הזמנה למופע תיאטרון בובות למבוגרים

m d res

New member
הזמנה למופע תיאטרון בובות למבוגרים

שלום לכולם, כבר הרבה זמן שאני קוראת בפורום ועכשיו יש לי סיבה לכתוב. אני רוצה להזמין אתכם למופע "שתיקה בשלושה איברים". זהו מופע תיאטרון בובות למבוגרים שיצרנו, יערה גולדרינג, יעל רסולי ואני, מעין רזניק. אנחנו מופיעות בתיאטרון תמונע (רח' שונצינו 8 תל אביב, 03-5611211) ביום ב', 19.2, 20:00 (כרטיס ב-25 שקלים) וביום ג', 20.2 , 20:30 (כרטיס ב-55 שקלים, הנחות לסטודנטים ולזכאים). נשמח לראותכם. מעין

ממליצה בחום בהתלהבות ובהערצה!!!!!!!

צפיתי במופע בפסטיבל האחרון בירושלים, ובפסטיבל של שנה לפני כן צפיתי בחלק קטן מהמופע במסגרת הבית החזותי, ובאותו בית חזותי ראיתי קטע אחר של אחת היוצרות בהצגה. הערצתי הכנה והמלאה נתונה לכן ואם רק תהיה לי דקה זמן אבוא שוב ואגרור את המשפחה והחברות!!! וברוכה הבאה לפורום! את מוזמנת להשתתף גם באופן פעיל

m d res

New member
תודה רבה

איזה כיף לשמוע מילים כאלה חמות, אשמח לראותך ולהכיר את הפנים מאחורי השם...

ברוכה הבאה אלינו !../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

תודה רבה על ההזמנה . לצערי לא אוכל להגיע אולי בפעם אחרת. בהצלחה רבה דבוש

המלצה

גם אני ראיתי את ההצגה שלכן בגלגוליה השונים והיא באמת יפה מאד. אני שמחה שאתן מציגות. דש חם ליעל ממירי ודורה, ובואו לבקר אותנו בחולון דורה

uh60a

New member
חשבתי שאני היחיד פה....

מעינוש. חשבתי לתומי שאני החזותי היחיד פה.... אני שמח שטעיתי. המון בהצלחה, הלוואי והייתי יכול להגיע. נשיקות יוסי ציגלר.

מצטרפת להמלצות

אני שמחה שאתם מגיעות להופיע בתל אביב, כך נוכל כולנו לראות את ההצגה. מחזקת את ידיכן! דבורה צפריר מנהלת בית הספר לתיאטרון בובות ודרמה במכללת לוינסקי 6053544 -03 www.puppet-school.org - אתר אי מייל - [email protected]

Anna Darya

New member
גם אני ממליצה מאוד על המופע הזה!!

מאוד מאוד שימחתן אותי בפסטיבל בירושלים!!! רעיונות מקוריים, ביצוע נפלא, עיצוב.. - הכל הכל היה על רמה. יפה מאוד! אשמח לדעת עליכן עוד: מניין באתן ולאן אתן הולכות.

למעלה