הזמנה לערב להקות צעירות

הזמנה לערב להקות צעירות

מועדון נוער "אינטרו" בארמון הנציב שמח להזמין אתכם לאודישנים לערב להקות צעירות אשר יתקיים בשכונת תלפיות מזרח בירושלים ב10.05.06 . ערב להקות צעירות הוא רק הקדמה לפסטיבל בשקל שיערך בשכונה בהשתתפות אמנים מפורסמים רבים אחרים. המנצחים בתחרות בערב הלהקות הצעירות יזכו ב "סדנת אמן" (סדנת מוזיקה אשק יעביר אמן מפורסם כגון קובי אוז, הדג נחש וכדומה..) וכמו כן יזכו להשתתף בפסטיבל בשקל לצד אומנים גדולים ומטורפם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 האודישנים יתקיימו בימים א' 30.04.06 ה'04.05.06 בין השעות 17:00-20:00 כל שעליכם לעשות להציג חומר מקורי (לפחות 3 שירים)וליצור איתנו קשר בהקדם בטלפון: 0523350144-דניאל.

../images/Emo207.gif יש גלריה חדשה בתמונות ../images/Emo8.gif

או ההפך?... תמונות חדשות בגלריה
קיצר תנו מבט =]

MC SammY

New member
תלמדו לקבל גם ביקורת שלילית

ולא להעריץ בצורה עיוורת...

elekamit

New member
אין לי בעיה

אין לי בעיה עם ביקורות שליליות, באמת, אני מת עליהן! רק חבל שהכתב בא באנטי עוד לפני שהוא בכלל הדליק ת'מחשב, לדוגמא: "אחרי מספר להיטים מינוריים כמו "זה היה ביתי", "דרך המלך" ו"לא יכול"" מה אני אגיד לכם, זה היה ביתי היה ממש להיט מינורי. ממש אף אחד לא הכיר אותו. גם דרך המלך, לא הפכו להמנונים בכלל...., פחחחחחחחחח

ItsNotMe1

New member
טוב שלא ניסחפת "מת עליהן" חחח

הביקורת לא ממש התייחסה לאלבום עצמו, אלא בהשוואה לסאבלימינל, שעם כל הכבוד לכלא, אי אפשר ולא הוגן להשוות אותם אליו מהרבה בחינות. כל הביקורת היא בעצם רק דיבורים מסביב ובלי באמת ביקורת בונה, אבל בעצם, זה וואלה.

SummerNightCity

New member
נצל"ש :) [ותתחדשו! ../images/Emo65.gif]

1. אתם אמורים למחוק הודעה שיש בה מספרי טלפון.. לידעתכם. 2. תתחדשו על הפורום!!1111 הגיע הזמן!
3. למה מורני לא מנהלת?

kombinaizer

New member
הכל פה :)

1. לפי שיקולי אני רואה בזה הודעת פרסומת וזה הוא לא מספר פרטי אלא מספר לציבור. מספרי טלפון נמחקים כל עוד יש בהם משהו מסכן (משמע מספר פרטי). 2. תודה, את מוזמנת
3. לצערי תפוז לא אפשרו אפשרות זו. בעזרת השם בעתיד כן. גם מזל טוב לכם על הפורום

למעלה