הזמנה ליום המריחאונה הבינ"ל

הזמנה ליום המריחאונה הבינ"ל

03.05.2003 ארגון הגג של הגופים למען שינוי מדיניות הסמים בישראל בחסות עמותת ליגלייז ומפלגת עלה ירוק, שמח להודיע על קיומו של יום המריחואנה הבינלאומי בפארק הירקון בתל אביב מול גני התערוכה אירוע, הנחוג ב150 - ערים ברחבי העולם ובתל אביב זו השנה השישית ברציפות, מציין את המשך המאבק לרפורמה במדיניות הסמים ולהפסקת הרדיפה אחר מאות אלפי אזרחים בארץ ועשרות מיליונים בעולם האירוע ייערך ביום שבת, ה3.5.03 - משעה 12:00 בצהריים עד ל09:00 - בערב, ויצוין כמיטב המסורת בפיקניק המוני שילווה בהופעות ודיג'ייז מהצהריים אל תוך הלילה. קצב המוזיקה יעלה לו אט אט מרגאיי של בוקר, יעבור במחוזות הדאב, יקח סיבוב ל- אולדסקול יעלה לברייק-ביט של ערב ויסתיים בטראנס לילי כיאה לפיקניק, הקהל מוזמן להביא אוכל, שתיה, שמיכות כלי נגינה, וכל מה שעושה לכם טוב בפיקניק ישולב גם אירוע נוסח הייד פארק, כשבסוף כל שעה של מוסיקה יוקצו חמש דקות לנאומים בני דקה, שיינשאו על ידי 5 אנשים שיירשמו במהלך אותה שעה לא תוענק עדיפות בנאומים לגופים כלשהם, כל אשר יחפוץ בכך יוכל לנאום, שכן המדובר באירוע של כיף ולא בעצרת הכניסה לאירוע חופשית, אולם המבלים יתבקשו לתרום כראות עינם ונפשם לכיסוי הוצאות ההפקה אשר יוצאות מכיסי המארגנים לפרטים: ערן ורד - 052.451451 [email protected]> יובל פוסטל - 054.745707 [email protected] אתר האירוע: www.alternative.org.il האירוע בחסות: מפלגת עלה ירוק www.ale-yarok.org.il המחירון www.joint.co.il ליגלייז!-ישראל www.legalize.org.il > ------------------------------------------------- מבית היוצר של אמיר קבלו את bitchslap 3 http://www.joint.co.il/joint/tmp/0011/0011.php > ------------------------------------------------- אם משעמם לכם קצת http://www.rafaelrozendaal.com/pmf

עמית22

New member
אתה איש טוב ברי

אם הכל הולך לפי התכנון, אז אני לא אטוס מחר בערב (לא מרצון, בגלל פרץ...), אקיצר, הפעם צריך להיפגש, לפי דעתי האירוע הזה מאוד מתאים למפגש פורום המזרח הרחוק...

עמית22

New member
סמים וטיול

מה דעת אנשי הפורום הנכבדים לגבי סמים בכלל ומריחואנה בפרט בטיול?

aviron

New member
טיול זה טוב

סמים זה חרה. נקודה.
כולל "סמים-קלים" - מריחואנה, גראס, חשיש,אקסטזי. הכל חרה!!
- זה טוב !!

NetGangsta

New member
אתה מכליל את אקסטזי ב"סמים קלים"?

אמממ... אני לא חושב ככה. בין גראס לאקסטזי הבדלים ענקיים! גראס הוא חומר טבעי, גודל מהאדמה, זה צמח עם פרחים ועלים. אין בו כל התערבות כימית של בני האדם. לעומת אקסטזי במורכב מעיבוד של המון חומרים כימים שפוגעים חזק מאוד במערכת אתפקוד של המוח. ואתם שואלים אותי מה אני חושב על גראס? אני לא בטוח שכדאי להפוך אותו לחוקי למרות שאין לי בעיה עם השימוש בו. לדעתי, ברגע שהוא יהפוך לחוקי התופעה תתרחב וזה כבר יכול להיות פחות סימפטי. אני חושב שהמצב הנוכחי הוא הכי טוב. יש אחוז מסויים של מעשנים, לא גדול במיוחד, וכל מי שרוצה לעשן יכול להשיג ת החומר בלי שום בעיה בכל מקום שהוא גר בו ולעשן עם עצמו או עם חברים בבית הפרטי שלו וזהו.

עמית22

New member
כמובן שאקסטזי איננו סם קל

אבל, השאלה לא הייתה מה אתה חושב על גראס, ובטח לא האם צריך שיהיה חוקי, (אמנם אין לי שום בעייה לדון בכך אבל זה לא הפורום המתאים). השאלה היא מה דעתך/פועלך בנושא שימוש בסמים (לפי ההפרדה הברורה) בזמן הטיול במזרח?

