הזמנה לאירוע-סביבת השינה של התינוק

meital G

New member
הזמנה לאירוע-סביבת השינה של התינוק

שלום לכן, אני מיטל גוירצמן, מנהלת מחלקת הקהילות של תפוז אנשים. רציתי להזמין אתכם לכנס השני של חברת בייבי סייף בהשתתפות מומחים בעלי שם בנושא "סביבת השינה של התינוק, לישון בשקט" מספר המקומות מוגבל ולכן אני מבקשת שהמעוניינות יפנו אליי בהקדם. אדגיש כי אני מחפשת גולשות פעילות מאוד שמעורבות בקהילות התפוזיות בתחום ההריון והלידה.
במסגרת הכנס נאכל ארוחת בוקר מפנקת, נשוחח עם מומחים בתחום רפואת הילדים ונקבל בסופו
מתנה שווה במיוחד: מזרון איירנטרס למיטת התינוק בשווי 900 ₪! אתן מוזמנות לקרוא על מזרון איירנטרס ויתרונותיו בלינק הבא: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=747&MessageId=139098450
הכנס יערך ביום שלישי ה- 1 ביוני בשעות הבוקר במסעדה מפנקת הנושקת לגלי הים בנמל העתיק של קסריה - כולל כניסה חופשית לפארק הלאומי - (הסעה מסודרת תצא מהמרכז) .עוד פרטים יקבלו הגולשות המעוניינות במסר פרטי.
אז אם את בהריון מתקדם (מהחודש השישי וצפונה) או אמא לתינוק עד גיל חצי שנה אשמח מאד אם תכתבי לי ואני אשלח אלייך את פרטי האירוע. במסגרת המסר בבקשה צייני את שמך המלא והפורום בו את פעילה ותרצי לכתוב בו את הביקורת לאחרי האירוע וחכי לאישור ממני
מחכה לכן, מיטל

pinkipooh

New member
הייתי בכנס הראשון ואני ממליצה בחם

מי שיכולה להרשם שתלך ומהר!!!! בהצלחה

למעלה