הזמנה להרצאה ומפגש פתוח

הזמנה להרצאה ומפגש פתוח

שלום חברים ביום שלישי, 18 באוגוסט (ח"י באוגוסט) יתקיים בהאב בתל אביב (החממה ליזמות חברתית סביבתית) מפגש פתוח שנקרא HUB-PUB. תתקיים הרצאה מפי הח"מ בנושא: מה קובע באתיקה- הערכים או האופי? המםגש יתקיים בהאב, גג תל אביבי קסום ונפלא, ויכלול גם שתיית בירה (לא חובה אך מומלץ שכן עלינו להירתם להצלת הכינרת). בתום המפגש יקבל מי שמעוניין הדרכה על פעילויות המכון לרבות קורסי ההכשרה (אל דאגה, יש גם פעילויות חינם)! מי שמעוניינת/ מעוניין לבוא אנא שלחו לי אי-מייל [email protected] איתכם ישראל שורק

עוד פרטים! בשעה שמונה בערב, שעה העשרים, ברחוב

בשעה שמונה בערב, שמונה עשרה באוגוסט שנת אלפיים ותשע, דרך מנחם בגין 55 תל אביב, קומה 7, ממש צמוד לבית מעריב

לא יקירתי...

זה לא אותו המפגש המדובר, אם כי כדאי מאד לבוא... אני אשתדל מאד להגיע, על כל-פנים...

נו, ישראל,

איך היה? ספר חוויות. אני רוצה דיווח של כל הפרטים הקטנים. מצטערת שלא יכולתי להגיע. תהיינה עוד הזדמנויות, אני בטוחה :)).

מעשה שהיה כך היה

ובכן סינתטית, זה התחיל בשבע ודקה בערב. צלצול טלפון מטריד. מחכים לך על הגג. מחכים לי? אתה המרצה לא? כן, אבל עוד לא שמונה. קבענו בשבע... כך בטעות אופיינית התחיל הערב. התארגנות במעגל על הגג וטפטוף מאחרים ישראלי אופייני. שבע שלושים ושתיים והמעגל פוצח בהכרות. תראפיסטים, אנשי היי טק, מובטלי היי-טק (זמניים), גרפיקאי, מעצב פנים, מעצב חוץ, אורחים מחו"ל. האנשים שאני הזמנתי עדיין לא שם. הם הוזמנו לשמונה כידוע. אני מציג את רעיון הפילוסופיה המעשית ואת הספר שכתבנו לאחרונה "דרך כפר". ואז מתחילה ההרצאה. דיברתי על כך שגם מילים, כמו אנשים, נוטות להתעייף ולהתקשח. ככה קרה למושג "חזון" וככה קורה למושג "ערכים". אחר כך דיברתי על אתיקה של תכונות אופי ועל הצורך לבנות סוף סוף סיפור מלכד לבני אדם. בשוך מחיאות הכפיים... התכנסו כל מוזמניי במעגל. רובם החמיצו חלק כזה או אחר של ההרצאה אבל נוצרה שיחה קולחת על הגג. היין והבירה זרמו אל הכוסות ומהן אל הפיות, אל מערכת העיכול ואל המוח. השפעת הזרימה היתה ודאי ניכרת אך אינני יכול להיזכר בדברים שאמרתי או שנאמרו לי ברגעים אלה. אני מקווה שהצלחתי להציג את התוכניות השונות. באה גם רונה צרפתי שהיא בוגרת קורס הכשרה שלנו וכיום יועצת פילוסופית מצליחה ושפכה אור על נקודת המבט של משתתפת בקורס. ודאי תהיינה עוד הזדמנויות. הרי אנחנו ניצור אותן, לא? איתך ישראל

נשמע

כמו ערב פילוסופיה ובירה (והזיווג לא בכדי. בהזדמנות אסביר לך) . חביב עד מאוד. תודה לך. בוודאי ותהיינה הזדמנויות כי כמו שאמרת: אנחנו ניצור אותן. ללא ספק.

למעלה