הזמנה לחברי הפורום

הזמנה לחברי הפורום ../images/Emo140.gif

מזמינה אתכם לבקר בפורום שווקים ומציאות ....... שם רכזנו עבורכם ולהנאתכם את מרבית הארועים הפסטיבלים, התערוכות, הטיולים והסדנאות לחופשת הפסח. חג שמח אביבי פורח ומלא התחדשות לכולכם

סויה 1

New member
תסלחי לי "שוקולד אגוזים"....

(לא אוהבת שוקולד בכלל). הפורום הכי מדליק ומעניין בתפוז הוא הפורום שלנו-אמונות טפלות. מתערבים
את לא מאמינה? תתחילי לקרוא!!! לא תרצי להפסיק באחריות.

"לא אוהבת שוקולד בכלל" סויה ! ! !

איפה ישנה עוד מישהיא כמוך בתבל סויה נערתי ?! גם יפה-גם צנועה-גם דואגת לזכויות הנשים והכבשים-וגם לא אוהבת שוקולד !!! אוי סויה סויה-אני כל כך משתוקק להחזיקך בזרועותי-ולשאתך למערה-ולא לתת לך לצאת ממנה שוב אי פעם !!!

נשמה ../images/Emo52.gif../images/Emo195.gif../images/Emo88.gif../images/Emo97.gif

אל תיכעס ואל תפגע-אני יודע שאתה יכול להיות אבא שלי וגם יש לך נסיון וחוכמת חיים חב"לז לידי ושאני עוד ילד לעומתך-אבל לא כדאי קודם לנסות להשכין שלום בית לפני שאתה מציעה לסויה שלנו לגור איתך במערה
אם היא נועדה לך היא תחכה לך עד אחרי שתבדוק אם יש מצב לשלום בית-ואם אין אז תתגרש כדת וכדין ברבנות ורק אז תתחתנו כמו שצריך ותגורו במערה ביחד ושיהיה לכם רק טוב
שבת שלום

לסויה ../images/Emo140.gif ועצה קטנה....

למרות שאנחנו לא מאותו רקע וגיל הרשי לי לתתלך עצה קטנה,ואל תיכעסי עלי-אבל יש לי טיפה יותר ניסיון חיים ממך.... אל תמהרי ואל תרוצי לשום מקום-לא למערה ולא לשום דבר....תהני מהחיים בלי להיסתבך בדברים שאחרי זה תיצטערי עליהם הרבה זמן....תחשבי על זה-את לא צריכה לענות-רק לחשוב... לאימת הגבעות-לאט לאט-כבר הרסתה את החיים לאישה אחת-אנחנו כאן מקבלים רק את הצד שלך של הסיפור,אבל לכל מטבע יש שני צדדים...לאט לאט עם סויה שלנו !!! שבת שלום לכולם

סויה 1

New member
לאלברט ולנבגדת תודה.

תודה על העצות. אקח אותן לתשומת ליבי.אך תחילה עלינו לעזור לאומלל אשר דבקה בו העין הרעה. קדימה חברי הפורום עזרו לו.

