הזמנה לדיון - בטיחות של ילדים בכביש

pomelit

New member
הזמנה לדיון - בטיחות של ילדים בכביש

הזמנה לדיון בפורום תאונות דרגים לגבי מחוייבות ההורים לבטיחות ילדיהם בעת הנסיעה במכונית. הדיון (רותי - שליחה שלא ביקשתי רשות, זה פשוט נראה לי נושא מאוד רלוונטי דווקא לגולשים בפורום הזה.
)

Yarik N

New member
רותי את צודקת, גם אותי.

ואני בכלל גבר... אפילו תגלו שם קישורים שלי לכאן, בכדי להזמין אותן לראות את הכמות של השוביניזם שנשפך גם כאן מצד פורום הרכבים.

nonana

New member
אויש זה נושא שכל כך מרגיז אותי../images/Emo123.gif

נכון שיש גברים שנוהגים יותר טוב מנשים.אבל גם להיפך לא חסר. וביננו אם ניקח את גרפי האחוזים לדעתי יש הרבה יותר גברים שנוהגים גרוע מנשים. אני נוהגת הרבה ורואה כמה תעוזה לא בטיחותית הם לוקחים על עצמם ובכך גם מסכנים אחרים. אז נכון אני זהירה יותר- אבל בכך אני יודעת שאני שומרת על חיי ועל חיי אחרים.

דיאנה1

New member
היום נסעתי קצת יותר מכרגיל, ביקרתי

חברה שגרה קצת רחוק. עצרתי בעצור ונתתי זכות קדימה לרכב שנסע בכביש. מאחורי הגיע רכב וצפצף לי. אחר כך הגעתי לצומת עם תמרור האט ותן זכות קדימה. זה צומת שאני לא מכירה, הכביש מפותל ומוסתר בחלקו על ידי עצים. עצרתי עצירה מלאה כדי לודא שאני רואה את כל הכביש ושאין רכב מתקרב. מאחורי הגיע רכב וצפר צפירה ארוכה ארוכה בעצבים, ואחר כך עקף אותי בכביש שיש בו רק נתיב אחד, פשוט נדחף והמשיך בדרכו במהירות מופרזת. נזכרתי בפורום מכוניות משום מה... תמיד תהיתי מה יש לאנשים האלה בראש, אלה שנוהגים בצורה מסוכנת וכועסים על מי שמפריע להם לעשות עברות תנועה בראש. עכשיו אני יודעת קצת יותר... אבל זה לא גורם לי להרגיש יותר. אגב, שניהם היו גברים. בלי הכללות כמובן... ראינו שיש גם נשים שזו הגישה שלהן. האמת - חבל להתרגז. בכביש זה קצת יותר קשה, אבל כאן באינטרנט באמת חבל על העצבים. מה שחבל זה שפורום מכוניות יכול להיות כל כך מהנה ומועיל, ויכול באמת לתרום את תרומתו לשיפור תרבות הנהיגה וההנאה ממנה, ומה שקורה זה בדיוק ההיפך.

דיאנה1

New member
אגב, יונית - נזכרתי בעוד משהו לגבי

כרית האוויר: ברכב הקודם שלי לא היה סוויץ´ לניטרול כרית האוויר. בדקתי מה מציעים לעשות בספר הרכב, ושם היה כתוב שאפשר לשים כסא תינוק מקדימה, בתנאי שלוקחים את הכסא אחורה עד הסוף. אולי גם אצלך זה אפשרי? רק שתי הסתייגויות: האחת - צריך לוודא בהוראות של הרכב שזה אפשרי לפי הוראות היצרן, כי זה כמובן מאד תלוי בסוג הרכב, במרווח בין הכסאות ובגודל כרית האוויר. אין דין מודל אחד כמודל אחר. השניה - אני החלטתי לא לסמוך על זה. חששתי שלא אזיז בטעות את הכסא אחורה עד הסוף, ושאולי הסלקל שלי קצת יותר ארוך ממה שחושבים יצרני הרכב, ולא רציתי לקחת סיכון שכרית האוויר תגיע לסלקל כשתפתח. לכן החלטתי לנטרל באופן קבוע את כרית האוויר במוסך.

למעלה