הזמנה לבבית:

האם המשתמש שלך שם קרוי "שירים ויצירות"?
יש לי שם כמה פלייליסטים, אחד מהם העיקרי הוא אוסף של כשלושים שירים שאהבתי מהיוטיוב בתוספת סרטונים שלי שמופיעים בכל הפלייליסטים, והוא נקרא "שירים ויצירות". יש גם פלייליסטים "יצירות" "מערכונים" "סרטים", ובהם בחרתי מהיוטיוב יצירות, מערכונים וסרטים (לפעמים חלקי סרטים שיכולתי למצוא) שאני אוהב וגם בהם נמצאים הסרטונים המוקלטים שלי. השם הכללי הוא "פילוסוף רוחני". יש שם גם סרטון אחד שבו המורה לפיתוח קול הקליט אותי שר באולפן שלו שיר שלי בשם "אני נוסע אל עצמי" לפני כמה שנים. הוא נמצא בשירים ויצירות, ואני חושב שגם בפלייליסטים האחרים.

SupermanZW

Well-known member
"גלי לי למה בראת אותי ואוכל למות בשקט"?! מדכא משהו. זה האחרון שהעלית.

זה לא מדכא, זה פילוסופי ומורכב. אפשר לשייך כל מיני משמעויות פילוסופיות לשאלה מי ברא את מי. הרעיון שכשהבוראת תגלה לי מתי בראה אותי אוכל למות בשקט, מיוחד. לא למה בראת, מתי בראת.

SupermanZW

Well-known member
מי בראה אותך? מה הקשר בין מועד בריאותך לבין מותך בשקט?

שמלת תחרה1

Well-known member
מי בראה אותך? מה הקשר בין מועד בריאותך לבין מותך בשקט?
אולי התכוון ל

משתפרת1

Well-known member
אולי התכוון ל

לפי המסורת צדיקים נפטרים ביום הולדתם.

עוד סיבה, למה לא להיות צדיקה ;)
וכי למה? בכל מקרה תמות בין אם ביום ההולדת ובין אם לא. מזכיר לי בדיחה שהמצאתי לא מזמן: מה שר זקן בבית חולים סיעודי? הופ, הופ, טרלללה...גדלתי בשנה. למי שרוצה להעיר לי שוב שבדיחה מעליבה, אזכיר שרוב הבדיחות יכולות להעליב מישהו ואין מה לעשות בזה. צריך לספר בדיחות חכמות ומשעשעות. אם אלוהים קשור לחשמל, אולי הצדיקות של אדם מרגיעה ומאזנת את השדה החשמלי סביבו ויוצרת איזון בינו ובין סיבוב כדור הארץ.

נערך לאחרונה ב:
וכי למה? בכל מקרה תמות בין אם ביום ההולדת ובין אם לא.
אולי התכוון ל

מעניין למה. אולי יש קשר בין מחזור הקפת השמש ובין אורך החיים של אדם או חיה. רק להזכיר שיש הבדל רב בין 2.5 מיליון ובין מספר האנשים בעולם.

SupermanZW

Well-known member
מעניין למה. אולי יש קשר בין מחזור הקפת השמש ובין אורך החיים של אדם או חיה. רק להזכיר שיש הבדל רב בין 2.5 מיליון ובין מספר האנשים בעולם.
14% מבני האדם מתים בתאריך בו חל יום הולדתם, סטטיסטית הסיכוי לכך הוא 1/365, הנתון האמיתי הוא מפתיע ובלתי ניתן להסבר.

זה רעיון פילוסופי שאפשר להרגיש באופנים שונים. אפשר להבין אותו כאילו כשהנוצר או הנברא מגיע להבנת יצירתו, הוא יכול לסכם את חייו ולמות בשקט. יש פה גם אבסורד של חוסר משמעות קיומית וחיפוש משמעות לקיום. אפשר לתת כל מיני פרשנויות מי ברא את מי בשיר, למשל אפשר להבין שאמן ברא את היצירה והיצירה מחפשת את משמעות קיומה.

נערך לאחרונה ב:
נראה שכן, השם העיקרי הוא "שירים ויצירות". עכשיו יצרתי שם גם פוסט עם ציורים מופשטים שלי וקטע על עצמי.

נערך לאחרונה ב:
למעלה