הזמנה: "כל אחד והסיפור שלו"

הזמנה: "כל אחד והסיפור שלו"

פורום נפגעי גוף בתאונות, עוסק בעיקר במתן מענה לשאלות והסבר ראשוני לגולשים, אשר נפגעו בתאונות. מצאתי לנכון, ליזום בפורום, יוזמה, שאני קראתי לה "כל אחד והסיפור שלו". יוזמה זו, נועדה עבור אלו שמעונינים לשתף את הגולשים בצד האישי הנלווה לפגיעה בתאונה. אני חושבת שמעבר לשאלות של "מה מגיע לי?", "מה צריך לעשות עכשיו?" "ולאיזה עו"ד לפנות?", כל מעורבות שלנו בתאונה גורמת להשפעה משמעותית יותר או פחות, על חיי האנשים המעורבים בתאונה, ולפעמים מותירה משקעים ומקנה לקחים לעתיד. לכן, אני מזמינה את כל מי שיחפוץ להיכנס ללוח האירועים שבפורום נפגעי גוף בתאונות, ולפתוח אירוע חדש, שבו תהא הזדמנות לכל אחד מאיתנו, לספר בצורה הנוחה לו, וללא ביקורת על שארע לו אישית. אני מקווה, כי בהשתתפות שלכם ביוזמה זו, הפורום יהפוך למקום יותר נעים וכיף לשהות בו. בברכה,

CountDust

New member
שאלת הבהרה

יוזמה יפה
האם הכוונה היא שבלוח האירועים נכניס את פרטי האירוע שקרה ושאת פרטיו אנחנו מעוניינים לחלוק? כיוון שככל הידוע לי בלוח האירועים מופיעים רק אירועים עתידיים...

L u n a 22

New member
הכוונה היא לספר מה הרגשתי במהלך

התאונה, ומה היו ההרגשות והתופעות (הנפשיות) אחרי ההחלמה..?

lirirka

New member
גם ברגעים הכי קשים

מאיפה הוא בא כל הצחוק הזה... זה מתחיל בדגדוג קל בבטן וממשיך בסדרת כיווצים מעסה את הלב והרחם וסוחף אחריו גיבורים את הנהר הזה לא תוכלו לעצור ניסורים דמעות וחירחורים שפורצים בקולות משונים וכשהכל נרגע לבסוף, וכולם כבר חוזרים לבתים נשאר בך איזה כוח לראות את הצחוק בדברים ערן מכנס -יוגה צחוק .סדנאות צחוק.... www.hahaha.co.il

למעלה