הזמנה לשוק החלפות בכפר מל"ל

מיד ליד

New member
הזמנה לשוק החלפות בכפר מל"ל

בלי להרגיש חולף לו עוד חודש , ושוב אנחנו מתקרבים לשבת הראשונה של החודש. שישה שווקים מאחורינו , ואנחנו גאים לספר לכם כי מעבר לנתינה במהלך השוק , כל מה שנשאר , ואף מעבר , נתרם. מי בנהנים ? עמותת אמהות חד הוריות בלוד , עמותת "עזרה" ברעננה , מחלקת הרווחה של עירית רמלה (לטובת עולים חדשים מדרום אמריקה) , עולים מאתיופיה , חיילים בודדים , גמ"ח ברעננה , גן אוטיסטים בראשון לציון ועוד ..... הפעם , אנחנו רוצים לעזור גם לפליטי דראפור . בסוף יום השוק יגיעו שתי מתנדבות , אחת לאסוף בגדים וכלי בית והשנייה מוצרי מזון יבשים. בכניסה לשוק נציב ארגז גדול שבו ניתן יהיה לשים מוצרי אוכל יבש (כולל מוצרים לתינוקות) לטובת הפליטים. אני מקווה שבעזרתכם נצליח למלא את הארגז ואף יותר. השוק הקרוב יהיה מלא בכל טוב , הרבה דברים עם "ריח של פעם" , וזאת תודות לחברים שקראו לנו לפנות בתים של קרובים. נשמח מאד אם תפיצו מייל זה ברשימות התפוצה שלכם , להתראות בשבת הראשונה של חודש ינואר , גילי שוק החלפות בכפר מל"ל , כל שבת ראשונה של החודש. רחוב עין חי 49 , כפר מל"ל. 052-3532431 עריכת כל הדף

Boone

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד

כל מה שנכתב יפה, אבל אפשר לקבל גירויים נוספים? אפשר לקבל עוד פרטים לגביי מה מכיל השוק? תמונות משווקים קודמים יתקבלו בברכה אגב, מישהו כבר ביקר שם ויכול לספר על המקום?

מיד ליד

New member
אמממ.... גירויים נוספים.....

לצערי , אין לי תמונות. יש לנו מבקרים קבועים מפורום אספנות (שאין לי מושג אם הם מעוניינים שאמסור את שמם) . יש לנו מבקרים קבועים גם מפורומים נוספים כמובן. השוק מכיל בעיקר את מה שהאנשים מביאים איתם. השוק הפעם מיוחד מכיון שעזרנו לפנות תכולת 3 בתים , ואחרי שכבר מסרנו הלאה חלק מהדברים , נשארנו עם המון פריטים כמו כלי בית , בגדים , ריהוט קל , קלטות וידאו ועוד. לאספנים , לחובבי מציאות , זהו גן עדן. מקווה שנראה גם אותך.

Boone

New member
שרק תהיה שמש ואני יגיע ../images/Emo13.gif

אני אנסה לחפש איך אני יכול לתרום את חלקי בעניין, הכל תלוי גם באופנוע שלי. יש מצתרפים?

bluebar

New member
אפשר לקבל הוראות איך להגיע מאזור פ"ת?

תודה :) פשוט להביא מזון ובגדים או גם כסף?

מיד ליד

New member
בסופו של יום ....

אחרי עבודה מאומצת , הצלחנו לסיים את השוק עם חיוך ענק על הפנים. 3 מכוניות , עמוסות לעייפה יצאו מהשוק לטובת פליטי דראפור. לכל המבקרים , לכל התורמים , שולחת ברכות. ומילה קטנה נוספת : לכל אלו שמחפשים ספרים מסויימים , אני מציעה לכם להגיע לשוק שלנו. בכל פעם מגיעים ארגזים מלאים בספרים , ואולי שם נמצא הספר שאתם רוצים. מקווה שבהמשך יצורפו תמונות , ועד אז , אולי ניפגש בשוק הבא , בשבת הראשונה של חודש פברואר. תודות , גילי.

למעלה