הזמנה לדיון בנושא "פחד ובהלה"

ע ו פ ר ה

New member
הזמנה לדיון בנושא "פחד ובהלה"

היתה לי שיחה שהעלתה לי את הרעיון לפתוח בדיון מעט אחר. החיים מזמנים לנו כל מני סיטואציות שצריך להתמודד איתן. חלק מהסיטואציות עלולות להיות מאוד חווייתיות ולאו דווקא חיוביות. השאלה שאני מעלה פה, היא זו: כיצד אתם מגיבים כשאתם עוברים חוויה מפחידה שלא תמיד ניתן להסביר אותה? האם ואיך "הסוד" עוזר לכם? " באהבה עופרה

אני משתדל מכל סיצואציה ללמוד את מה שהסיטואצי

שהסיטואציה מנסה ללמד אותי. בדר"כ אני לא נתקל בסיטואציות מפחידות באמת. אבל אם נקח למשל מצב שמישהו שאני מכיר נהרג בטרם עת או משהו בסגנון זה. אני משתדל לחשוב על כל הדברים שהוא כן הספיק לעשות ולחוות, ואני משתמש בזה כתמריץ, להנות מהחיים שלי, ולא לקחת אותם כמובנים מאליהם

Iee drag0n

New member
חלק ניכר מההתפתחות שלי נבע ..

כתוצאה מכל אותן הסיטואציות ה"מפחידות" ה"לא צפויות" ואפילו ה"לא נעימות" שעברתי בחיים. כשאני מסתכל עליהן במבט לאחור, אני מבין שמכל סיטואציה כזו שקרתה לי למדתי לקח שעזר לי להשתפר ולהתקדם ולעלות למעלה בחיים, לכן אני מאמין שהסיטואציות הללו אינן קורות במקרה ושכל מקרה כזה היה צריך לקרות, ולכן אני מברך עליו, כי ממנו תגיע ההתפתחות הבאה שלי .. מיקי

לנושנוש

New member
לא הייתי ממצבים קיצוניים

של איום על חיי ממש. ברוב המקרים עולה אצלי הירהור על נצחיותץ הנשמה שבהשוואה לזה הרבה דברים נראים פחות מלחיצים. וליפעמים אני פשוט מנערת מעלי את המחשבות השליליות וממשיכה הלאה. מחליפה אותן בחיובית או רק מוחקת או מאדה את המחשבות לא רצויות. עוצרת ליבדוק האם הדברים באמת כל כך מפחידים או נוראיים? נושמת עמוק ומקשיבה פנימה, לתוך הגוף או אולי אינטואיציה. ליפעמים כלום לא עובד ואז זה פשוט ניגמר מעצמו
נישאלת השאלה: בשביל מה עבדתי כל כך קשה? כי אנחנו אוהבים לעבוד קשה

ע ו פ ר ה

New member
הסיטואציה הכי קשה

שהיתה לי בשנים האחרונות, היתה לפני כעשר שנים. הייתי מבוהלת מאוד. אמרתי לעצמי כל הזמן: "אני בשיעור ושיעורים אני לומדת". זה היה המקום שבו התחלתי ללמוד איך לטפל באנשים. אז אם להביט אחורה: זה היה מקום שקידם איתי. מכיוון שאני יורדת היום לאילת ולא בטוח שאתחבר שם למחשב, אמשיך להגיב במוצ"ש. שיהיה סוף שבוע רגוע. באהבה עופרה

Purple Mushroom

New member
עברתי חוויה מפחידה לפני יותר מעשר שנים...

עברתי חוויה מפחידה ולא הגיונית לפני יותר מעשר שנים. זה היה לפני שהתפרסם הסרט והספר "הסוד". וגם לא ידעתי מה זה קבלה. התגובה לחוויה מפחידה, היא פחד ולפחד. התמודדתי עם המצב הלא הגיוני, כמה שאני יכול , כי לא היתה לי ברירה. קראתי את התגובות כאן, ובעצב אני יכול לכתוב שכנראה זה מה שהיה צריך לקרות (?) אני לא חושב שזה מה שזימנתי לי. אני שואל את עצמי באופן תדיר: למה זה קרה לי. ומקווה שלא יחזור על עצמו משהו דומה. ושלא יהיה גרוע יותר בעתיד. אני גם שואל איך ה"סוד" יכול לעזור ולפתור את המצב הלא הגיוני שאני חי בו למעלה מ10 שנים.

ע ו פ ר ה

New member
תפיסת העולם שלי

לפני ואחרי הסוד לא השתנתה. אני מאמינה שהנשמה שלנו מזמנת לנו חוויות לפני שהיא יורדת לגוף שלנו. החוויות הקשות באות ללמד אותנו משהו. אולי הדבר שבאת ללמוד זה איך להתגבר על פחד גדול. באיזה שיטות להתשמש. איך ללמוד להשתחרר מחוויות קשות כאלה, שזה גם לימוד. יש הרבה שיטות שעוזרות להתגבר על פחדים וטראומות. חפש באינטרנט שיטה שנקראת EFT. אולי כבר דיברתי על זה בעבר. זו שיטה שאתה יכול לעשות אותה לבד ואם יש לך שאלות על איך, צור איתי קשר. ברוח של הסוד, הייתי מתחברת למשפטים חיוביים של שחרור וזרימה טובה יותר של אהבה ללא תנאי. אני מאמינה שתקבל תשובות נוספות. באהבה עופרה

למעלה