הזמנה לביקור במרפאה בריאטרית

ahmadnujidat

New member
הזמנה לביקור במרפאה בריאטרית

קיבלתי את ההזמנה לעוד 4 חודשים ואני צריך לעבור בדיקת גסטרו וייעוץ דיאטטי.
כתוב שהפגישה אורכת 3 שעות.
על מה מדובר בפגישה הזו, מה היא? אני משער שזו סדנא לעוד מועמדים?
איכילוב

קוביd1

New member
שלום לך

האם ההזמנה היא מהמרפאה להשמנת יתר באיכילוב ,האם כבר דיברתה עם אחד הרופאים שם ליעוץ לפני ניתוח
לא שמעתי שעושים סדנאות לבדיקות גסטרולוג ויעוץ דיאטטי ,אני מבין שאתה לפני ניתוח.
וזה יעוץ אישי .

דווח בבקשה מה קורה

קובי

קוביd1

New member
שוב שלום

אולי אתה מתכוון לוועדה שצריכה לאשר לך את הניתוח ,שם הפרוצדורה לוקחת בערך 3 שעות

קובי

קובי

ahmadnujidat

New member
שלום

אולי לא הסברתי את עצמי היטב. הייתי טצל כירורג ("רגיל") והוא הפנה אותי למרפאה בריאטרית באיכילוב הוא אמר לי "לדבר איתם שם". כשקבעתי את התור בעקבות ההפניה קבעו לי פגישה לעוד ארבעה חודשים
כאשר אני צריך להביא איתי טופס 17 בדיקות דם, גסטרוסקופיה וייעוץ דיאטטי.
מעבר לזה אין לי שום אינפורמציה ולכן חשבתי שאולי אתם יןדעים צה זו גישה הזאת
לאור זה שהיא אורכת כשלוש שעןת.
תודה

קוביd1

New member
שלום לך

יש באיכילוב מרפאת השמנת יתר ,מפליא אותי שזמן ההמתנה 4 חודשים, האחות במרפאה רוצה שתגיע עם תוצאות בדיקות דם ,האם אמרו לך לעשות בדיקת גסטרוקופיה שהיא בדיקה פולשנית , נראה לי משונה ,אני חושב שצילום ושט קיבה מספיק 3 שעות זה זמן מוגזם הכל תלוי בתור שיש באותו זמן
שתי שאלות לי אליך האם הBMI שלך מתאים לניתוח זה BMI 40 או 35 עם מחלות נלוות ששורות להשמנה כמו דום נשימה בשינה ,בעיות במפרקים
שאלה שנייה האם יש לך ביטוח מושלם או ביטוח בחברת ביטוח פרטית ,שתוכל לעשות את הניתוח בפרטי ,אולי בהשתתפות ,על איזה סוג של ניתוח אתה חושב

קובי

אופירA

New member
מנהל
מה יותר קל מאשר להרים טלפון למזכירות המרפאה

ולשאול בהרחבה פרטי פרטים, מה משמעות ההליך הזה, מה משמעות הפגישה הזו, למה רוצים ממך בדיקת גסטרוסקופיה.
ולהוסיף ולשאול: איך ומתי תראה מנתח (ואת מי), מה הצפי מבחינת זמן עד לקביעת הניתוח עצמו.

אני מבינה שאתה עומד להתנתח במסלול הציבורי. האם ידוע לך איזה ניתוח אתה מעוניין לעבור? זה לא משהו שהמנתח יקבע לך, אלא אתה צריך להחליט, על סמך למידה מייעוץ ולמידה אישית.
כמובן שהמנתח ימליץ ואתה יכול לקבל את המלצתו ללא בירור מצידך. אבל זה יהיה נורא חבל שתעשה ניתוח בלי לדעת עליו פרטי פרטים מעצמך, מה צפוי לך וכיצד תעזור לעצמך בעזרת הניתוח. כל כך הרבה טעויות נעשות ע"י המנותחים בניתוחים אלו, רק משום שלא ידעו מספיק על הניתוח שקיבלו ועל הדרך שלו לעזור להם בבעייתם.

למעלה