הזמנה לטקס זיקנה שאמני

shongo

New member
הזמנה לטקס זיקנה שאמני

אני רוצה להזמין אתכם לחוות משהו אחר- טקס "זקנה חכמה". אצל האינדיאנים אישה וגבר מעל לגיל 50 נחשבו ל"elders”- זקנים חכמים. למילה זיקנה לא היו את הקונוטציות הנלוות אליה בתרבות שלנו. שבט נחשב לעשיר ובר- מזל על פי כמות ה-"elders” שהיו בו. הם היו אלה שהתיעצו בהם לפני כל החלטה חשובה, והם אלה שעזרו לצעירים לנתב את החיים שלהם בדרך הטובה ביותר. והצעירים הקשיבו… אז נכון שאצלינו המצב קצת שונה… את טקס "זקנה חכמה" אנחנו חוגגים עבור טרה- מנהלת "הרוח הגדולה"- בי"ס לתרבות אינדיאנית ושאמניזם. היא הגיעה לגיל המכובד, ואנחנו נחגוג איתה את המאורע המיוחד. הטקס הוא בחינם ופתוח לכל מי שרוצה!!! יום שבת, 10.7, בשעה 20:00 בפארק הירקון. לפרטים מדויקים נא התקשרו אשמח לראותכם, אלה 4566070-052 [email protected] אני רוצה להזמין אתכם לחוות משהו אחר- טקס "זקנה חכמה". אצל האינדיאנים אישה וגבר מעל לגיל 50 נחשבו ל"elders”- זקנים חכמים. למילה זיקנה לא היו את הקונוטציות הנלוות אליה בתרבות שלנו. שבט נחשב לעשיר ובר- מזל על פי כמות ה-"elders” שהיו בו. הם היו אלה שהתיעצו בהם לפני כל החלטה חשובה, והם אלה שעזרו לצעירים לנתב את החיים שלהם בדרך הטובה ביותר. והצעירים הקשיבו… אז נכון שאצלינו המצב קצת שונה… את טקס "זקנה חכמה" אנחנו חוגגים עבור טרה- מנהלת "הרוח הגדולה"- בי"ס לתרבות אינדיאנית ושאמניזם. היא הגיעה לגיל המכובד, ואנחנו נחגוג איתה את המאורע המיוחד. הטקס הוא בחינם ופתוח לכל מי שרוצה!!! יום שבת, 10.7, בשעה 20:00 בפארק הירקון. לפרטים מדויקים נא התקשרו אשמח לראותכם, אלה 4566070-052 [email protected]

Justin Angel

New member
מומלץ מאוד../images/Emo70.gif +++

אני מכיר את טרה מזה כמה שנים טובות וזה הולך להיות מאורע אחד שאני אעשה מאמצים מיוחדים לא לפספס.

למעלה