הזמנה לפורום חדש: זכויות בעלי-חיים

shanty.G

New member
הזמנה לפורום חדש: זכויות בעלי-חיים

שלום לכולם! לפני הספיץ´, אני חייבת להגיד שכאשר נכנסתי לפה ודיפדפתי קצת בהודעות, נשטפתי בנוסטלגיה מלטפת וכיפית. הייתי מורעלת צופים (8 שנים, כולל הדרכה, ובהמשך- נח"ל), ובזמני לא היו פורומים וכו´ שאפשר היה לתקשר בכזאת קלות עם חבר´ה מהנהגות אחרות...(לא שאני כזו חטייארית
). אז כל הכבוד על הפורום ועל הפעילות, שדומה כי בעקבות הדור החדש- מחשבים, אינטרנט וכיוב´, הולכת ונמוגה למרבה הצער. הצופים העניקו לי ה מ ו ן : החל מערכים וכלה באהבת הארץ. אני מקווה שתנועת הצופים תמשיך בפעילותה הברוכה. זהו, עכשיו הספיץ´: ב
נפתח פורום חדש בנושא זכויות בעלי-חיים. הנושא חשוב לאין ערוך, על מנת לקדם את נושא זכויות בעלי החיים בישראל: לא עוד הפקרות בתנאי רווחה במשקים חקלאיים (דוגמת הכתבה על הפרות לפני שבועיים בכלבוטק), לא עוד התעלמות הרשויות מחתולים משוטטים, לא עוד עצימת עיניים וסתימת אף אל מול מה שקורה באמת בועדת הפיקוח על ניסויים בבע"ח בישראל ודי להתעלמות החוק ממתעללים בבע"ח במחוזותינו. "אם נגרם סבל לבעל חיים, לא תיתכן כל הצדקה מוסרית לסרב להתחשב בסבל זה." (פיטר סינגר, מתוך "שחרור בעלי החיים"). משפט זה ממצה את ה´אני מאמין´ שלי בתחום בע"ח (וגם בין אדם לזולתו). אתם מוזמנים לבקר בפורום, לשאול שאלות, להתעדכן בפעילויות, להציץ בגלריה ובקישורי הפורום ולהרחיב ידיעותיכם בתחום.
אשמח לעזור ולהפנותכם לחומר מתאים אם תרצו להעביר פעולה באחד הנושאים הקשורים לתחום הרחב של זכויות בע"ח. בתקופת ההדרכה שלי(ובהזדמנויות אחרות), העברתי פעולה בנושא ניסויים בבע"ח- נושא לא קל, וחומר מאוד קשה. אפשר גם להעביר שעור/הרצאה/פתיחת דיון בבי"ס באחד הנושאים. אשמח לראותכם, לשמוע מכם ובהצלחה בפעילותכם shanty

למעלה