פילוסוף רוחני33
Well-known member
שלום, תוכלו להיכנס לאתר שלי ביוטיוב "פילוסוף רוחני", לשמוע סרטונים שלי ולראות שירים וסרטונים שבחרתי לעצמי מהאינטרנט.
בהצלחהשלום, תוכלו להיכנס לאתר שלי ביוטיוב "פילוסוף רוחני", לשמוע סרטונים שלי ולראות שירים וסרטונים שבחרתי לעצמי מהאינטרנט.
יש לי שם כמה פלייליסטים, אחד מהם העיקרי הוא אוסף של כשלושים שירים שאהבתי מהיוטיוב בתוספת סרטונים שלי שמופיעים בכל הפלייליסטים, והוא נקרא "שירים ויצירות". יש גם פלייליסטים "יצירות" "מערכונים" "סרטים", ובהם בחרתי מהיוטיוב יצירות, מערכונים וסרטים (לפעמים חלקי סרטים שיכולתי למצוא) שאני אוהב וגם בהם נמצאים הסרטונים המוקלטים שלי. השם הכללי הוא "פילוסוף רוחני". יש שם גם סרטון אחד שבו המורה לפיתוח קול הקליט אותי שר באולפן שלו שיר שלי בשם "אני נוסע אל עצמי" לפני כמה שנים. הוא נמצא בשירים ויצירות, ואני חושב שגם בפלייליסטים האחרים.האם המשתמש שלך שם קרוי "שירים ויצירות"?
אולי התכוון למי בראה אותך? מה הקשר בין מועד בריאותך לבין מותך בשקט?
לפי המסורת צדיקים נפטרים ביום הולדתם.אולי התכוון ל
![]()
מחקר מלחיץ מצא: יש סיכוי גבוה יותר למות ביום ההולדת - וואלה בריאות
מחקר שנערך בשוויץ וחקר 2.5 מיליון מקרי מוות, מצא קשר מטריד בין תאריך יום ההולדת לבין יום המוות. יוזמת המחקר: "ימי ההולדת יותר קטלניים ממה שאנחנו חושבים"healthy.walla.co.il
עוד סיבה, למה לא להיות צדיקהלפי המסורת צדיקים נפטרים ביום הולדתם.
וכי למה? בכל מקרה תמות בין אם ביום ההולדת ובין אם לא. מזכיר לי בדיחה שהמצאתי לא מזמן: מה שר זקן בבית חולים סיעודי? הופ, הופ, טרלללה...גדלתי בשנה. למי שרוצה להעיר לי שוב שבדיחה מעליבה, אזכיר שרוב הבדיחות יכולות להעליב מישהו ואין מה לעשות בזה. צריך לספר בדיחות חכמות ומשעשעות. אם אלוהים קשור לחשמל, אולי הצדיקות של אדם מרגיעה ומאזנת את השדה החשמלי סביבו ויוצרת איזון בינו ובין סיבוב כדור הארץ.עוד סיבה, למה לא להיות צדיקה![]()
וכי למה? בכל מקרה תמות בין אם ביום ההולדת ובין אם לא.
מעניין למה. אולי יש קשר בין מחזור הקפת השמש ובין אורך החיים של אדם או חיה. רק להזכיר שיש הבדל רב בין 2.5 מיליון ובין מספר האנשים בעולם.אולי התכוון ל
![]()
מחקר מלחיץ מצא: יש סיכוי גבוה יותר למות ביום ההולדת - וואלה בריאות
מחקר שנערך בשוויץ וחקר 2.5 מיליון מקרי מוות, מצא קשר מטריד בין תאריך יום ההולדת לבין יום המוות. יוזמת המחקר: "ימי ההולדת יותר קטלניים ממה שאנחנו חושבים"healthy.walla.co.il
14% מבני האדם מתים בתאריך בו חל יום הולדתם, סטטיסטית הסיכוי לכך הוא 1/365, הנתון האמיתי הוא מפתיע ובלתי ניתן להסבר.מעניין למה. אולי יש קשר בין מחזור הקפת השמש ובין אורך החיים של אדם או חיה. רק להזכיר שיש הבדל רב בין 2.5 מיליון ובין מספר האנשים בעולם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.