הזמנה לחלום חלומות

liatnes

New member
הזמנה לחלום חלומות

שלום לחברי הפורום!!

שמי ליאת, אני סטודנטית למדעי ההתנהגות במכללה האקדמית תל אביב-יפו.
אני מאתרת בימים אלה נבדקות לעבודה סמינריונית גדולה בנושא חלומות. לצורך המחקר אני מחפשת בנות בגילאי 20+ שסיימו לאחרונה מערכת יחסים רומנטית שהייתה משמעותית עבורן.
מדובר במחקר ייחודי ומרתק במיוחד למי שמתעניינת בעולם החלומות, וגם לאלו שעדיין לא - ההתעמקות בחלומות יכולה ללמד את המשתתפות הרבה על עצמן ועל ההתמודדות שלהן עם תהליך הפרידה. אם מישהי ממשתתפות הפורום עשויה להתאים, אנא פני אליי, ואשמח גם אם תפנו אותי לחברות אחרות שעשויות להתאים.

תודה רבה וסוף חג שמח,
ליאת.

Optimistic Girl

New member
נשמח אם תספרי לנו

על גבי הפורום
במה כרוכה ההשתתפות ?
מה עושים עם הנבדקות?

תודה

liatnes

New member
אז ככה...

היי ל- Optimistic Girl ולכולן,

המחקר הוא במסגרת סמינר שנקרא "חלום במצבי מעבר". מצב המעבר הוא כמובן הפרידה.

הנבדקות ממלאות יומן חלומות במשך 3-4 שבועות, ורושמות בהן את כל החלומות שהן חולמות, גם אלו שנראים לא קשורים לפרידה.
אין צורך להיפגש איתי פיזית, עושים הכל מהבית ושולחים במייל מיוחד שמאפשר שמירה על האנונימיות שלכן כך שאתן גם לא נחשפות.
כמובן שמה שתשלחו ישמש רק למחקר הנוכחי, לא יתפרסם ולא יחשוף אתכן בשום צורה.

בשלב הבא, החלומות ביומני החלומות שיישלחו חזרה אליי ינותחו לפי התיאוריה של קארל יונג לגבי חלומות - אני אנסה למצוא בהם כל מיני אלמנטים שקשורים לפרידה, גם כאלה כאמור שבהתחלה לא נראו כקשורים במיוחד במסגרת הניתוח בין השאר מחברים את החלומות לסמלים ולמיתוסים למשל מהמיתולוגיה היוונית ולארכיטיפים של התת-מודע הקולטיבי - במילים פשוטות אלמנטים שמשותפים לכלל בני האדם. אני ממליצה לקרוא על זה קצת כי זה מרתק, למי שמתעניינת. אני אשמח לשתף אתכן אם תרצו בכל הניתוחים וההשגות לגבי החלומות שלכן, וזו הזדמנות נדירה עבורכן להיכנס קצת אל תוך התת-מודע שלכן בתקופה שיכולה להיות לא פשוטה, ללא ספק יש לזה פוטנציאל לעזור לכן להבין דברים על התהליך שאתן עוברות.

כפי שאתן מבינות אני מאוד נלהבת מהמחקר ומקווה שגם אתן מוצאות בזה עניין

מכל זה תצא בסוף עבודה סמינריונית שקודם כל תהיה מרתקת ובנוסף תעזור לי לסיים את התואר בהצלחה

אשמח לכל פנייה שהיא ואם יש שאלות נוספות אשמח לענות.

ואו . נראלי אפרד מהבן זוג שלי עכשיו

נשמע מעניין בטירוף היתי רוצה להשתתף, רק שאני במערכת יחסים לנצח

liatnes

New member
חחחח אין צורך בצעדים קיצוניים כאלו

בכל אופן תודה על החיזוק, והלוואי שתישארי במערכת היחסים שלך לנצח ושיהיה רק טוב!!!

למעלה