הזמנה להצטרף לשי-שבת בעתלית

הזמנה להצטרף לשי-שבת בעתלית

אז... להלן קישור לנושאים העיקריים של אתר באופן טבעי מי שמתחבר אפילו קצת... מוזמן/ת אפשר לעשן, אפשר לאכול בשר, אפשר אפילו להסתובב עם איפור
צריך לצפות ל... נשים מניקות, ילדים ערומים, חלקם לא נימולו יש שם מכל הסוגים וכולם משחררים את העניבות, והחזיות, והמוסכמות ומרגישים נוח!!!!!! מדובר בשי שבת של ה- 21-22 ביוני מיום שישי ועד למוצ"ש נא להזדרז ולהודיע לי אם אתם באים כי: עולה 30 ש"ח לאדם מעל גיל שנתיים למינימום של 100 אנשים משלמים אם יש פחות המחיר גבוה ב- 10 ש"ח לאדם. מי שרוצה להגיע ליום אחד, לכמה שעות - 15 ש"ח כניסה לאדם מעל שנתיים אני צריכה להודיע על כמות המשתתפים שמגיעים איתי כדי לוודא שאכן נגיע לכמות המינימלית. זה לא מונע ממי שממש לא יכול להחליט מראש, להגיע ברגע האחרון

יו איזה כיף לכם

אני לא מבטיחה,אבל יתכן מאוד שאצטרף, יתכן שלביתי לא יהיה נח עם ערום (היא בת 10 הגיל בו מתחילים להתבגר ולשים לב )אבל אני בטוחה שהיא תלמד ותצבור עוד חוויה בחיים. ואוו ופתאום שמתי לב שזה בדיוק יום ההולדת שלה ב21 ליוני...

אם היא אתן תבואו אז....../images/Emo26.gif

אביא את ביתי בת ה - 13 ואולי גם את בני בן ה 11.... ואז כל הקטע של ערום, אם בכלל יהיה לשלושתם סתם עוד חוויה...

העקשנית

New member
חחחה-זה באמת מצחיק-כי גמני חשבתי../images/Emo6.gif

אחרת ותמהתי??? וחוץמזה נשמע מדליק הרעיון.
וחוץמזה-מה שלום הפלפון שלך נאווה? אני מקווה שלא זרקת אותו לפח!

ב- 250 ש"ח נתנו לי חדש...

אבל איבדתי את כ ל מספרי הטלפון שלי!!! ו... לאור החמסין, המתקינים היו פנויים אז כבר התקינו לי את הטלפון הקבוע ברכב ואני כבר נראית כמעט כמו מנהלת
נראה אותך שם, עקשנית?

העקשנית

New member
חבל שלא דיברנו לפני כן../images/Emo56.gif

הייתי מספרת לך מה קרה לי הפלפון.יש טלפונים שבחברה מעבירים את המספרים ממכשיר למכשיר. בד"כ כלל זה רק בתחנות שרות של החברה. ככה זה בסלקום.ואם לא-אז לפחות נותנים לך שעה להעתיק את המספרים לפני החלפת המכשיר.גם כשמשדרגים זה אותו הסיפור. איזה סוג מכשיר היה לך? לגבי שבוע הבא-זה עדיין רחוק מכדי שאני "אתחייב". אנחנו גמישות עם התכניות. הילדה צריכה להרגיש טוב, גם אני,וצריך להיות מזג אוויר נורמאלי-כמו היום. אז אולי, אבל בלי לינה לבינתיים.

דיי לתרץ עקשנית!!!! ../images/Emo3.gif

אספי את עצמך והילדה וקדימה..... אסור לחשוב הרבה....

העקשנית

New member
מי מתרץ?זאת המציאות שמכתיבה

וחוץ מזה אני עקשנית, עקשנית, נחמדה וביישנית, ויהיה שם ערום-אז????

