הזמנה לפיקניק ....

הזמנה לפיקניק ....

ראו זו כהזמנה אישית .... הזמנה לפיקניק של התאחדות עולי יוגוסלביה לשעבר - HOJ (נוסח בשפה הסרבו-קרואטית בהמשך ) אנו חברי ועד ההתאחדות, מזמינים אתכם ומשפחותיכם ,ביום שבת ה - 20.6.09 החל משעה 10:00 בבוקר, לפיקניק ביער קדימה. (מצורפת מפה ) בתכנית : 11:00 - 12:00 למוד ומשחק "פריזבי אולטימיט" ( אולטימייט פריזבי הוא משחק תחרותי, אשר חוקיו דומים לחוקי פוטבול, ובו משתמשים בפריזבי במקום כדור) 12:30 - 13:00 ריקודי KOLO 14:30 הגרלה לקיום ההגרלה, נבקש מכם להביא חפץ (כלי, ספר , תכשיט וכו ... ) לצרכי ההגרלה. (כל המרבה הרי זה משובח ... ) הכנסות ההגרלה מיועדות לפעילויות של ההתאחדות. לשאלות ואישור השתתפותכם בפיקניק ניתן להתקשר למיקי בן שחר : חברי הפורום נא לפנות במסר אישי..... או ליוסף ז'מבוקי : בברכה יוסף ז'מבוקי - יו"ר וחברי ועד ההתאחדות POZIV NA PIKNIK U ORGANIZACIJI HITAHDUT OLEI SA PODRUCJA BIVSE JUGOSLAVIJE MI, CLANOVI ODBORA (VAADA ) POZIVAMO VAS I CLANOVE VASIH PORODICA NA PIKNIK U SABAT DANA 20 06 2009 SA POCETKOM U 10 H UJUTRO U SUMI KADIMA ( PO PRILOZENOJ MAPI) PROGRAM: 11:00-12:00 UCENJE IGRE " FRIZBI ULTIMATI“ ( FRIZBI ULTIMATI JE TAKMICARSKA IGRA SA PRAVILIMA SLICNIM FUDBALU S TIM DA SE KORISTI FRIZBI UMESTO LOPTE) 12:00-13:00 IGRANJE KOLA 14: 30 TOMBOLA DABI TOMBOLA BILA USPESNA MOLITE SE DA PRILOZITE RAZNE PREDMETE ( UKRASNE PREDMETE, KNJIGE, NAKIT I SLICNO-STO VISE TIM BOLJE) PRIHOD PRIKUPLJEN NA TOMBOLI CE SE KORISTITI ZA DALJE AKTIVNOSTI HITAHDUTA. MOLIMO DA VASE PRISUSTVO NA PIKNIKU PRIJAVITE J. ZAMBOKIJU ( TEL ) M. BEN SHACHAR ( Tel ) UZ SRDACAN POZDRAV JOSEF ZAMBOKI PREDSEDNIK I CLANOVI VAADA את המפה אבקש מיובל לצרף במסר נפרד מירי

SandraX

New member
לאחר שתצרפו את המפה...

אעתיק את ההודעה זו לקבוצה HOJ בפייסבוק שבה יש 64 חברים עד כה

SandraX

New member
אני צריכה את המפה כתמונה ולא בוורד...

יש אפשרות?

מי מחברי הפורום מגיע ?

אני באה ....

SandraX

New member
אם יש אותכם בפייסבוק תצטרפו...

http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=54690396838

לא סנדרה.... ההתאחדות עניה מאוד ....

אנחנו מקוים שדרך הפעילויות נוכל גם לגייס כספים וכך ההתאחדות תוכל להמשיך לפעול !!!. בגלל זה אנחנו עושים הפעם את ההגרלה . אז תביאו חפצים/כלים/ספרים לקיום ההגרלה .............. יש רעיונות נוספים לפעיליות , אבל קודם כל נראה איזו הענות תהיה לפיקניק.

SandraX

New member
אז הרבה לא יבואו

לזערי, לא בטוח שגם אני כי אין לכולנו אוטו

אין לי משהו אחר להציע .... אלא להתארגן עם

אלה שיגיעו עם רכב .... מצטערת, אבל ממש ממש אין לנו גרוש על הנשמה !

SandraX

New member
וכמה זה עולה? ואם אפשר...

להזמין הסעה במידה ויש אוטובוס מלא? ושכל אחד ישלם שווה בשווה אני מתכוונת לאלה שייעו בהסעה

את צודקת במצב שאנשים מודיעים שיגיעו ומתחייבים

לשלם . אבל אולי את וכמה מחבריך מהאיזור, תשכרו יחד מיניבוס ותתחלקו בהוצאות. אנחנו נשמח לראות כל אחד מכם שיגיע !!!

בישוב שלך גרים עדיין יוגוסלבים ו/או בניהם ?

אפשר להזמין גם אותם ולהצטרף לאחד מהם .....

למעלה