הזמנה למשחק כדורסל!

הזמנה למשחק כדורסל!

עמותת "הפועל אוסישקין" מזמינה אוהבי כדורסל עם מוגבלות ובמיוחד עם לקות ראייה לבוא וליהנות משידור ופרשנות רדיו של המשחק באולם עצמו. עמותת "הפועל אוסישקין" מזמינה אוהבי כדורסל עם לקויות ראייה לבוא וליהנות משידור ופרשנות רדיו של המשחק באולם עצמו. בואו למשחק כדורסל! יאללה הפועל! משחק על כל הקופה מול קבוצת הצמרת מכבי פ"ת במסגרת חצי גמר גביע האיגוד! ביום ה', ה- 19.3 בשעה 20:30 ייערך משחק בית של הפועל אוסישקין מול מכבי פ"ת מהליגה הארצית. אנו מזמינים אתכם, אוהבי כדורסל עם לקויות ראייה לבוא וליהנות משידור ופרשנות רדיו של המשחק באולם עצמו. הכניסה חינם לאוהדים עם מגבלה + מלווה. נגישות חניה שמורה לנכים והגישה למגרש נוחה. יש גישה לפרקט ושירותי נכים. המשחק ישודר ויפורשן באוזניות לטובת לקויי ראיה, יש להצטייד באוזניות ומכשיר רדיו הקולט תדר FM. אולם הכדורסל הדר יוסף נמצא ברחוב שטרית, בשכונת הדר יוסף. צמוד לאצטדיון האתלטיקה. לאישור הגעתכם ותיאום טכני קל יש להתקשר לאחד מנציגי קבוצת הפעילות של אוהדי הפועל עם מוגבלויות אסף 054-4494963 [email protected] אלון 054-7565925

amitk80

New member
יוזמה מבורכת

יוזמה שהיא מאד מבורכת. הייתי שמח מאד אם היוזמה הזאת תתרחב לעוד קבוצות כדורסל בארץ מליגות גבוהות יותר כי מה לעשות הפועל אושיסקין לא מעניינת אותי בתור קבוצה. אני מתעניין בקבוצות כמו מכבי היט חיפה, מכבי תל אביב, הפועל ירושלים, הפועל חולון. אם כבר יש יוזמה כזאת למה לא להעלות אותה לדרגים גבוהים יותר? עמית

למעלה