הזמנה לחתונה - אשמח לעזרה

Dulyi

New member
הזמנה לחתונה - אשמח לעזרה

היי, אשמח לעזרתכם, מעולם לא התנסתי בעיצוב דיגיטלי אבל אני רוצה לנסות להכין בו הזמנה לחתונה. אשמח אם תוכלו לכתוב לי לינקים לתוכנות/אתרים שאוכל להתנסות ולהכין בהם הזמנה. ואגב, אם למישהי במקרה יש רעיון להזמנה פיזית יפה בסגנון סקראפי, זה גם יכול לבוא בחשבון, אני מאוד חוששת להכין פיזית ולהמיר את זה אח"כ להזמנה אבל אולי, אם יודע, אם יתפוס אותי רעיון יפה, החששות יעלמו
המון תודה!

היי, וברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ראשית -
על החתונה
אני בהחלט יכולה להבין את הרצון שלך לעצב בעצמך את ההזמנה, גם אני עיצבתי את שלי.. יתכן ובהתחלה תתקשי להגיע למשהו ולהיות מרוצה [אני "שרפתי" הרבה לילות עד שהגעתי לתוצאה הסופית] ואולי זה יקרה כבר בעיצוב הראשון
הכי חשוב זה לא להתייאש, תנסי, תלמדי, ובסוף אני בטוחה שתצליחי ליצור את מה שאת רוצה ואוהבת
לגבי התוכנות, אני יכולה להמליץ לך לחפש בגוגל הורדת תוכנות חינם לניסיון של 30 יום של Photoshop / Paint shop pro, בנוסף יש מלא מדריכים בנט וכמובן שאת תמיד יכולה לשאול פה ונשמח לעזור
שיהיה המון
מקווה שעזרתי

Dulyi

New member
תודה ../images/Emo13.gif

יש לי פוטושופ על המחשב (לא ממש יודעת להשתמש בו, אבל בקטנה, אלמד תוך כדי). הבעיה שלי היא יותר מאיפה אני מוצאת עיצובים/דפי רקע (בדומה לדפים מדוגמים של סקראפ) וגם את הקישוטונים... תודה על העזרה!

סקראפ

לצערי אני לא מכירה / משתמשת בסגנון הזה.. תנסי לעשות חיפוש ברשת, אולי יש לזה שם אחר
..

ToFLY

New member
חפשי בגוגל digital scrapbooking ותמצאי טונות

של מוצרים בתחום הזה. יש בחינם ויש בתשלום, וזה עולם שלם שממכר מאוד אז שיהיה לך בכיף!

ToFLY

New member
היי קוקי, בעיקרון לא צריכה להיות בעיה לפי דעת

דעתי, רוב הקבצים הם jpg או png :)

למעלה