הזמנה לקורס (סדנה)

ScrollLock

New member
הזמנה לקורס (סדנה)

היות וחלק ממשתתפי הפורום מתלוננים על מחסור בקורסים והכשרות בתחום, אני מוצא לנכון להזמין את כל מי שמעוניין/ת לסדנת Software Verification and Validation שתיערך בשבוע הבא. פרטים נוספים יש כאן: http://www.forumsci.co.il/newsletters/Software-Validation.htm האג'נדה: Overview Software life cycle Risk analysis Verification & validation Software quality assurance Quality systems Electronic records מומלץ מאוד גם למי שלא עוסק בציוד רפואי גרידא - יידונו בעיקר נושאים שרלוונטיים לכל שלבי הפיתוח של תוכנה כמו גם נהלים, תקנים ומתודולוגיות. מהיכרות אישית שלי עם המרצה - יהיה מעניין ומבדר. מאוד! *הקורס בפירוש לא מיועד לחסרי נסיון באבטחת איכות תוכנה - זו לא סדנה למתחילים גמורים.

אבי ע

New member
היה יכול להיות נהדר, אבל... ../images/Emo39.gif

2,500 ש"ח על השתלמות שבפירוש מתמקדת בהיבט הרפואי והתקינה הרפואית... לא רואה חברה שתשלם את זה בתנאי השוק היום, אם זה לא בליבת הפיתוח שלה. אם תסדר לי כרטיס של שומע חופשי (איכשהו אוותר על 2 הנקודות המובטחות...) אני מתייצב
תודה בכל אופן.

ScrollLock

New member
וההתרשמות שלי (אחרי)

קודם כל - אינטנסיבי ודחוס מאוד! מאוד! ההיקף הוא 20 שעות (יומיים). פיזור על פני 3 ימים יכול רק להועיל. מעבר לזה - מומלץ מאוד לכל מי שעוסק בתחומי הרגולציה השונים (FDA וכו') א-ב-ל כל עוד מדובר באנשי תוכנה ולא בכל שאר תחומי הפרמצבטיקה (פיזיקה כימיה וכו'). מעבר לזה - הקורס יכול להועיל מאוד לכל מי שעוסק באבטחת איכות תוכנה לכל היבטיה, מוצגות מתודולוגיות שונות וכמובן מעל לכל - כל אחד/ת מגיע/ה עם ה-"מטען" שלו/ה מהבית, מה שבסופו של דבר מביא להצגה של המון רעיונות וגישות חדשות. השורה התחתונה - מומלץ. בסולם של 1-10 אני נותן 8~9.

למעלה