הזמנה לאהבה?

F a d i

New member
הזמנה לאהבה?

משירם היפים של האחים כאריס ופאנוס קצמיכאס,שבוצע גם ע"י יורגוס דאלאראס שיר שקט יפה מאוד תהנו וחג שמח פאדי הזמנה לאהבה מילים:מינולאוס לונדמיס לחן:כאריס ופאנוס קצמיכאס בואי לידי,איני האש את האש,מכבים הנהרות מטביעים אותה השברי-ענן רודפות אותה רוחות הצפון אינני,אינני האש בואי קרוב אלי,איני הרוח את הרוחות חותכים ההרים משתיק אותם חום הקיץ סוחפים אותם המבולים אינני,אינני הרוח איני שום דבר מלבד נודד כובש עייף אחד ששכב לשורשי עץ זית אחד לשמוע את שירם של הצרצרים ואם את רוצה בואי נשמע אותו יחד

F a d i

New member
וכמו שקורה לי בדרך כלל-אסוציאציה

שיר זה הזכיר לי שיר אחר של הקצמיכאסים-בוצע על ידם,ויש גם ביצוע משותף להם עם יורגוס דאלאראס תהנו צחקי ציפור שלי מילים ולחן:כאריס ופאנוס קצמיכאס נראה לי כמו היה אתמול אבל חלפו המון שנים שהחזקתי בידי את גופך כמו כינור עם הרדיו אט-אט בחושך העדין את תיחרדי לו ידעת כמה אהבתי אותך כלום לא השתנה וכלום אינו כמו בעבר אך נותר עדיין תוהו-ובוהו שהוא לא רק עניין של הרגל צחקי,צחקי ציפור שלי,צחקי צחקי,כי החיים הם שגעון אחד וואלה,החיים הם שיגעון אחד....

odeliaremos

New member
פאדימו../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

יופי של תירגומים איפה אפשר לשמוע את השיר,ניסיתי לחבר בין המילים ולא עלה לי איזה שיר,האם זה מתוך הופעה חיה או מתוך אוסף שלהם? ארצה לשמוע אותו אני בכלל אוהבת את האחים האלו,והשילוב שלהם עם דלארס הוא ענק תודה על התירגומים,וחג שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

F a d i

New member
היי אודליה-לא יודע איך שכחתי לרשום

את שמות השירים ביוונית/אנגלויוונית אז ככה-ביצועים לשני השירים תמצאי גם בהקלטות אולפן ע"י הקצמיכאסים וגם בהקלטות מהופעות חיות עם הקצמיכאסים ודאלאראס וכמובן אחרים (סטוקאס וכו') השיר הראשון-הזמנה לאהבה-נקרא Erwtiko kalesma והשני -צחקי ציפור שלי- נקרא Gela Pouli Mou שמח שאהבת

odeliaremos

New member
יש לי אותם ../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

עכשיו חיברתי את השמות לשירים אהבתי ותודה יופי של שירים ואת Gela Pouli Mou אני תמיד שומעת עם חברתי עדינה,בכל הנסיעות שאנו עושות,אני משגעת אותה לשים לי כמה פעמים את השיר בהופעה חיה הוא מדהים כל פעם מחדש,תודה חבר יקרררררררררררררררר

למעלה