הזמנה לבית פתוח פרדס חנה כרכור

הזמנה לבית פתוח פרדס חנה כרכור

אני מעתיקה את ההזמנה כלשונה, בפרסום שהפקנו, אמני פרדס-חנה כרכור... "בית פתוח" פרדס חנה כרכור 4-5 באפריל 2003 שישי 10:00-18:00 שבת 10:00-20:00 זו השנה החמישית לפרוייקט "בית פתוח". מדובר בחגיגה קהילתית אומנותית בה לוקחים חלק אמני המושבה. בסוף שבוע אחד אמנים ויוצרים פותחים את בתיהם וסדנאותיהם לצבור הרחב. השנה משתתפים בפרוייקט 64 אמנים היוצרים בחומרים שונים: עץ, חימר, אבן, ברזל ופלסטיק, אמנויות הציור והפיסול, צילום, עיצוב, אמנות שימושית צורפות ועוד. האורחים המגיעים ל"בית פתוח" מקבלים מפה של המושבה ובה מסומנים כל האמנים המציגים. היישוב מתמלא אנשים ומפות בידיהם, המחפשים אחר האומן שאת עבודותיו ירצו לראות ואולי אף לרכוש. בכל השנים מושך ה"בית הפתוח" אלפי מבקרים, גם השנה מחכה לנו סוף שבוע גדוש באמנות, יצירה ועניין. אנו מצפים לבואם של אלפי אנשים מכל רחבי הארץ. טל' - 909094-051. מפות יחולקו בבתי האמנים ובנקודות חלוקה שונות ברחבי היישוב. ********************************************************************* אני שייכת לאמני פרדס-חנה כרכור ולכן - ראו הזמנה זו כהזמנה אישית לכל אחד ואחת מכם. החוויה חיובית ובלתי נשכחת- היוצרים בקנה מידה ארצי ואף חלקם בינלאומי. מי שרוצה להגיע קודם כל לביתי, מוזמן לשלוח לי מייל ואענה לו בהקדם, בצרוף מפה והוראות הגעה. אור ואהבה אילת

../images/Emo140.gifנו.............

מי בא?

נאן

New member
היי אילת

שלחי לי את האימל שלך לתיבת המסרים. אולי אצליח להגיע. קצת קשה לי לנוע בזמן האחרון. הגוף מתפרק לי... אני עושה ספירת מלאי מידי פעם. נאנוש

קצת חם אז נשברים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

טוב, אז באמת היה ממש חם. אבל למזלנו היו כמה אנשים שהטריחו את עצמם עד פרדס חנה ובאו להציץ לבית הפתוח. הייתי עם איילת ביומיים האלו וזו היתה חוויה. למרות החום. ואולי גם בזכותו (או בגללו). ועכשיו - עכשיו תצטרכו לחכות עד לבית פתוח בשנה הבאה
שבוע טוב ואור ועוד

נאן

New member
מודה בהכנעה...../images/Emo11.gif

מודה בהכנעה שהחום שבר אותי. ביום שישי עשיתי נסיעת בכורה כ45 קמ מהבית. היה קשה אבל זה היה מוקדם. התחלתי בעיסויים הלימפטים. המצב בסדר אבל יש הצדקה לכאבים יש נפיחות.. מה עוד שרמבו עברה עירוי ברזל ביום חמישי. ושכחה פשוט שכחה לכוון את הכוחות. וביום שבת בקושי אצבע למקלדת יכולתי להניע..... אז נחכה ליום הפתוח בשנה הבאה ונהיה קצת יותר חזקים מעכשו.... בנתיים הפירסומת של ערוץ 2 מתנגנת לי בראש.... כל מהלך הטיפולים... שלום! ברזל נמצא? לא ברזל ברח נמוג התפוגג.... תפס מזוודות וברח לו והשאיר את הכבד שלי בלי מחסן. בחיי הצבע של העירוי בצבע של קוקה קולה... אמרתי לאחות לא להתבלבל בטעות ולשאוב קולה מהפחית שלידי. ואני לא צריכה לספר אייך הידים בעצם היד אחת שמותר לגעת בה .... כמו נרקומנית מתחילה.... כולם פחות או יותר מכירים את זה.... רק עוד 7 טיפולים וזה יעבור ואני אהיה שוונצנגר או סטלונה... כל 3 ימים קודחים... אז נאנוש בקידוחי התרד שלה.... אני פופאי המלח.... אני פופאי המלח.... מישהו ראה את ברוטוס? (אין לי ספק שאחרי הכל גם ירדתי מהפסים) נאנוש

יאללה שיהיה כפרות

והאמת... שאם לא הייתי שם, בספק אם הייתי מגרדת את עצמי מהמזגן, או מהפריזר (מה שיותר קרוב). אני חושבת שקולה עדיף על קינלי... (והמבין יבין) אבל זה כנראה עניין של טעם, או חוסר טעם או סתם בחילה... העיקר שתרגישי טוב, רק שלא יתפסו אותך משוטטת באתרי בניה ומכרסמת פיגומים. ושוב - תרגישי טוב!

למעלה