הזמנה לחתונה

happy teeth

New member
הזמנה לחתונה

שלום, אחנו מתחתנים באולם אדום ורציתי לעצב הזמנה בהתאם, אבל אני לא מבינה בזה הרבה ולצערי אין לי ממש רעיונות. המקום נקרא Red, ואני אשמח לרעיון להזמנה בהשראת המקום, אני אוהבת שהצבעים מתאימים :) תודה רבה :)

happy teeth

New member
אני מכריחה את עצמי לחשוב על זה...

נתחיל מהצבעים - חשבנו על שילוב של אדום עם שחור ו/או לבן כאן די נתקענו... אחותי עושה לנו אורגמי לחופה אז הייתה לנו מחשבה לעשות הזמנות בסגנון או משהו יפני כללי, וגם כאן נתקענו בשלב המחשבה :) זהו לבינתיים... תודה רבה :)

זה נורא תלוי איך את היית רוצה שההזמנה תיראה

קלאסית / צעירה / מצחיקה.. לפי התשובה נוכל להביע דעה

happy teeth

New member
אני רוצה שתהיה צעירה

ומבחינת מוטיבים, אני לא יודעת, ממש אין לי רעיונות ולא אהבתי כל מה שראיתי בשיטוטים באינטרנט לחיפוש הזמנות... משהו צעיר ומקורי, לא מצחיק, לא קיטשי. גם רעיונות מילוליים יתקבלו בברכה, אני לא מצפה שמישהו יעצב לי משהו :) תודה רבה...

אני בעד צעיר ומקורי../images/Emo45.gif

את צריכה לחשוב על משהו שמייחד אותכם. לדוגמא אני ובן זוגי יחד כבר המון שנים
ותמיד לחצו עלינו להתחתן אז בדף הקידמי כתבתי "תודה על הסבלנות וסליחה על ההמתנה" והוספתי טלפון ישן כזה, ובכלל ההזמנה הייתה בסגנון עתיק כדי להמחיש את העניין
[וזה עדיין יצא צעיר ומדליק
] ובדף האחורי את שאר הפרטים. לכן, תחשבי עליכם ונוכל לרוץ עם הרעיונות

happy teeth

New member
הממ... אנחנו די רגילים ../images/Emo13.gif

ההזמנה שלכם נשמעת מגניבה! אנחנו כמעט 4 שנים ביחד, סטודנטים נצחיים... הוא יהיה עוד שנתיים רופא, אני אהיה עוד שנה רופאת שיניים, אבל נראה לי ביזארי קצת להזכיר את זה בהזמנה לחתונה... כמו שרשמתי ל ToFLY, חשבנו לעשות משהו שקשור לתרבות יפן, אבל לא הצלחנו לקשר את זה להזמנה. אשמח לכל רעיון. תודה שוב...

ToFLY

New member
מצאתי משהו חמוד...

זה אומנם כרטיב ברכה אבל הרעיון מתוק :)

happy teeth

New member
../images/Emo8.gif ראיתי את זה

והרעיון קרץ לי, אבל נראה לי קשה מאודדד להכין 250 כאלה. בפורום חתונות ראיתי שמישהי עשתה הזמנה דומה, אפילו יותר יפה, ממגזרות נייר וסרקה אותה אבל נראה לי שבסריקה זה קצת מאבד מהקסם...

ToFLY

New member
לפי דעתי זה דווקא יצא יפה

אם את מכירה מישהו/י שמצלמת טוב, היא יכולה לצלם כך שיראו שזה תלת מימדי ואז תוכלי להדפיס :) כמובן שלא חשבתי שתשבו ותקפלו מאות הזמנות
הנה עוד מקום עם רעיונות: http://www.calligraphyandcards.com/invitations.htm

happy teeth

New member
אני לא מצליחה להכנס לאתר... למה?

יש לך רעיונות מעולים! ובלוג ממש מגניב!!

happy teeth

New member
זה מה שהוא רושם לי

כשאני מנסה לפתוח את האתר: Forbidden You don't have permission to access /invitations.htm on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. -------------------------------------------------------------------------------- Apache mod_fcgid/2.3.5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at www.calligraphyandcards.com Port 80 מה עשיתי??

ToFLY

New member
מצטערת, באמת אין לי מושג../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif

למעלה