הזמנה לרכיבה- מסלול תחרות ישראמן

AmitEr1

New member
הזמנה לרכיבה- מסלול תחרות ישראמן

שלום לכולם, מתארגנת קבוצה לרכיבה על מסלול התחרות ביום שישי ה 20 לינואר ---- המסלול: מסלול התחרות עד שיזפון וחזרה לאילת. 160 ק"מ. --- זמן רכיבה נטו : 8-9 שעות. --- רכב ליווי לאורך כל המסלול - יש. יציאה לרכיבה: יום שישי ה 20 לינואר בשעה 07:00. יציאה מאזור המרכז ברכבים: יום שישי ה 20 לינואר בשעה 02:00 לפנות בוקר. מי שמעוניין להצטרף מוזמן מאוד !!! שאלות ופרטים נוספים בשמחה בפורום או במסרים. עמית

AmitEr1

New member
הי אורית

הי אורית קבענו את התאריך כשבועיים אחרי מרתון טבריה בשביל שלא יהיה לחוץ מדי לרצים במרתון. אז תנוחי בסוף שבוע ושבוע אחר כך תצטרפי אלינו לגיחה. זה לא שממש נצא לבלות בעיר ... מקווה לראותך ברכיבה עמית

טיפ קטן

אני מכיר את המסלול + תנאי האקלים באזור היטב. אחרי העליה למעבר נטפים, עלול להיות מאד קר. שמורת הרי אילת עלולה להיות בתאריך המתוכן עם רוח צפונית וטמ' הנעות סביב 5-10 מע' ביום. לעומת זה יתכנו ימים חמים. הנוף תמיד מדהים !!!!

AmitEr1

New member
תודה אבינועם

נזכור לשים ביגוד רכיבה ארוך ברכב ליווי אתה מצטרף אלינו לרכיבה ? עמית

oritkoren

New member
מקווה שיסתדר

אולי אצליח לדחות את הסופ"ש
(זה מהעבודה) במקרה הגרוע ארכב את המסלול שבוע לפניכם ואעדכן איך היה.

WildBoar

New member
הזמנה לרכיבה

שלום,עמית. האם צריך להירשם לרכיבה זאת? תודה

AmitEr1

New member
שלום WildBoar

הי, אין הרשמה פורמלית, לאט לאט אנחנו מקבלים תמונה על מספר המשתתפים. לקראת התאריך נפרסם את מקום המפגש המדויק לתחילת הרכיבה, וגם לתחילת הנסיעה מהמרכז. אם תוכל\י לשלוח לי נייד או מייל (אפשר גם במסרים) אז אוכל לעדכן ישירות מקווה שנתראה באילת עמית

אני חייב לצאת חוצץ

לרכב על מסלול התחרות - סבבה. רכב ליווי לאורך כל המסלול - שיגעון. אבל לצאת ב- 2 לפנות בוקר מהמרכז כדי להתחיל לרכב ב- 7? הדבר הכי חשוב בהכנה לתחרות זה להגיע לתחרות בריאים. זה אומר לקחת מינימום סיכונים. לצאת לרכיבה באזור לא מוכר עם משבי רוח חזקים לאחר לילה לבן זה בפרוש סיכון מיותר. שימרו על עצמכם וחיזרו הביתה בשלום.

AmitEr1

New member
בועז יש תוכן בדברייך

הי בועז יש משהו בדברייך. הרעיון שלנו הוא לישון לפני הנסיעה וגם להתחלק בנהיגה בדרך בשביל לא להתעייף יותר מדי וגם לטובת הבטיחות בנהיגה כמובן. האמן לי שהבטיחות בנהיגה והימנעות מתאונות דרכים היא נר לרגלי. בכל מקרה לא חובה להצטרף לנסיעה מהמרכז, אפשר בהחלט להיפגש בתחילת המסלול ביום שישי ב 07:00 ולישון יום קודם באכסנייה באילת. אני אברר מחירים של לינה בלילה לפני באילת לטובת המעוניינים. עמית

מעוניין להתצטרף

מעונין להצטרף לרכיבה ב20 לינואר, האם יש ירושלמים שניתן להצטרף אליהם לאילת.

מעונין להצטרף!

מעונין להצטרף לרכיבה ב 20 ינואר 06, האם יש ירושלמים המתכוונים להגיע לרכיבה זו?

Natan solomon

New member
רכיבה במסלול התחרות

שלום עמית ברצוני להצטרף לרכיבה על מסלול התחרות אשמח לקבל פרטים

Natan solomon

New member
רכיבה במסלול התחרות

שלום עמית ברצוני להצטרף לרכיבה על מסלול התחרות אשמח לקבל פרטים

למעלה