הזמנה למסע מסכם, כפר הנוער נירים...

solter

New member
הזמנה למסע מסכם, כפר הנוער נירים...

שלום לכולם! בתאריכים 16.7-27.7 יתקיים מסע מסכם של המחזור הבוגר בכפר הנוער "נירים". כפר הנוער "נירים" הינו כפר נוער טיפולי לנוער בסיכון אשר משתמש בכלים של שטח ואתגר ככלים טיפוליים עם הנערים והנערות שבכפר. המסע המסכם הינו מסע חוייתי בן שבועיים מהחרמון עד לכותל. במהלך המסע יצטרפו אלינו להליכה דמויות משמעותיות מחיי הנערים וכן אורחים שונים עם סיפור חיים מעניין שאותם נפגוש במהלך המסע. כמו כן המסע פתוח לכם - אנשים שרוצים לטייל, לפגוש ולהכיר. אותנו, ואת הארץ. כולכם מוזמנים להצטרף למסע, רק אנא, תאמו זאת איתנו מראש, כך שנוכל להיערך בהתאם. פרטים על המסע ועל הכפר ניתן למצוא באתר המסע. רותי: 054-6645594 [email protected] ניר: 054-6645589

נשמע מדהים

הסתכלתי קצת באתר שלכם, ואני חייבת לציין שהשקעתם!! זה פשוט רעיון אדיר לערוך מסע כזה בתור סיכום. אצלנו ערכו הופעה מטורפת וכו', כשבסופה ירדנו לאפטר-פארטי. החבר'ה הצליחו להכניס כמויות אדירות של אלכוהול וכ-ו-ל-ם היו מסטולים. כל כך היה לי מאכזב... בעיני הרבה יותר יפה לערוך מסע... וממש יהיה לי מעניין לשמוע איך הלך לכם. כי אם זה יצא מוצלח- אין ספק שיהיו כפרים רבים שישמחו לאמץ את הרעיון... בהצלחה...:)

solter

New member
המממ.... זה לא סתירה...

כלומר, המסע הוא רק חלק מהאירועים של סיום מסלול בכפר. שבועיים אחרי שהמסע נגמר יש גם מסיבת סיום עם כל הטררם (אני לא יודע בקשר לאפטר פארטי, אם יהיו פה כמויות אלכוהול מטורפות זה קצת נוגד את העניין שהם מסיימים תהליך טיפולי בכפר לא?) ואת מוזמנת ביותר להצטרף לסמע ולהכיר את האנשים...

ברור שצריך גם את ההופעה והטקס...

אבל הרעיון של מסע יכול להכניס נופך הרבה יותר עמוק. אני באמת מתכוונת לעקוב אחרי המסע (דרך האתר) וללמוד כמה שיותר על ההתנסות שלכם. אני חושבת שהגיע זמן שכשיש רעיון גדול בפנימיה מסויימת, צריך להעביר ולהוריש אותה גם למקומות אחרים. אגב, אצלנו עושים מסע בתחילת י"ב, והוא מדהים. מהניסיון שלי- מומלץ להשקיע ב"הזנקות"- היציאה היתה לפנות בוקר- והבאנו מישהו שיברך אותם, והחבר'ה מאד התרגשו. תוך כדי המסע (בבוקר של כל יום) הבאנו אנשים ידועים (חלקם בוגרים של הכפר) שבירכו אותם. כשהם חזרו לכפר- היו זיקוקים והתלמידים יצאו אליהם בחולצות לבנות וכו'... מדהים עד כמה החוויה הזו ליוותה אותם כל השנה. עוד דבר ששידרג את המסע- היה פעילויות אינטימיות וקצרצרות שערכנו מפעם לפעם. "מטווח ברכות" בחושך, "חלומות שלא סיפרנו לאף אחד" לפנות בוקר, וכו'... המדריכים פשוט הצליחו לקלף את החבר'ה, והם למדו המון על עצמם... טוב, בטוחה שתשחקו אותה.. באמת שאין על השינשינים!!!!

למעלה