הזמנה "לדיאלוג עם הרוח"

הזמנה "לדיאלוג עם הרוח"

ביום רביעי 10.8.2005 ה באב באוירה נעימה ומרפאה סביב הבריכה בשעה 20:00 ביישוב בת חן ב' (בין מחלף נתניה לבית ינאי, ליד ביתן אהרון) בואו לדבר, להקשיב, לחוות, לשתף, להרגיש - ללמוד יחד את המיסתורין.... "הילינג לנשמה - באהבה" הדר פרנקו זיכרו כי היום זוהי דרך הטבע לתת לאתמול הזדמנות נוספת....

שלום לתוהה באפלה

שילוב בין שיחה , העברת ידע, מדיטציה מודרכת... אני משלבת בין ידע המוכר לנו כשייך לפסיכולוגיה המערבית, פילוסופיית המזרח, יהדות כל מפגש הנו בעל איכות שונה בהתאם למשתתפים ולרצון ליבם... אז תגיעי ונראה ביחד מה יקרה

תני לנו קצת ממך...

שלא נחשוב שרק באת לפרסם עלינו.. מה זה וורטקס הילינג? אף פעם לא הבנתי למה צריך כמה סוגי אנרגיות.. כאילו כל פעם בוחרים אנרגיה אחרת? מאיפה הם מגיעות? אני מצטרפת לברכות על השקיעה הסגולה...

בבקשה...

אני נותנת לך קצת מהאני מאמין שלי וורטקס , רייקי, קבלה, יהדות, נומרולוגיה, פילוסופיה, פסיכולוגיה הכל אחד הכל אותה אמת, אותו מקור אותה אנרגיה של אהבה רק שיש דרכים שונות לדעתי להתחבר לעוצמה של האור להגיע לאותה הנקודה משבילים שונים בכל פעם שהשביל החדש מוביל לאותה נקודה, מתחזקת ההבנה שהכל אחד ללמוד רייקי- זה בעצם ללמוד טכניקות, כלים, להכיר דרך חדשה להתחבר לעצמנו... להבין את כוח האותיות העבריות והשפעת המספרים על חיינו , זוהי עוד דרך לחקור את המסתורין הקרוי "החיים" בעזרת התהליך של החיפוש ובתמיכה על ידי האנרגיה ומורים רוחניים אנושים, אנו לומדים להכיר את עולמנו הפנימי, מרפאים צלקות שנחרטו בנו מגלגולים קודמים של הנשמה, מתקופת העוברות, מילדות מוקדמות, מבגרות, קצת על הוורטקס- הוורטקס מגיע משושלת מרלין הקוסם, אשר המרלין האחרון המוכר הוא זה שלימד את המלך ארתור... באותה תקופה היו מרפאים במוזיקה, בחמלה ובאהבה, הקסם- הוא הקסם שמתרחש בכל רגע ורגע, הטרנספורמציה (שינוי) שעובר ליבנו כתוצאה מריפוי הגוף הנפשי רגשי מנטלי ופיזי. מרלין כאלוהות- מרלין כמרפא- מרלין כמגביר נוכחות בכאן ועכשיו כפי שאני חווה זאת- מימד הוורטקס והחיבור למרלין הוא כמו גשר למקור האור האינסופי- אשר ממנו באה ואליו חוזרת הנשמה. כפי שהרייקי הוא מימד / גשר הוורטקס מכיל בתוכו את אנרגיית הרייקי, אך באופן מאד חזק עובד גם על המודעות האלוהית. מעלה למודעות האדם את הסיבות שהובילו לפצע ואת תהליך השינוי. הוורטקס עובד כה עמוק עד כי אנשים שלומדים את הטכניקות (ובכך עוברים תהליך ריפוי עמוק ועוצמתי) ואנשים אשר חווים טיפולי וורטקס- משתנים במראה החיצוני. קסם... ניסים קורים בכל עת. עלינו רק לפתוח את ליבנו ולחוש בהם... רוצה עוד???

מרלין הקוסם? נשמע אגדתי...

אז מה כדאי לי ללמוד רייקי או וורטקס? איך לומדים וורטקס כמו רייקי עם שלבים וחניכה? איך זה עובד? אני צריכה להתחבר לקוסם/ אנרגיה והם עושים את העבודה? נשמע נחמד... אולי לא צריך לעבוד קשה...חי חי חי . נראה לי שבדרך הלוחמים אוהבים לעבוד קשה...