TAINTED SAINT

New member
שבת שלום לכל מסירי הקללות ../images/Emo57.gif

אין כאן מה לעזור,אדם באמונתו יחיה,ובכבשתו יתן כראות עיניו,כל זמן שהוא דואג לה למזון ולהגנה מפני התנים,ומשתדל שתהנה אף היא כשהוא נותן בה.מה התנפלתם עליו
אדם עובד את האדמה כדי להנות מהיבול שהיא נותנת
באותה המידה זכותו לתת בכבשים שלו
הוא משלם לטיפולים רפואיים לוטרינר,ומשלם מס הכנסה,ומס ערך מוסף,וילדיו מכוסחים באופן קבוע על ידי שוטרי מרחב ישי,וחיילים,ומגב"ניקים,בהמתו הגסה
,אופס,
,זוגתו שתחייה לפחות [עד מוצאי החג] עזבה אותו וחזרה לבית הוריה, אחותה הצעירה שהיא חולבת מהוללת לדבריו מצאה בעל שאותו היא חולבת באופן קבוע [שלושה ילדים
יותר יעילה ממחלבה חשמלית משוכללת במשקי החלב המודרניים ביותר
],מה אתם רוצים מהחיים שלו
מיקי יקירתי-נכון שאת כיום חשה זעם כלפי רוב הגברים בעולם,תודה לאלוהי הטרנטולות שלפחות אני לא ברשימה הזאת אצלך,את פגועה ומאוכזבת,ואת יודעת שיש לך ממני תמיכה ועידוד,אבל אף הוא זקוק לעדוד,ולמלה טובה,ולחליבה מזמן לזמן...תאמיני לי שהוא אדם טוב וישר,מי עוד ידבר בכזאת כנות על נתינתו בכבשותיו
אולי יש כאן נסיון שלו למצא דרך להתמודד עם מצב לא קל שנקלע אליו
למרות שאם תשאלי לדעתי האישית אומר לך בכנות שכל כבשה עדיפה על פני הבהמה שהיה נשוי לה כדת וכדין,עכשיו יש לו חלל למלא,ויש לו
והמון אהבה להציע לאחת הראויה.... אוסנת והסקסית לא מתאימות לו,וסיבותיו עמו,אני דווקא חושב שהסקסית והוא יכלו להנות מכמה דברים שיש להם במשותף...אך לא לי להחליט על שיקוליו,אוסנת עלולה לדרוס מכבשיו האהובות עם הנהיגה שלה,ויש לה טמפרמנט שלא יסתדר עם הטמפרמנט שלו, לא הייתי ממליץ להם על התנסויות שעלולות להסתיים בכי-רע
מה לגבייך יקירתי
את עדיין צעירה,ואת בטוח נראית טוב יותר מכבשותיו,ויש לך צרכים משלך....ונסיון עם לגדל ילדים ולחנך אותם לתפארת,לפעמים ההפכים הכי נוראיים הם השילוב הטוב ביותר לזוגיות מוצלחת....סויה לדעתי האישית צעירה בשבילו,ותשתעמם די בקלות מסגנון חייו,את לעומת זאת מגיעה מרקע דתי-מסורתי,כיום את כבר לא מקפידה ולא שומרת שבת,אני מקווה שלא תכעסי על שאני מסגיר כמה דברים שספרת לי בתכתובת האלקטרונית ביננו,אך באמת שלא כתבתי כאן דבר שאיננו ראוי או פרטי ואישי מדי-תקני אותי אם אני תועה...ואני מתנצל מראש אם כתבתי דבר שאיננו ראוי או הסגרתי בטעות משהו אישי מדי עלייך. אני במקומך יוצר עמו קשר דרך מערכת המסרים הפרטית,מה הכי גרוע שיכול לקרות
תבקרי אצלו,או הוא אצלך,בטח יביא במתנה מהגבינות שהוא מכין,ועשבי תבלין ומאכל,תדברו,תנשנשו משהו,אולי יהיה קליק,ואולי לא,אך לדעתי רוב הסיכויים הם שלפחות תהפכו לידידים,ואפילו לידידי נפש,אני ערב לכך שלא יאונה לך כל רע מהכרות עמו,אל תקחי ברצינות מופלגת מדי את תלונות השווא שאשתו הגישה נגדו במשטרה-עובדה שמאף אחת מהן לא יצא מאומה חוץ מהטרדתו,ונסיון שלה ליצור לו תדמית שלילית על מנת לקבל חזקה על הילדים,גם בבני-ברק יש עורכי דין....והם לא פחות ממולחים ומנוסים מעמיתיהם החילונים...ולעתים אף יותר.... זה הכל לכרגע,עוד תגובה או שתיים ואני צריך להאכיל טרנטולות. שבת שלום לכולם וכולן.
TAINTED SAINT

SINFULLY SEXY

New member
אתה ענק ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif

באיזה מהירות מצאתה לו שידוך כדי להרחיק אותו מסויה הקטנה שלך

סויה 1

New member
סקסי יקירתי ....

