בבקשה...
אני נותנת לך קצת מהאני מאמין שלי וורטקס , רייקי, קבלה, יהדות, נומרולוגיה, פילוסופיה, פסיכולוגיה הכל אחד הכל אותה אמת, אותו מקור אותה אנרגיה של אהבה רק שיש דרכים שונות לדעתי להתחבר לעוצמה של האור להגיע לאותה הנקודה משבילים שונים בכל פעם שהשביל החדש מוביל לאותה נקודה, מתחזקת ההבנה שהכל אחד ללמוד רייקי- זה בעצם ללמוד טכניקות, כלים, להכיר דרך חדשה להתחבר לעצמנו... להבין את כוח האותיות העבריות והשפעת המספרים על חיינו , זוהי עוד דרך לחקור את המסתורין הקרוי "החיים" בעזרת התהליך של החיפוש ובתמיכה על ידי האנרגיה ומורים רוחניים אנושים, אנו לומדים להכיר את עולמנו הפנימי, מרפאים צלקות שנחרטו בנו מגלגולים קודמים של הנשמה, מתקופת העוברות, מילדות מוקדמות, מבגרות, קצת על הוורטקס- הוורטקס מגיע משושלת מרלין הקוסם, אשר המרלין האחרון המוכר הוא זה שלימד את המלך ארתור... באותה תקופה היו מרפאים במוזיקה, בחמלה ובאהבה, הקסם- הוא הקסם שמתרחש בכל רגע ורגע, הטרנספורמציה (שינוי) שעובר ליבנו כתוצאה מריפוי הגוף הנפשי רגשי מנטלי ופיזי. מרלין כאלוהות- מרלין כמרפא- מרלין כמגביר נוכחות בכאן ועכשיו כפי שאני חווה זאת- מימד הוורטקס והחיבור למרלין הוא כמו גשר למקור האור האינסופי- אשר ממנו באה ואליו חוזרת הנשמה. כפי שהרייקי הוא מימד / גשר הוורטקס מכיל בתוכו את אנרגיית הרייקי, אך באופן מאד חזק עובד גם על המודעות האלוהית. מעלה למודעות האדם את הסיבות שהובילו לפצע ואת תהליך השינוי. הוורטקס עובד כה עמוק עד כי אנשים שלומדים את הטכניקות (ובכך עוברים תהליך ריפוי עמוק ועוצמתי) ואנשים אשר חווים טיפולי וורטקס- משתנים במראה החיצוני. קסם... ניסים קורים בכל עת. עלינו רק לפתוח את ליבנו ולחוש בהם... רוצה עוד???