את מכירה את הפרסומת "זה לא היה קל"

אני יכולה להמליץ לך מהנסיון ומהדרך שבה אני הלכתי... אני התחלתי עם רייקי 1+2 ברצף. שזה לדעתי חיבור מצויין לאנרגיה,לעצמך, לשקט, ואז עשיתי קורס 3 חודשים של חלומות - הילינג בחלימה. להביא את עצמך כמפרש לחלומותייך, הרחבת התודעה, עבודה עם החלום ככלי תקשור... באחד הימים חלמתי חלום ואיתו הגעתי למורה שלי שתסביר כי ממש לא הבנתי.. בחלום ראיתי טלפון סלולרי ועל הצג כתוב "מרלין מחייג אליך" ושאלתי את המורה שלי מי זאת מרלין שמתקשרת אליי? ואז היא סיפרה לי שהיא גם מטפלת וורטקס. ושבעוד שבועיים נפתח קורס בסיסי בוורטקס. אז נענתי לקריאה והתייצבתי!! ומאז עשיתי 4 קורסים והחמישי בדרך... והרחבתי את עצמי גם לנומרולוגיה על פי הקבלה ולעוד תחומים... כל אדם בקצב ובדרך שלא. העבודה היא לא קלה. אך לאנרגיה חוכמה משלה.... אני יכולה לברר לך על קורס וורטקס בסיסי ...ויש באתר שלי גם את הכתובת של אתר הוורטקס.המורה היחידה בארץ היא מירב והיא מדהימה. את מוזמנת להגיע ביום רביעי למפגש אצלי או לקבוע איתי מפגש שיחה אישי אני בשמחה אמליץ על עצמי ועל מטפלים ומורים נוספים על הדרך והתהליך אני ממליצה כבר עכשיו. יאלה תקפצי למים. וברוכה הבאה

המשך

אחרי וורטקס בסיסי המשכתי ללמוד באופן פרטני את רייקי 3 ואת המאסטר רייקי- בכדי להתחבר למאסטר שאני ולהעביר את הרייקי הלאה...

את מדברת שטויות וככה

זה גם נראה. ללמוד רייקי 1+2 ביחד זה רק אצל שרלטנים . יש תקופה בין השלבים שאנו צריכים לעלות ברטטים,גם ככה לפי דעתי משו שלומדים ביומיים הוא לא עמוק, טיפולי רייקי זה טוב לספא וקצת להרגע לא יותר מזה. ואיפוא ברייקי יש אותיות עבריות? פעם כדי להיות מאסטר לקח 30 שנה של למידה. מאז שזה הגיע להוואי זה נהייה זבל ומסחרי. המערב הרס את השיטה.

אהלן הדר

את נראית רוחנית לענין סחתן על האתר השקיעה תמיד עושה לי את זה וליד הבריכה בכלל מישהו זרק לי שהאתמול תוקע את המחר. נשחרר אותו?

תודה. ובטח שנשחרר... תתבוני סביבך

ותראי איך חלק מהאנשים מסתובבים כפופים, הליכתם כבדה, הפרצוף מרוח על הגוף... הם חיים כאילו רגע אחד ארוך של ייאוש, עצב, כאב, הם בכלל לא נראים חיים הם סוחבים את אתמול כבר שנים... באנו לכאן בכדי לחיות בכדי לשמוח לאהוב להתרגש איך אפשר לנוע בקלילות עם מטענים כה כבדים מה שהיה היה וכל כך הרבה חדש ממתין כל כך הרבה שפע מה זה עוזר להיתקע באתמול זה כמו לשבת על ענן או להקיף עצמך בבועה זה הרגע, זה הזמן, להנות!!!

RieM

New member
אהבתי את הגישה שלך ..

איך משחררים את העבר?

פה בפורום יש קטע כזה של מחיקת תולדות החיים... מה את עושה כדי להיפטר מהעבר שלך?

אני לא מחקתי את תולדות חיי

לא מהגלגול הזה ולא מהקודמים אלא התחברתי אליהם ממקום אחר. כפי שאני חווה, הזמן הוא מעבר למושג שאנו משתמשים בו. ואפשר לרפא היום את פצעיי העבר, לתת לאירועים ולפגיעות לצוף, ולמלא אותם באור, ככל שאתה מרפא יותר דרך התמודדות ולא דרך הבריחה אתה מרגיש קל יותר, התנועה החיצונית בעולם היא פשוטה יותר כי מילאת באור מקומות כואבים.והתנועה הפנימית זורמת בהרמוניה. הרבה אנשים מנסים למחוק ולהיוולד מחדש. אך לדעתי זוהי עוד בריחה . ולי לפחות בשלב מסויים נמאס לברוח מעצמי. אבל צריך סובלנות לתהליך. אחרי זה, שחווים כמה מיותר זה לסחוב את כל העולם, השחרור נהיה פשוט. כי מבינים שיש דרך אחרת. והיא לדעתי- פשוט לקבל את הדברים כמו שהם. להתמודד בכל רגע עם המציאות הנתונה. שלא תחשבי שהכל נהייה כל הזמן זורם וסבבה וחיוכים... יש הרבה עצב שעולה, ויש רגעים שמרימים ידיים ויש רגעים שהמיינד מנסה לתעתע... אבל זה אחרת עכשיו... כי ההשפעה של הדברים נעלמת מהר. כי אתה כבר יודע שזה לא יועיל. יש משהו נפלא ומחזק להרשות לעצמך להיות בעצב, בכעס, בפחד, באהבה וזאת אני חושבת טכניקת השחרור הטובה. פשוט להיות בכל מצב ובכל רגש. לא למחוק מייד אלא לעבוד!!!! אני כבר הרבה זמן חשה אושר כה גדול מחיי, זכות להיות פה, פשוט זכות.

למעלה