הגראס בארץ לעולם לא יוכל להיות חוקי

מהרבה סיבות... אבל הסיבה העיקרית היא המנטליות של הישראלים ישראלי "ואני לא רוצה להכללי אבל הרוב" לא ילכו בקו המחשבה של זה יהיה מפוקח על ידי הרשות והמשטרה רק במקומות ספציפיים יהיה מותר להחזיק את הסם והכי חשוב אנשים לא ילכו לאיזה סוחר שלך תדע מה ימכור להם או איך ימכור להם אלא ילכו לקופי השופ הקרוב ויקנו שם... הישראלי יחשוב יאאאא איזה כיף נעשן נלך לעבודה מסטולים לא נעשה כלום ובלה בלה בלה צחו'קים אחי סמים מסטולים רצח.. וקו המחשבה הזו הוא מאוד מוטעה (לפחות לפי דעתי) חוץ מזה אם אני לא טועה יש לישראל הסכם עם ארה"ב בנוגע למדיניות הסמים וכל עוד זה לא יהיה חוקי בארה"ב אין מצב שזה יהיה חוקי בארץ.

עמית22

New member
דעות לחוד ועובדות לחוד

לגבי ההסכם: מדינת ישראל חתומה על אמנה של האו"מ בנוגע להפצת/חוקיות של סמים (האמנה בחסות ארה"ב של שנות ה-30), ולכן עד שהאמנה המטופשת הזאת תבוטל, אז לא תהיה בארצנו ליגאליזאציה מלאה של קנביס בכל מקרה. מה שכן, השאיפה בתור התחלה היא לפחות לשנות את המצב הקיים ולהפוך את השימוש העצמי בקנביס לעבירה מנהלית ולא פלילית (יענו לקבל קנס במקרה הגרוע ביותר) - דה קרימינאליזציה, כמו בקנדה. בקשר למנטליות הישראלית: לעניות דעתי ברגע שקנביס יהיה חוקי תהיה נהירה גדולה אל הסם, אך לאחריו תהיה ירידה ניכרת בצריכה - בעיקר בקרב בני נוער (שהלוא זה מותר אז למה לקחת?), וכתוצאה מכך תיקטן כמות המשתמשים בסמים הקשים יותר. עניות דעתי מבוססת על נתונים של ממשלת הולנד

sravaka

New member
צ'ילומים וג'אראס

אחד הדברים הדוחים יותר שנתקלתי בהם בהודו ונפאל היה תופעת הישראלים הקראחניסטים שחוץ מלעשן כל היום ולדבר על איזה אחלא חומר או איזה חרא החומר, לא מעניין אותם שום דבר ואין להם מושג מה קורה מסביב. במקום לראות את העולם הם מטיילים לעצמם בראש. בשבילי הודו היתה דווקא המקום שבו הפסקתי לעשן גראס והתחלתי לעבוד על מודעות וצלילות. אני יכול להעיד שההבדל הוא רק לטובה.

mishmish3

New member
ברי שאלה לי אליך

אתה לא חושב שע"י הודעה כזאת אתה נותן לגיטימציה ושלא לדבר הצדקה לכל אלו שמיידית מקשרים תרמילאים במזרח לצריכת סמים ? בתור תרמילאית אני חושבת שקישור כזה די מקומם, שמדובר בסטיגמה מעצבנת, שהאמת שאנחנו בחכמתנו יצרנו לנו וזה הזמן לנסות ולתקן את המעוות. אני בטוחה שלבן אומה אחרת זה לא היה קורה : ערב הפולמון, בעלי היקר מתנדנד לו על ערסל, צובר כוחות למסיבה בלילה, כשלפתע מבין הדקלים מגיח לו בחור צרפתי, שמודיע לו שהוא מחפש אקסטזי - 20חתיכות. שואל אותו הבעל המופתע - "ולמה אתה פונה אלי בנושא ?" עונה לו הצרפתי - "כי אתה ישראלי". כדאי אולי להבהיר שלא בעלי ולא אני נגענו במשהו בכל הטיול במזרח. סיטואציות מעצבנות נוספות : תחת כל קוקוס רענן, ובין כל גל שני בהאט-רין, מגיח לו ישראלי צעיר וממלמל, בסגנון ה"פססט..רוצה לקנות אויר ?" את המשפט הבא :"רוצה איזה קפסולה, MDMA משובח ? "/"רוצה להסתדר על גראס/חשיש ?" וכן הלאה. האמת, נמאס. ואחר כך אנחנו מתלוננים על הסטיגמה. מה אתה אומר ??

עמית22

New member
hi all from McLaud Ganj

sorry about the english but they don't hane hebrew fonts around here. mishmish,weed day is something that should show people like u that the kannibus products r not bad 4 human kind. it has nothing 2 do with drugs and israelis. weed day was celebrated in more than 200 cities around the world! about israelies and drugs: i belive there r many of our people that USE in the far east, but i dont think most of us r into dealing drugs (big difrent) finally, i hope u (mishmish) will have a great life without psichoactive materials

למעלה