שבת שלום לכל מסירי הקללות ../images/Emo57.gif
אין כאן מה לעזור,אדם באמונתו יחיה,ובכבשתו יתן כראות עיניו,כל זמן שהוא דואג לה למזון ולהגנה מפני התנים,ומשתדל שתהנה אף היא כשהוא נותן בה.מה התנפלתם עליו
אדם עובד את האדמה כדי להנות מהיבול שהיא נותנת
באותה המידה זכותו לתת בכבשים שלו
הוא משלם לטיפולים רפואיים לוטרינר,ומשלם מס הכנסה,ומס ערך מוסף,וילדיו מכוסחים באופן קבוע על ידי שוטרי מרחב ישי,וחיילים,ומגב"ניקים,בהמתו הגסה
,אופס,
,זוגתו שתחייה לפחות [עד מוצאי החג] עזבה אותו וחזרה לבית הוריה, אחותה הצעירה שהיא חולבת מהוללת לדבריו מצאה בעל שאותו היא חולבת באופן קבוע [שלושה ילדים
יותר יעילה ממחלבה חשמלית משוכללת במשקי החלב המודרניים ביותר
],מה אתם רוצים מהחיים שלו
מיקי יקירתי-נכון שאת כיום חשה זעם כלפי רוב הגברים בעולם,תודה לאלוהי הטרנטולות שלפחות אני לא ברשימה הזאת אצלך,את פגועה ומאוכזבת,ואת יודעת שיש לך ממני תמיכה ועידוד,אבל אף הוא זקוק לעדוד,ולמלה טובה,ולחליבה מזמן לזמן...תאמיני לי שהוא אדם טוב וישר,מי עוד ידבר בכזאת כנות על נתינתו בכבשותיו
אולי יש כאן נסיון שלו למצא דרך להתמודד עם מצב לא קל שנקלע אליו
למרות שאם תשאלי לדעתי האישית אומר לך בכנות שכל כבשה עדיפה על פני הבהמה שהיה נשוי לה כדת וכדין,עכשיו יש לו חלל למלא,ויש לו
והמון אהבה להציע לאחת הראויה.... אוסנת והסקסית לא מתאימות לו,וסיבותיו עמו,אני דווקא חושב שהסקסית והוא יכלו להנות מכמה דברים שיש להם במשותף...אך לא לי להחליט על שיקוליו,אוסנת עלולה לדרוס מכבשיו האהובות עם הנהיגה שלה,ויש לה טמפרמנט שלא יסתדר עם הטמפרמנט שלו, לא הייתי ממליץ להם על התנסויות שעלולות להסתיים בכי-רע
מה לגבייך יקירתי
את עדיין צעירה,ואת בטוח נראית טוב יותר מכבשותיו,ויש לך צרכים משלך....ונסיון עם לגדל ילדים ולחנך אותם לתפארת,לפעמים ההפכים הכי נוראיים הם השילוב הטוב ביותר לזוגיות מוצלחת....סויה לדעתי האישית צעירה בשבילו,ותשתעמם די בקלות מסגנון חייו,את לעומת זאת מגיעה מרקע דתי-מסורתי,כיום את כבר לא מקפידה ולא שומרת שבת,אני מקווה שלא תכעסי על שאני מסגיר כמה דברים שספרת לי בתכתובת האלקטרונית ביננו,אך באמת שלא כתבתי כאן דבר שאיננו ראוי או פרטי ואישי מדי-תקני אותי אם אני תועה...ואני מתנצל מראש אם כתבתי דבר שאיננו ראוי או הסגרתי בטעות משהו אישי מדי עלייך. אני במקומך יוצר עמו קשר דרך מערכת המסרים הפרטית,מה הכי גרוע שיכול לקרות
תבקרי אצלו,או הוא אצלך,בטח יביא במתנה מהגבינות שהוא מכין,ועשבי תבלין ומאכל,תדברו,תנשנשו משהו,אולי יהיה קליק,ואולי לא,אך לדעתי רוב הסיכויים הם שלפחות תהפכו לידידים,ואפילו לידידי נפש,אני ערב לכך שלא יאונה לך כל רע מהכרות עמו,אל תקחי ברצינות מופלגת מדי את תלונות השווא שאשתו הגישה נגדו במשטרה-עובדה שמאף אחת מהן לא יצא מאומה חוץ מהטרדתו,ונסיון שלה ליצור לו תדמית שלילית על מנת לקבל חזקה על הילדים,גם בבני-ברק יש עורכי דין....והם לא פחות ממולחים ומנוסים מעמיתיהם החילונים...ולעתים אף יותר.... זה הכל לכרגע,עוד תגובה או שתיים ואני צריך להאכיל טרנטולות. שבת שלום לכולם וכולן.
TAINTED SAINT