הזמנה לטקס לבנה שאמני- לבנת הסערות

הזמנה לטקס לבנה שאמני- לבנת הסערות

כולכם מוזמנים לטקס לבנה מלאה . בואו לחגוג איתנו ועם אמא אדמה את הלבנה המלאה של החודש הקורנת את הסערות. האורחים מוזמנים בשעה 19.30 לפינת הרחובות שפרינצק והגליל בראשון לציון. ביום חמישי ה-17.4. ההשתתפות חינם. לפרטים נוספים : טרה ודוב 9690148-03

Justin Angel

New member
הנה מי שאנחנו יודעים שבא

אני, ליאת, אלון, יטבת, בעלה של יטבת והילדה, דוויד ומוריה. אנחנו מגיעים בקבוצה של שמונה :) עוד מישהו מהפורום רוצה להצטרף?

L e s t a t

New member
ככל הנראה אני אבוא

אבל בכוחות עצמי

dopey_wizard

New member
סוף סוף אני יכול להיפרד מהדבר

הזה שאני צריך להיפרד מימנו..

L e s t a t

New member
../images/Emo13.gif

כן, הא? אגב, הסתפרתי ככה שאני עכשיו עם 2 ס"מ של שיער, רק כדי שלא תחשוב שאני ניאו-נאצי

dopey_wizard

New member
אני לא יחשוב...

אחרי הביקור האחרון שלי ברוסיה בקיץ שעבר אני יודע בדיוק איך נראה ניאו-נאצי.. יש תמונות אם אתה רוצה לראות...

Shwortz

New member
אני אנסה להגיע.

אני אנסה לבוא. תגידו, יהיו שם עוד תין-אייג'רים או שרק בני עשרים?

Justin Angel

New member
כולם יהיו שם :)

תראה, אני בן שלוש ואני אהיה שם, וגם הילדה של יוטבת בערך בגיל המנטלי שלי, אז ככה שאני די בטוח שיש מכל הגילאים :) אם זה כזה מטריד אותך תתקשר ותשאל :)

siven16

New member
אפשר לבוא?

רק ג'סטין יקירי, תעלה איתי באיי סי קיו ותגלה לי איך מגיעים לשם...(שונאת את ראשון!!! שונאת!)

L e s t a t

New member
אוי

שתי עובדות: יכול להיות שאני לא בא בסוף כי יהיו לי (כרגיל) בעיות עם הסעה. אני לא מרביץ לבנות
למה שאני ארביץ לך?

siven16

New member
ייתכן שגם אני

לא אגיע, כי אין לי תרוץ לאמא, אין לי גם שמץ של מושג איפה זה(שונאת את העיר הזאת), ואם אני אגיע(בעזרת האלים...), תזכור מי כאן בת-ימית מקורית...
סתם צוחקת... :)

L e s t a t

New member
אם כך

המילים הבאות שלי בוודאי יהיו "שמע ישראל" חוזרות על עצמן כשאני מתחבא מאחורי ג'סטין או רמירת

Justin Angel

New member
בכיינים.

ברצינות, "קשה לי להגיע" "כואבת לי הרגל" "סבתא שלי עולה בלהבות", איזה תירוצים ישר מהמקום שהשמש לא זורחת בו. שפרינצק פינת הגליל זה בדיוק שתי דקות הליכה בכמעט קו ישר מתחנה מרכזית החדשה בראשון לציון, ולא משנה אם אתה גר בטינזאבי שמאלה אתה יכול להגיע לשם תוך שעה וחצי.

siven16

New member
בכיינים?!

א. אני מצטערת בפני כולם שאיני אוכל להגיע, משום מה חשבתי שזה ביום ראשון, והיופם אין אוטובוסים מהאזור שלי.. ב. אם רציתי גם ללכת ברגל אין לי תרוץ לאמא, אמא שלי היא חוזרת בתשובה ועדיין לא יודעת על אמונתי... ג. אני שוב מצטערת...

suki da yo

New member
את לא צריכה

אם עדיין לא הכרת את ג'סטין מספיק להבין שאין לו טיפת טאקט או מחסום ( אפילו קטן ורופף )ךךשון, זה הזמן. ג'סטין מסרב להבין שלא כולם יכולים ללכת לאן שהם רוצים, מתי שהם רוצים, עם מי שלא יהיה. את לא צריכה להתנצל, כי דברים קורים, ולא תמיד הנסיבות לטובתך, תאמיני לי אני מכירה את המצב. ג'סטין הוא לא ( למרות מה שנראה שהוא חושב) אל, או אפילו אליל זוטר, כך שאת ממש לא צריכה להתנצל בפניו.

Justin Angel

New member
בכיינים, בכל מיני צבעים

בכיינים, בכל מיני צבעים התבכיינו אליי ביום אביב בהיר הטרידו את מנוחתי טרה לה לה לה לה לה לה אז תתרחק ממני בכיין נחמד או שאני אחטיף לך מכות עם כף היד... (למנגינת השיר של "פרפר נחמד") כמו שאמרתי, בכיינים.

למעלה