הזמנה להופעה

SheIIy

New member
../images/Emo10.gif

הספקתי להתרגל ולהתמכר לכמה שירים שלהן, ועכשיו אני מקנאה במי שהולך
צלמו/תקליטו קצת.. טוב?

misheani

New member
הנה.

גם רונה פה ויש גם את זה (באדיבות גיאחה מהעונג) - רדו למטה (נטול רונה)

misheani

New member
../images/Emo207.gif

חתכתי את ההקלטה באיכות הגבוהה של האירוח של נסים קלדרון לשירים בודדים + מעברים, זה ניתן להשגה בסולסיק, אולי אעלה את זה לשרת כלשהו כאן אם יהיה לי כוח. התנצלותי עם מחוסרי הסולסיק ועם מי שהקליטה- לא יודעת מי חתומה על ההקלטה הטובה (אנא, הזדהי). honey_be בסולסיק.

פרב

New member
../images/Emo32.gif המחווה ללהקת המכשפות וענבל פרלמוטר ../images/Emo70.gif

חברי פורום רונה קינן! אתם גם מוזמנים ל'ליל המכשפות'- המחווה האלטרנטיבית ללהקת המכשפות ולענבל פרלמוטר ז"ל קולטורה ת"א,11/10, 20:00. 40 שקל בקופות! יהיה בועט

misheani

New member
היה מצוין.

איחרתי ופספסתי את נינט (מקווה להקלטה). רונה עשתה לבד את "מעכבת", עם עברי את "חתול בשק" ועם כולם בית מתוך "אם זה נגמר זה חבל" (הבית של רחל). היא נראתה מאוד משועשעת על הבמה. (שני הראשונים הם השירים האהובים עלי מתוך האלבום "הקלטות אחרונות"). היה מצוין.

califia

New member
והקלטה יש?

אני סבלתי הרצאה על משחקי מחשב מהאייטיז וניואנסים דקים מני דוק במשחקי יריות נטולי עלילה מופרכת כדי להתחמק מרוחה של ענבל ומצילה העבה של נינט. נרדמתי בקטע על הגעגועים לקומודור. אה, והרצאה מלומדת על סוף העולם והאיום הגרעיני. אז לפי ד"ר היסטוריון? צבאי? שטייגליץ אין איום גרעיני כרגע. לא מאירן, לא מסוריה, לא מפקיסטן? או שמא כן? לא מקופהקבנה או מאקפולקו ולא מגוודלחה. אטלנטיס? מה עם אטלנטיס?

bזוהר

New member
היה ממש מדהים

בזהירות מהמרווח כבר ידעתי שיוני בלוך ישיר מהקישור שנתת והתבאסתי כי הוא די הורס את השיר הזה בקול שלו וכל הזמן אמרתי לאחותי שקורין צריכה לשיר את זה ואז היא עלתה והם שרו את זה ביחד וזה היה כ"כ מושלם, אני מתה על השיר הזה וממש שמחתי:) ציפיתי קצת שרונה תשיר את קוצים של פחד אבל לא נורא, הקטע שלה היה מאוד יפה, זה מזה מתאים לרונה ה"וגם לחלום לרקום לפרום" רוני נראה לי שהיית נהנית בקטע של נינט כי היא שרה עם שילה את "לא עכשיו" (מתה על השיר הזה חבל שדווקא נינט שרה אותו) וזה היה.....הן די עשו שם סקס על הבמה לא? אני..הייתי מעדיפה שמישהו אחר ישיר את זה אבל שיהנו. הקטע עם אסף אמדורסקי שהקרינו על טלוויזיה את הריאיון שהוא לקח לשיר שלו זה היה ממש מרגש,המשפט האחרון של ענבל "ואין בזה פסול להגיד שכולנו..ביחד, בסופו של דבר" חוצמזה ובלי קשר,אני כ"כ אוהבת את קורין איזה חמודה היא הייתה!כשהיא שרה את כשזה עמוק.. אה כן,באם זה נגמר זה חבל,אני די בטוחה שלפני זה ליאור דיין (שהיה עם רונה בערב) הביא לה איזה משהו טוב במיוחד כי היא הייתה..בהיי מטורף, או שקרה משהו בקהל או שהיא סתם התחילה לצחוק פתאום מכלום מדי פעם בכל מקרה, דיברתי איתה קצת אחר כך (כשהיא יצאה איזה 7 ביקשו להצטלם איתה), והיא אמרה שאנחנו ממש חמודים פה בפורום:)

DeepThoughts

New member
שמעתי שמועה

שמישהי מהפורום ואבא שלה לקחו את רונתינו טרמפ אחרי ההופעה דאטס רייט?

למעלה