הזמנה לפתיחה של מרכז רפואה סינית בקהילה

arielJ1

New member
הזמנה לפתיחה של מרכז רפואה סינית בקהילה

חברים יקרים, אנו שמחים להזמינכם לאירוע הפתיחה החגיגי של המרכז החדש, שיתקיים ב-22.9 , יום חמישי ברחוב מוריה 63, חיפה. אז מה מתוכנן??? חלק א' --------- 17:00 : התאספות קולגות ומטפלים מתחום הרפואה הסינית 17:15 : הרמת כוסית לכבוד השנה החדשה! יוגש יין עוזרר - יין מתוק רפואי המיוצר במרכז ומועיל לוויסות מערכת העיכול. 17:30 : הצגת המרכז החדש, תוך הדגשת חשיבות מרכז ההדרכה לקידום המקצועי של מטפלי הצפון. 17:45-18:15 : הרצאת מבוא לקורס “אסכולת קירור האש של ליו וואן סו - תור הזהב של התפתחות הרפואה הסינית” מאת ניצן אורן - רופא סיני, מרצה במרכז ההדרכה. קורס זה כולל תרגום של למעלה מ-16,000 מילים מסינית לעברית - חובה לכל מטפל ברפואה סינית. חלק ב' --------- 18:00 : התאספות מטופלים ומוזמנים נוספים 18:30 : הרמת כוסית נוספת לכבוד השנה החדשה! 18:45 - 19:30 : הרצאה מרתקת אודות "תה 8 האוצרות – טכנולוגית ריפוי עתיקה במאה ה-21". מאת תום רוטנברג ואריאל חודורקובסקי וזה עוד לא הכל !!! ------------------------ באירוע יוגשו מטעמים מן המטבח הסיני כל מטפל יקבל ספריי צמחי להקלה בכאב תוצרת המרכז כל מטופל/מוזמן יקבל מנת תה שמונת האוצרות לשימוש ביתי עשרה אחוז הנחה לקורס של ניצן אורן - אסכולת קירור האש של ליו וואן סו - תור הזהב של התפחות הרפואה הסינית עשרה אחוז הנחה לקורסים המתקדמים של אילן מגדלי - שיטת האיזון: קורס של אסטרטגית 12 הנק' הקסומות - 17.11 קורס איזון עונתי - 18.11 מקווים לראותכם!!! אריאל חודורקובסקי ותום רוטנברג נא, אשרו השתתפותכם: 04-8242303 [email protected] לפרטים נוספים הכנסו לפייסבוק: www.facebook.com/sinit.bakehila

barakshiatsu

New member
המון מזל טוב על הפתיחה של המרכז החדש ../images/Emo140.gif

ושאפו ענק על הארגון וההפקה של האירוע. מהביקור הקצר שיצא לי לעשות, אי אפשר שלא לפרגן מכל הלב על המקום המקסים שאתם מרימים. מאחל שתצליחו ותהוו מרכז חיפאי-צפוני סיני גאה ומשגשג, ושתמשיכו להרים את דגל הרפואה הסינית ולהביאה לכמה שיותר אנשים. לצערי לא ייצא לי להגיע לפתיחה (חופשה בחו"ל), אך אני בטוח שיצא לי לבקר שוב בעתיד. שיהיה המון בהצלחה, ברק.

arielJ1

New member
תודה חברים!!!

ברק תודה על המחמאות !!! מקווים לראותך!!! בהצלחה גם לך!!

למעלה