הזמנה לחתונה למי שמתכנ/ת..
ס סלסרו New member 25/10/06 #5 רציתי לומר משהו על כרטיס אשראי בחריץ, אבל עזבי, אנחנו מתדרדרים ויש כאן ילדים צעירים.
B billc New member 25/10/06 #9 FYI אין לי כרגע פוטושופ ואין גם כלכך סבלנות אבל כל תמונה אפשר לעשות לה רוורס זאת אומרת אם מישהו רוצה לראות את הדבר האמיתי אין קל מזה
FYI אין לי כרגע פוטושופ ואין גם כלכך סבלנות אבל כל תמונה אפשר לעשות לה רוורס זאת אומרת אם מישהו רוצה לראות את הדבר האמיתי אין קל מזה
B billc New member 26/10/06 #14 קודם כל מזל טוב על הציצים כמה עלו לך? ושאלה שנייה מה המטרה של בחורה ישראלית להראות את הציצים של לחברי פורום בחו"ל זה מאוד מסקרן אותי, כי לכל דבר בחיים יש סיבה.
קודם כל מזל טוב על הציצים כמה עלו לך? ושאלה שנייה מה המטרה של בחורה ישראלית להראות את הציצים של לחברי פורום בחו"ל זה מאוד מסקרן אותי, כי לכל דבר בחיים יש סיבה.
M Mירב New member 26/10/06 #17 ממש לא צריך פוטושופ ואפילו לא סבלנות כל תכנה שפותחת תמונות, (אפילו PAINT), עושה היפוך צבעים תוך חצי שניה...
ממש לא צריך פוטושופ ואפילו לא סבלנות כל תכנה שפותחת תמונות, (אפילו PAINT), עושה היפוך צבעים תוך חצי שניה...