הזמנה לטקס שאמני- לבנה מלאה

הזמנה לטקס שאמני- לבנה מלאה

טקס לבנה מלאה – לבנת הדבש. בואו לחגוג עם אמא אדמה ועם השאמנים את חגיגת הלבנה המלאה של החודש, זו הלבנה הקורנת אלינו את אנרגיית הדבש. טקס שאמני מפואר- תלבושות, שירים, מסרים, והרבה שמחה. בסוף הטקס יהיו שלושה מעגלים מיוחדים: 1. מעגל שירה בהנחיית דוב 2. מעגל שאלות ותשובות בכל נושאי דרך השאמן ודרכי אדמה בהנחיית טרה 3. שולחן אוכל מפואר בהנחיית סופה. הטקס יערך ביום שישי ה- 12.9 . האורחים מוזמנים בשעה 20.30 לחניה של המימדיון (בתוך החניה של פרק הירקון – פרק גני יהושע). · נא להביא כלי נגינה. · מאחרים לא יורשו להכנס למעגל המקודש. · ההשתתפות ללא תשלום. לפרטים נוספים:מעיו 283231 053 גחלת 309542 064 אלה 566070 064. אמא אדמה אוהבת גם אותך.

Justin Angel

New member
גאוני!

אני שם. סוסים פראיים לא יצליחו לשמור אותי משם. בקשר למעגל השני, אני מכיר את טרה כבר מספיק זמן לדעת שאם יש לכם שאלות על דרך השמאן אתם חייבים להיות בטקס. הטקס הזה כמו שאר הטקסים שלהם, ללא ספק יהיה נהדר וכמו כן שלושת המעגלים הנוספים (שהשני מתבצע פעם ראשונה שזכור לי) באמת הופכים את זה לאירוע מאוד איכותי. מומלץ עם חמישה כוכבים לכולם. ברכות זוהרות

מורגיין

New member
אני גם כנראה אגיע

שוריין ונרשם

Justin Angel

New member
אהה... להיות רעב.

מניסיון, תבוא רעב לשולחן האוכל. יש שם את שחר (לשעבר: אופיר) שהוא שף מקצועי ובכלליות כל השמאנים מבשלים ומכינים אוכל מדהים, ולמעשה אני מוכן להתחתן עם תפוחי האדמה. תפוחי האדמה... *מתחיל להזיל ריר* בכל מקרה, הייתי בטקסים שלהם הרבה פעמים וחוץ מלבוא לשם טיפה רעב לשולחן האוכל ולא להתבייש לשיר במעגל השירה, אין שום דבר שצריך להביא (גם מצב רוח טוב, אבל זה פשוט נדוש, אז תבוא עם מצב רוח נהדר!) ואני לא מזייף שאני שר.

טוב, אני לא מבין

מהשרשור הזה נראה (אם כי לא כתוב במפֹרש) שהטקס פתוח, אבל ג'סטין המגניב אמר לי שהוא סגור. האם הוא פתוח וזאת איבה ג'סטינית אישית כלפי? או שמא הוא סגור ולא נעים למישהו להגיד..

למעלה