העקשנית

New member
לא הבנתי כלום.../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif

אם ממה אני מתביישת? בכל אופן אני ביישנית. והמצב שלי קשה. של כולנו בעצם. של מי לא? אבל-יהיה טוב-נכון? חייבים להיות אופטימיים. רואים את לימור? ביי

אפשר בבקשה יותר פרטים../images/Emo35.gif

מי הם המשתתפים מה אופי המפגש ובכלל .. אשמח ואודה על כל פרט שתנדבי.... שבת שלוה ורגועה

זהו מפגש של קהילת "באופן טבעי"

"באופן טבעי" הוא עיתון שעוסק במגוון רחב של נושאים וגישות במקביל יש אתר (פורום ייחודי) שעוסק בכל מה שתחפצו להעלות בו לשיחה אין שני אנשי באופן שהם אותו דבר יש מי שמעדיפים לידת בית והנקה עד הצבא יש מי שאינם מחסנים ויש מי שאינם מלים יש מי שמעדיפים לינה משפחתית ויש חינוך ביתי יש מי שמקפידים על תזונה בריאה ויש מי שעוסקים או מעדיפים רפואה משלימה ויש גם אקולוגים יכולים להיות מי שיש להם זיקה לנושא אחד לשניים או ליותר... כך שיש מי שמשתמשים בעור ואוכלים בשר, יש מי שמעשנים, ולא רק סיגריות יש מי ששולחים ילדיהם לביה"ס ויש מי שנהנו מאפידורל בלידה. המפגש הוא ללא תכנית - מפגש חברתי נינוח של קוראי העיתון וגולשי האתר. המפגש פתוח לכל מי שיש לו זיקה לעניין אחד או יותר כיון שהכייף של המפגש הוא שהייה בחברותא ללא ביקורת והרמות גבה (דבר שכולנו בקהילה חשופים לו כל הזמן) אני למדתי שכדי שיניחו לי עם נושא אחד, אני צריכה לעשות משהו יותר נועז
בכל אופן, מי שמתחבר אפילו קצת - מוזמן!!!

טודהההההההה ושאלות ../images/Emo13.gif

איך מגיעים? - עצמאית או שיש "הסעות" לנטולי רכב או שיש תחבורה ציבורית מתאימה? איך ואיפה ישנים ? באהלים ושק"ש ? מביאים מהבית? יש שם? (ולמי שאין?) יש תכנית מראש (למבוגרים/לילדים) או שהכל פתוח? |לי נשפך פעם בקבוק מים בתוך התיק על הפלאפון - גם הוא טבע |

ההגעה היא עצמאית אבל... אפשר גם

לתפוס טרמפ עם מישהו מהאיזור שלך. אם מישהו צריך טרמפ אפשר להעביר לי מקום מגורים + טלפונים או לפנות בבקשה בדף הפורום של המפגש. כל אחד מתארגן עם אוהל, שק שינה, מזרונים וכדומה וכך גם עם האוכל... אח"כ במקום יש התחברויות ומכינים אוכל בחברותא ויש המון המון עזרה הדדית... מדהים עד כמה זה זמן לנוח... עכשיו שוחחתי עם המארגנים ומתברר שיש בעיה עם החוף בנווה ים הם נסעו לבדוק את חוף אכזיב, ובלילה (ככל הנראה) תהיה תשובה בדף הפורום של המפגש |ככה הלך הסלולרי של יהונתן
זו פעם שניה שנרטב לנו...| תבואו? אגב, לנהריה אפשר להגיע עם הרכבת... מישהו כבר יאסוף אתכם משם (אני?)

ברכבת ?

עם האוהל ושקי השינה שעדיין אין לנו (שניהם) ותרמילי האוכל והכדורגל ?
הרעיון נחמד. אם זה היה בחופרישמן בטוח היית רואה אותי. שאלתי את אחי (החדורי , גמהו ) אם הוא רוצה לנסוע עם הבנות שלו. והוא שאל : במה נעסיק אותם שישבת שלמים , בלי המחשב ? בלי טמבלוויזיה , סרטים? חה. אישית אני יודעת שהג´וניור שלי יכול לשרוץ במים גם 24 שעות , אבל זו לא תהיה מנוחה בשבילי. נהפוכו. אז , ליתראות בפרישמן וליבי עמכם. אשמח לשמוע ת´חוויות אחורי זה.

ברכבת ?

עם האוהל ושקי השינה שעדיין אין לנו (שניהם) ותרמילי האוכל והכדורגל ?
הרעיון נחמד. אם זה היה בחופרישמן בטוח היית רואה אותי. שאלתי את אחי (החדורי , גמהו ) אם הוא רוצה לנסוע עם הבנות שלו. והוא שאל : במה נעסיק אותם שישבת שלמים , בלי המחשב ? בלי טמבלוויזיה , סרטים? חה. אישית אני יודעת שהג´וניור שלי יכול לשרוץ במים גם 24 שעות , אבל זו לא תהיה מנוחה בשבילי. נהפוכו. אז , ליתראות בפרישמן וליבי עמכם. אשמח לשמוע ת´חוויות אחורי זה.

למעלה