותר ברור כדי שנדע לנווט לכתבות הללו. אם יהיו משוגעים שיבקשו לכתוב על בייסבול (טפו טפו) או הוקי-קרח וכאלו, אז יכול להיות שיהיה נכון לייצור כפתור של "ספורט אמריקאי" בדף הראשי ותחתיו לשים את כל המקצועות הללו, כולל אולי אפילו NBA... יש בזה הגיון כלשהו (לפחות לטעמי) בכל מקרה, רשף: יופי של ייצוג הבאת לנו. כה לחי והמשך בדרכך !!

למעלה