הזמנה לתערוכה מעניינת. אולי כבר ידוע לכם.

ניצה 7

New member
הזמנה לתערוכה מעניינת. אולי כבר ידוע לכם.

אשמח לקרוא רשמים.

rachelea

New member
תודה ניצה על המידע

זה חדש לי.
אנסה להגיע למקום מתישהו.

כ חיים

New member
כדאי להגיע

הייתי ממליץ למנהל הפורום לארגן הגעה משותפת של אנשי הפורום אל התערוכה (לא קשור למוזיאון ההתיישבות ביפעת) וליצור מפגש חברים באותה ההזדמנות, ארוע אשר כבר מזמן לא מומש והגיע הזמן לחדשו. ממליץ על אחת השבתות שיבואו עלינו לטובה בשבועות הקרובים.
לפני מספר שנים נפגשנו כמה מאנשי הפורום עם דרור ברק באחת ממכירות החצר שנתקיימו בק. טבעון. כל מי שנכח במפגש ההוא יזכור את דרור כבחור חביב ונחמד. ד"א יש מבחר בתי קפה ומסעדות באזור שאפשר לשבת בהם במסגרת מפגש שיתקיים בין החברים.

rachelea

New member
תומכת בהצעה

מציעה לשלב מסלול רב תועלתי:
- ביקור בשוק הרוכלים החיפאי
- אופציה מוצעת נוספת:
ביקור בטבעון ב"עולמם של הצפרדעים" [זה אינו שמו של המקום (rachelea)] -
מקום קסום של צפרדעים וקרפדות מניאטוריים - שווה !!!! - עלי תיאום הביקור
- בית האוסף בקיבוץ יפעת - אצל דרור ברק
- ביקור במוזיאון ההתיישבות ביפעת
(אולי נבקש מדרור ברק שיארגן לנו גם את הביקור במוזיאון)
- ישיבה (מאוחרת לאור התכנית הנדושה) באחד/אחת מבתי
הקפה/המסעדות באיזור לצורך מפגש רעים של אספנים
(חיים, אפשר להטיל עליך את הבחירה במקום הישיבה ?).
אם יש מי שמעוניין ביום עמוס ומלא חוויות שכזה, יוסיף הודעה לשרשור.
כמובן, ניתן יהיה לגרוע ביקור פה-שם אם זה יהיה עמוס מדי.
מציעה את שבת 11.2.17 - ט"ו בשבט. בדרך נראה בוודאי שקדיות, נכון חיים ?

אספן 3

New member
מבחינתי זה יהיה אפשרי

רק אם תהיה לי הסעה מירושלים - כמובן שאשתתף בהוצאות הדלק. אני לא רואה שום אפשרות אחרת להגיע בשבת למקומות המוצעים.

כ חיים

New member
בהמשך לאותו עניין

אם גלעד מנהל הפורום אינו מתנגד אני מוכן לקחת על עצמי ארגון ביקור במוזיאונו הפרטי של האספן דרור ברק מקיבוץ יפעת. יותר מזה, כבר שוחחתי היום עם דרור והוא קיבל בשמחה ואפילו בהתלהבות את הרעיון לארח אצלו קבוצה מפורום "אוספים ואספנות". לדעתי, ההצעה של רחל לארגן את הביקור בשבת ט"ו בשבט ראויה בהחלט. בעונה זאת העמק ירוק ופורח (מקווה שגם עצי השקד יתחילו לפרוח אז), זה הזמן לבקר בו. בהחלט מומלץ לנצל את ההזדמנות לביקור גם במוזיאון ההתיישבות בעמק אשר גם הוא נמצא ביפעת ומי שיצא מוקדם מהבית יוכל להספיק לסייר גם בשוק הפשפשים החיפאי אשר השתפר מאד מאז ביטול העתקת השוק למגרש חנייה ליד הנמל והחזרתו לרחוב הראשי של השוק החיפאי, רח' "קיבוץ גלויות".

אשמח מאד להיענות החברים כאן לביקור אצל דרור ברק. הזדמנות מצויינת למפגש חברים באוירת אספנות. ראוי לציין כאן כי דרור ברק עבד כארבע שנים על הפרוייקט שלו עד שסיים לבנותו והתוצאה ,כנראה, מוצלחת מאד.

ניצה 7

New member
אני שמחה שהעליתי כאן את ההזמנה. חבל שאיני

יכולה להשתתף יחד אתכם. תהנו. ותספרו רשמים.....

rachelea

New member
"מלאכתם של צדיקים נעשית ע"י אחרים"..

אני מקווה שהרעיון לביקור יצא לפועל.
ושוב, ניצה, תודה !

למעלה