אהבה ראשונה לא שוכחים כל כך מהר. אם יש לך כוונות בקשר ל-אימת הגבעות" אל תוותרי כל כך מהר. יש לך מספיק כישורי חיזור באמתחתך אני לא צריכה ללמד אותך תתחילי להפעיל אותם. תכתבי לו הרבה,ןתעני לכל התגובות שלו. בסוף הוא יתרצה.

בצער רב וביגון קודר../images/Emo52.gif

אני נאלץ לומר לסקסית שלנו שהיא קצת איחרה את הרכבת הפעם-שלחתי הזמנה למיקי וקבלתי ממנה תשובה וכל מה שמותר לי להגיד במגבלות הצנזורה....זה שיהיה טוב !!!! אפילו הכבשים נראות שמחות הבוקר,והאתון נראית בהריון[לא ממני ! בהן צדק שלא קשור להריון שלה ! בחיי כל הרבנים ועורכי הדין הבני-ברקיים !!!] וסוסי האמיץ צוהל שלא כדרכו !!! יום שבת במערה-הקטנים עושים שבת בשומרון אצל חברים ורק בן הזקונים מתענה ונאנק תחת העול בעיר האורות והחולבות בני-ברק ! הפריחה על הגבעות והירוק צבעו הכל בצבעי הקשת ממש חג לעין וללב !!! פעיות הגדיים והטלאים-נביחות הכלבים-הכל כל כך מרנין ושובה לב !!!!! מתכונן לליל הסדר לבד במערה-אחי הזמין אותי לעשות את הסדר אצלו אבל לא יכול לעזוב את הממלכה ללא שמירה ללילה-התנים [אלו על ארבע ואלו על שתים יחגגו אם לא יהיה אף אחד ללילה שלם ! קדוש-אני יודע שאתה יודע גם בלי שאני יגיד לך-אבל נגיד בכל זאת-תודה אח שלי-ועם אתה רוצה רק תגיד ואני יסדר לך ולמשפחה לבוא ליום יומיים להתארח אצלי-הקטן רק טוב יעשה לו להתרוצץ באויר הנקי עם הקטנים שלי ועם החיות-רק צלצל והכל יסודר ויטופל-מהבית לפה ובחזרה.נעשה על האש-תרצה - נסדר לכם פתות או לחם אתה יודע שאני לא עושה חשבון לשטויות כאלו ויש לבדואים כמה שאתם רוצים,או שתעצרו באיזה כפר בדרך,עדיף בעצם שלא-אל תעצרו בשום כפר -המסיע שלכם ישתגע אם תכניסו לו חמץ לאוטו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [רק תעשה טובה ובלי פוליטיקה במכונית-כל פעם שאתה פותח פה ומדבר עם האחרים פוליטיקה זה כמעט מגיע למכות-חג עכשיו-לא צריך פוליטיקה !] מצטער סקסית-את בחורה זהב-ויום אחד יבוא האביר שלך על סוס לבן-ותשמעי לי-אחרי שתעשי אותו-תעשי גם את הסוס !!!! מה יש? גם סוסים מגיע להם להנות מזמן לזמן ! חייב לצאת לקצת עבודות קטנות לה"ת !

קושייה קטנה למפחידן הגדול../images/Emo3.gif../images/Emo35.gif

מה בדיוק אתה מתכנן להכין להם על האש
תן שה
צדו
מאמי-תיתלכלך על הסקסית ואני יכניס אותך להסגר לבדוק שאתה לא חולה כלבת

SINFULLY SEXY

New member
תודה אוסנת../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifמתה עלייך../images/Emo70.gif

מתה עלייך אחותי

SINFULLY SEXY

New member
סויה ../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif

תיקראי ותעני לי בבקשה על מה ששאלתי יותר למטה ב2 שאלות- ב2 שירשורים

למעלה