הזמנה לועדה רפואית שוב פעם

esperansa

New member
הזמנה לועדה רפואית שוב פעם

הייתי בועדה רפואית לבדיקה אצל רופא בתאריך 24/6. ואתמול קבלתי הזמנה נוספת לועדה לבדיקה אצל רופא, התאריך המצויין בהזמנה הוא 26/6. שאלתי היא, האם יתכן שההזמנה השניה נשלחה בטעות, היות שכבר הייתי אצל הרופא, או שמא רוצים שוב שאופיע, אלא מה לא מצויין הסעיף של "בדיקה אחרת" אלא מצויין הסעיף "רופא" כמו בפעם הקודמת. אודה לכם על כל תגובה. בכבוד רב esperansa

Brendan

New member
לפעמים הם טועים...

הדבר הטוב ביותר לעשות זה להתקשר לועדות ולשאול אוצם טלפונית. היכן הייתה הועדה?

esperansa

New member
הוועדה היתה ברחובות

וכולי תקווה שאכן הם טועים, כי ממש לא נעים לי לעבור זאת שוב. נקווה לטוב בעזרת השם. esperansa

esperansa

בהחלט ייתכן. הפעם הכיני רשימה של כל מה שאת סובלת מ..... בשלושה עותקים. מסרי עותק אחד בוועדה, הוועדה חייבת לקבל את המסמך ולכלול כחלק מדו"ח הוועדה. ייתכן שזומנת לוועדה בגלל מה שרשמת קודם. הפעם לא לפחד. הם לא יכולים להזיק לך אלא רק לבדוק אותך. אין סיבה לפחד למרות שהוועדה לא נעימה. תהי את ללא מורא. מכסימום, יגידו שנפלה טעות וישלחו חזרה הביתה. בהצלחה.

esperansa

New member
מודה לכם על התגובה

הפעם אני באמת אהיה מוכנה לועדה, בניגוד לפעם הקודמת. הבעיה היא שאני מדברת על המחלה, שהורסת לי את החיים, אני פורצת בבכי, כי ממש לא טוב לי להיות במצב זה. והגרוע ביותר שלעין הכל נראה טוב ויפה ואף אחד לא מאמין לי מה עברתי כל השנים הללו, אך האמת שאת הסבל שאני חווה רק אני מודעת לזה. אסיים בתקווה לרפואה שלמה לכל החולים בעזרת השם. מודה מקרב לב esperansa

לא לחכות! עלולים לחייב בכסף!

באם אכן הוזמנת ל- 26/6 הרי שההזמנה הגיעה באיחור ובכל מקרה לא התייצבת!כדי שהמוסד לא יחייב באי הופעה (קנס של כ - 200 ש"ח!!!) יש לפעול מהר: 1) להתקשר למרכז המידע 089369696 ולוודא מה מופיע במסכים של המוסד. 2) באם אכן הייתה וועדה נוספת - לבדוק על המעטפה חותמת דואר - תאריך - ובתוך המכתב תאריך. לפנות לסניף השולח ולהביא לידיעתם כי ההזמנה הגיעה באיחור. 3) באם ההזמנה היא ל - 26/7 - פשוט לברר בסניף בימי המענה הטלפוני אצל הפקיד המטפל לשם מה ההזמנה. מחובתם לתת הסבר! 4) לעיתים הם גם עושים וועדות ללא נוכחות המבוטח אך מיידעים אותו על כך. יכול ליהיות שזה המקרה. בהצלחה והרבה סובלנות וכמו השם - תקווה.

esperansa

New member
נעמי תודה לך על המידע

אך מה שרציתי לומר זה. שנשלח אליי מכתב נוסף בתאריך 26/6, על אף שהתייצבתי כבר בוועדה רפואית בתאריך 24.6. כלומר ההזמנה החדשה שנשלחה היא לוועדה רפואית במועד מאוחר יותר. בכל אופן מודה לך מאוד. esperansa

esperansa

את חייבת להתייצב. לא תגיעי, יורידו לך אחוזים וגם יקנסו אותך. עם וועדות רפואיות, סליחה שאני אומרת זאת, לא משחקים! טעויות כאן ושם נדירות . בטוח שאם תגיעי וההזמנה היתה לחינם, לא יגרם לך נזק. זה מה שחשוב.
להגיע עם חיוך בבקשה.

למעלה