הזמנה לחניכת סינגל במרכז מיר"ב

alonaski

New member
הזמנה לחניכת סינגל במרכז מיר"ב

חברים יקרים, זה עתה שוחחתי עם וורן, וקבענו מפגש רבתי לכל המעוניין - מחר בשעה 16:00 במרכז מירב - סיור היכרות - על גבי מסלול סינגל חדש ומדליק בן כ 3 ק"מ!!! משלב הכל - זרימה בזיגזוג בין העצים, פיתולים, סלעים, דרופים... כל מה שחלמתם עליו!!! - זה מסלול שגילינו יחד וורן ואני, לפני שבועיים.
אז מי שמעוניין - מוזמן! נא לא לאחר! נפגשים ב 16:00 יציאה הכי מאוחר ב 16:30 . חניה בתוך החניון של מרכז מיר"ב (מחשש לפריצות רכב). מי שמתכוון להגיע - נא לשרשר פה הודעה!

doodoog

New member
שלום אלונה. סליחה על הבורות: איפה

זה מרכז ניר"ב :) נ.ב ד"ש מ אלה אחייניתך ( שבקיבוץ ניר אליהו ביחד עם הבן שלי בגן ) דודו

alonaski

New member
מרכז מירב = בכרמל ארץ וורנלנד ../images/Emo13.gif

או... סופסוף התגלה ה"אבא-של-אחד-מהגן-של-אלה-שאומר-שהוא-מכיר-אותך-מהאופנים".... (=התיאור של אחותי...) תבוא להזדהות בפעם הבאה. אני כל יום שלישי שם - אוספת את כל השלושה!

doodoog

New member
יום שלישי זה היום של הסבא והסבתא

ברוך השם !!!! אבל אנסה להגיע לרכיבות של ה"כנופיה" שלכם

alonaski

New member
אז... יום רביעי זה היום של וורנלנד!

לא הבנתי את הקשר של סבא וסבתא ויום שלישי... לרכיבה שלנו מחר...

doodoog

New member
ימי שלישי לא מגיע לגן! רוכב רק

בסופי שבוע ובמידה ואין רוח (גלישת רוח) :) ביי

mtbRider

New member
באעסה! אם...

זה היה היום הייתי יכול לבוא אם היית מביאה לי טרמפ אבל מכיוון שזה מחר ולי יש מבחן במתמטיקה וקבעתי להתכונן עם מישהי אז אני לא יכול! זה יכל להיות מדהים ליומולדת שלי.... בכל מקרה אפשר לקבל מפה בשביל השבת / האם הייתם מעוניינים ב TAKE II בשבת? איתי

pabloc

New member
אני אני!

למרות שאני חושב במה מדובר.... אבל בשביל לוודא והחברה...

alonaski

New member
טוב, אז לכל המתלהבים...

לפני שאתם הולכים לישון.... אז... 1 באפריל!!! 1 באפריל!!!
אין שום רכיבה כזו מחר ושום סינגל חדש של 3 ק"מ!!... סתם עבדתי עליכם!
תודה לכל מי שהתלהב והצדיק את ה"שיגוע"
הזה... ולכל מי ששלח לי מסר על פרטים ואישורי הצטרפות... - מקווה שלא תגיעו סתם מחר ותחכו לוורן...

למעלה