הזמנה לפורום אהבה וירטואלית-

el presidente

New member
רגע...רגע...רגעעעע...

באהבה וירטואלית יש מצב שיתקע לי הקונדום בתוך הכונן?

טאKילה

New member
מה רגע רגע? בהחלט יקירי,,

תמצא לך סידור טוב יותר, עם הקונדום. ושלא תשתה לי חשיש, אתה שומע. ושלא יתקע לך המה שמו בכונן או בצורב, בסוף עוד תצטרך לעבור סריקה . :) אוףףףףףףףףף זה כואב. מישהו חי מיזה פעם..
אתה חמוד אתה..

el presidente

New member
פעם יצא לי לזיין לפטופ...תאמיני לי

כמו לזיין דוגמנית...קלת מישקל ויפה..

טאKילה

New member
מנהלת הפורום-אבקש למחוק את השירשור

נעשה כאן שימוש, גנבת שירה עם זכויות יוצרים. אבקש למחוק את השירשור. או חלקים מהשירשור, בהם פורסמו שירים שכתבתי, וזה ממש לא לעיניין.

טאKילה

New member
בהחלט אפשר ורצוי ../images/Emo9.gif

אשמח לקרוא את כתיבתך, ואולי אף להגיב בשירה.

Gixxer600®

New member
פשפוש נוסף במגרה

חלמתי אותך מתנה איתי אהבה כמו ים סוער של חושניות עינייך ממיסות ממוססות מתעוררת מערפלת את חושיי אני חולמת אותנו מעולסים מבקשת להימלט לתוך גופך להתערסל בזרועותך אתה מלטף אותי בכפות ידייך חושף כסות מלבושיי להט גופי בחום גופך החולם לגמתי מדבשך בשיכרון מתפתלת לך בטרוף התשוקה ריח בושם עורך באפי חלום תאווה כולך בתוכי שיקויי יין תשוקתך ממלא נמרח בעסיסיי לחשתי צווחה רועמת אתה חלום אהבה בגן עדן של תשוקה

../images/Emo47.gif פשוט מלך!!!

המקלדת שלי פה רטובה לגמרי מהדמעות שלי... תודה לך ג'יקסר שריגשת אותי עד דמעות. ברשותך אני אוסיף שיר קטן משלי. זה שיר שרשמתי לאחר שראיתי את MZ והראיס מתנים אהבה... קראתי לשיר שלי אזחל על גחוני כסימבוליות לזחילה המבחילה של הראיס לכיוון אשכיו של MZ... בבקשה: הדרך כל כך ארוכה עד אליך להתערטל בגופך המפזר בנשמת אפי ניחוח פרחי שדה ראשי בשמים עטור כוכבים ואתה ענני כסה אותי בצלך השקני יין עינוגים טפטוף קובית קרח נמס ציירתי בכרית האצבע נתיב תאווה בבשרך אזחל על גחוני בין ריחות התשוקה לאט לאט עד אליך אל הרגע השפוי

Gixxer600®

New member
מאסטר "עטוף אותי במשי"

ריגשת אותי אז כתבתי לך שיר עטוף אותי במשי חבק אותי כמו פרח אל גופך הלוהט תדליק את הלפיד וגופי כהיכל חוגג נתערסל בשר בבשר צמודים לבודים בתשוקה ותאווה ברכות בפראות לרחף איתך בשמי אהבה אל גני עד

כRובי

New member
אהבה וירטואלית ?

זה כמו לאהוב אהבת אמת את כל אתרי הפורנו ?

Krishi

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחחחחח

אהבה וירטואלית זה לאהוב את חברה שלך רק כשאתם ב-ICQ/פורום/מסנג'ר ושאר ירקות....

vmax*

New member
אהבה וירטואלית היא..

להגיד לה שאתה אוהב אותה... לשלוח לה מסרים מיניים.. לספר לה שאתה חושק בה.. לחכות לרגע שתיגע בה.. ואז אתה מגלה שעד עכשיו דיברת עם השכן....

למעלה