הזמנה לריקוד אירוטי מרשים יש אומרים-וירטואוזי
S Sודית New member 8/1/12 #2 ראיתי את זה עכשיו שוב - הנאה צרופה - מדהים איזו גמישות, איזו קלילות, איזו הרמוניה..... אני לא שובעת לראות אותם - אירוטיקה מהממת, מושלמת. אגב.....זה הוגש בתוכנית שוויצרית - הבנתם מה המנחה אמר?
ראיתי את זה עכשיו שוב - הנאה צרופה - מדהים איזו גמישות, איזו קלילות, איזו הרמוניה..... אני לא שובעת לראות אותם - אירוטיקה מהממת, מושלמת. אגב.....זה הוגש בתוכנית שוויצרית - הבנתם מה המנחה אמר?
ר רותי ירושלמית New member 8/1/12 #3 מה הבעיה גם אני יכולה לעשות את זה .... שליטה מוחלטת בגוף , הרמוניה , אנשים משועבדים ..... לא בדיוק הרגשתי רגש .
מה הבעיה גם אני יכולה לעשות את זה .... שליטה מוחלטת בגוף , הרמוניה , אנשים משועבדים ..... לא בדיוק הרגשתי רגש .
S Sודית New member 8/1/12 #4 מה הכוונה אנשים משועבדים? אם אני הולכת כל יום לעבודה שלי אני אדם משועבד? זו העבודה שלהם שהיא בעצם גם אומנות, אז למה את רואה זאת כשיעבוד? אני מצאתי את זה יפה ומרגש..... אומנות לשמה.....
מה הכוונה אנשים משועבדים? אם אני הולכת כל יום לעבודה שלי אני אדם משועבד? זו העבודה שלהם שהיא בעצם גם אומנות, אז למה את רואה זאת כשיעבוד? אני מצאתי את זה יפה ומרגש..... אומנות לשמה.....