הזמנה למפגש

יחיאלוש

New member
הזמנה למפגש

הבנתי שהמפגש ביום חמישי האחרון התפספס... אנחנו מרימים את הכפפה, ומזמינים את כל חברי הפורום המקסימים אלינו הביתה! במידה ולא ירד גשם, יש חצר עם דשא ומשחקים. אם יהיה מבוצץ, אפשר לשחק בתוך הבית ולהתפנק על כוס קפה/ תה, ועוגה טעימה... יש מקום בלב לכולם... ג'סיקה יודעת איפה אנחנו גרים, ואפשר להתארגן בשירה למי שלא מכיר... נוף מדהים מובטח למי שלא היה פה אף פעם: טחנת הכח בחדרה, מנחת נתב"ג, חוף הים ותל אביב, רצועת החוף ועוד ועוד... מחכים להדים מכולם, משפחת פיש...

פרלמנים

New member
חיה את מדהימה!

אין כמוך! סוף סוף אפגוש את יחיאלוש. איך היתה הבר מצווה? תודה תודה תודה , זה רעיון מצוין, הלואי ולנו היתה אפשרות להזמין אלינו אבל יש לנו בית פיצי פצפון... מתי נוח לכם? ג'סיקה

יחיאלוש

New member
מתי שתחליטו...

זהו, שבלי פרויקטים משעמם לנו בחיים... בר המצוה היתה מדהימה! אנחנו רגילים לבית מלא באורחים, ויהיה ממש כיף. חוץ משישי- שבת נראה לי שכל יום אחר אפשרי...(הבן שלי הטיל וטו על ימי חמישי בערב- יש משחק של מכבי...) להשתמע.

nush האחד

New member
כל הכבוד על הכנסת האורחים ה-../images/Emo23.gif

את ממש מקסימה אבל אני לא חושבת שאת צריכה גם לעמוד ולנקות אחרי שנלך... לא מספיק התנדבת, את עוד צריכה לשלם....?
גם לך מגיע להנות ולא לעמוד ולטרוח!! אגב,המפגש הקודם בוטל לא בשל העדר מקום אלא בשל מיעוט משתתפים. תודה רבה על ההצעה, את משו משו...

יחיאלוש

New member
אין לי בעיה עם זה...

להיפך, הילדים ישמחו מאד לפגוש את כל חברי הפורום. לא בא לי לצאת מהבית עם כולם לאיזשהוא מקום (6), ולקחת את יחיאל לבד- יגרום לקנאה... חיה.

ליבי א

New member
תודה רבה על ההזמנה

חיה תזכירי איפה אתם גרים? ואם המפגש יצא לפועל יש לי הצעה שיהיה לך פחות קשה כל אחת תביא איתה כיבוד מה אתם אומרים? המשיך להתעדכן

פרלמנים

New member
חיה, ראשית, באמת את מדהימה!!!!!

תודה על ההזמנה,,, אם נוכל להתארגן עם אוטו אחר, כיוון ששלנו בקושי לתל אביב נוסע,,,, אז בכיף.. גם לדעתי, כל אחד צריך להביא משהו, את גם ככה התנדבת יתר על המידה, ואני מאמינה שזה לא כל כך קל לארח ועוד עם 6 ילדים,,,,,, נקבע יום, מי מרים את הכפפה?, קחו בחשבון שהמקום יחסית רחוק וצריך גם לראות מה עם השעה כיוון שזה הרבה זמן לסוע וכדי שהילדים לא יירדמו באוטו, צריך לחשוב גם מתי לחזור.... תודה רבה רבה שוב אורית

ליבי א

New member
אני לא מכירה את המקום

אני אצטרך עזרה בהגעה, לסוע אחרי מישהו כמובן.

פרלמנים

New member
ניסע בשיירה, כמו שחיה הציעה../images/Emo73.gif

נפגש בע"ה בצומת ירקון וניסע בשיירה לפדואל. אבל...קודם כל צריך להחליט תאריך
. איפה כולם?

תחיצ

New member
ג'סיקה - יאללה

תקבעי תאריכים ואנשים יתחילו להתכנס אליהם. אני אישית - לא יכולה ימי שני וחמישי בערב. עדיפות ליום שלישי, או למוצאי שבת. מ'כפת לי? זרקתי הצעה

פרלמנים

New member
רוצים מפגש? קדימה להתארגן../images/Emo202.gif

חיה עשתה את הצעד הראשון והנועז- הזמינה לפדואל. עכשיו לגבי התאריך:מה דעתכן על יום שלישי 23.1.07. בסביבות 17:00? ימי חמישי לא נוח לחיה, תחיה והאמת היא, זה יום די עמוס מבחינת סידורים לסופ"ש, פקקים וכו' שישבת לא בא בחשבון כי יש
שומרי שבת... אז שלישי-בדיוק אמצע השבוע! לגבי ההגעה זו לא בעיה, אני מכירה את הדרך אז תיסעו אחרי, חוצמזה, טיפה חוש כיוון והבנת הוראות וכולם יגיעו, הברית של דניאל שלי היתה בפדואל וכולם הצליחו להגיע! אז? נא לאשר , זו הודעה מוקדמת מספיק כדי להתארגן, הפעם ל-א מבטלים... לילה טוב, גסיקה

באמת עכשיו אני לא צוחקת...../images/Emo4.gif

יש לי בעייה עם האוטו שלנו, באמת אבל באמת בלי צחוק, האוטו לא מגיע לשם !!!! לכן באמת באמת שלא אוכל להגיע!!!! חיה מקסימה ותודה רבה על הכל ועל ההצעה אבל.....

nush האחד

New member
בגדול..

לנו לא ממש משנה מתי. כשכולם יתנו את האו קיי שלהם, אנחנו נצטרף. לבינתיים לא נראה שמישהו פה קופץ מהתרגשות...

תחיצ

New member
שאני אהיה הראשונה../images/Emo35.gif

הנה - קפצתי
אנחנו מגיעים. אם באים גם ילדים גדולים - אז אני אבוא עם שלושה. אם לא - אני ומלאכי

למעלה